Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρώτο ΠΕΑ - διάφορα ερωτήματα


mem_fretz

Recommended Posts

σε γραφείο όλο τζαμαρία με αυτοκόλητες μεμβράνες φιμέ (σαν των αυτοκινήτων) θεωρώ τιμές υαλοπίνακα με μεμβράνη χαμηλής εκπομπής; (προφανώς και δεν υπάρχει πιστοποιητικό η κάτι σχετικό αφού μιλάμε για γραφείο 20αετίας)

Link to comment
Share on other sites

σε συνέχεια του προηγούμενου ερωτήματος...επειδή το γραφείο είναι γύρω γύρω τζαμαρία μου βγάζει παρανοικό νούμερο για ψύξη

 

4.668kwh/m2 με το κτηριο αναφοράς να έχει ανάγκη 3.199kwh/m2.

 

Δεν έχω σκιάσει από γειτονικά ούτε πρόβολους στο συγκεκριμένο κτήριο αλλά και πάλι το νούμερο μου φαίνεται εξωπραγμαιτκό.

 

Γενικά οι μεμβράνες μπαίνουν κάπου;

Link to comment
Share on other sites

Δε νομιζω πως μπαινει κανεις στη διαδικασια να υπολογισει συντελεστη για το κιβωτιο... Ειδικα για μια τοσο μικρη επιφανεια...

Προσωπικα μετραω το ανοιγμα του τοιχου αυτο καθεαυτο, μετραω τις επφανειες των υαλοπετασματων και βρισκω τον τελικο συντελεστη του κουφωματος.

Οσον αφορα τις σκιασεις των φωταγωγων που αναφερθηκε παραπανω, εγω τα βαζω ολα μηδενικα, ειτε βαλεις 0 απο οριζοντα και τα αλλα 1 ειτε ολα 0 νομιζω το ιδιο αποτελεσμα θα χουν, αφου πρακτικα σκιαζεται πληρως!

Link to comment
Share on other sites

ξυλινη κυρια εισοδοςδιαμερισματος σε επαφη με κλιμακοστασιο μπαινει στα αδιαφανη με u=3.5,α,ε δεν συμπληρωνονται ;

Link to comment
Share on other sites

Σωστά. Βάζεις πλήρη σκίαση (όλα = 0) οπότε ότι και να βάλεις στα α & ε δεν επηρεάζουν. Στα αδιαφανή την βάζεις

Link to comment
Share on other sites

για το Α της υπερδιαστασιολογησης ,ποιες επιφανειες ακριβως βαζω ;βαζω τους φωταγωγους;τουσ τοιχους με τα θερμαινομενα ομορα;

Edited by mixyak790
Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.