Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ναι αλλά για να πάρεις αρνητική εισήγηση έπρεπε να υπάρχει κάποιο σοβαρό θέμα, συνήθως συμβολαιογραφικής φύσης.

Δημοσιεύτηκε

Οκ αντιληπτόν .

 

Οσοι δεν είχαν μπει στην προ ΕΜΣΥ περίοδο και πάνε τώρα να δηλωθούν για πρώτη φορά , θα έχουν την ίδια αντιμετώπιση ? 

 

 

ΥΓ. Συμβολαιογραφικής φύσης ? Τι εννοείς ?

Δημοσιεύτηκε

Ναι, γράφονται στο ΕΜΣΥ και μετά φάκελο για άδεια μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου 2014. Μετά θα κλασσικά θα δώσουν παράταση.... :P

 

Συμβολαιογραφικά προβλήματα: μπερδέματα με επικαρπίες, σε ποιου το όνομα θα βγει η άδεια, κληρονομικά, αν είχε κανείς δικαίωμα δουλείας ύδρευσης κτλ κτλ κτλ. Που και αυτά λύνονται αλλά συνήθως υπάρχουν κακές σχέσεις μεταξύ των δικαιούχων.

Δημοσιεύτηκε

Τελικά ρε συνάδελφοι , μετά από τόσες αλλαγές που έγιναν για να καταλήξουμε στο ΕΜΣΥ τι ισχύει στην πραγματικότητα ?

 

 

1. Ισχύει ότι η περίφημη διαδικασία "νομιμοποίησης - δήλωσης" της τελευταίας 2ετίας ήταν απλή καταχώρηση και όχι νομιμοποίηση ?

2. Ισχύει ότι όλοι αυτοί που δηλώθηκαν δεν παρίνουν αυτόμτα άδεια χρήσης αλλά θα εξεταστεί ΑΝ δικαιούνται άδεια χρήσης ?

3.Οσοι μπουν τώρα στο ΕΜΣΥ , είναι στο ίδιο καθεστώς "νομιμότητας" με αυτούς που δηλώθηκαν τα τελευταία 2 χρόνια με την προ ΕΜΣΥ διαδικασία δήλωσης ?

4. Οσοι δηλώθηκαν αλλά τελικά δεν τους δοθεί άδεια χρήσης , τι κάνουν ? Αυτοκαρφώθηκαν και την πάτησαν ?

 

Με το σημείο 4 τι γίνεται; Μου έτυχε περίπτωση όπου ο φάκελος χορήγησης άδειας χρήσης, στα πλαίσια των υφιστάμενων δικαιωμάτων, είναι σε εκκρεμότητα, καθώς δεν έχει αποσαφηνιστεί το νομικό πλαίσιο αδειοδότησης των κοντινών υφιστάμενων υδροληψιών και εκκρεμεί η πλήρης καταγραφή τους όπως επίσης και ο χαρακτηρισμός των υδροφορέων (με βάση το σχέδιο διαχείρισης), μέχρι να δοθούν οι νέες οδηγίες τι γίνεται;

  • 3 weeks later...
Δημοσιεύτηκε

Την αίτηση στον δήμο όμως για εγγραφή στο ΕΜΣΥ πρέπει να την κάνεις μέχρι τις 15/5/2014 ή παράταση κι εκεί?

Δημοσιεύτηκε

Την αίτηση στον δήμο όμως για εγγραφή στο ΕΜΣΥ πρέπει να την κάνεις μέχρι τις 15/5/2014 ή παράταση κι εκεί?

αφού  λέει, για αυτο έδωσαν παράταση <<δίδεται παράταση μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2014 (από 15 Μαΐου 2014, που ήταν η αρχική προθεσμία) για υποβολή αίτησης εγγραφής στο Εθνικό Μητρώο Σημείων Υδροληψίας (ΕΜΣΥ)>>

Δημοσιεύτηκε

Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η ΚΥΑ που αφορά την παράταση των προθεσμιών

απογραφής σημείων υδροληψίας και αδειοδότησης  χρήσεων νερού η οποία

ρυθμίζει και ζητήματα που αφορούν τα δικαιολογητικά για την ηλεκτροδότηση

των γεωτρήσεων.

 

ΦΕΚ 1212Β_13/5/2014 145893-Τροποποίηση και συμπλήρωση της

υπ. αριθ. 145026/2014 κοινής υπουργικής απόφασης (Β΄ 31).

 

Το λίνκ στο Εθνικό Τυπογραφείο:

http://www.et.gr/idocs-nph/search/pdfViewerForm.html?args=5C7QrtC22wEc63YDhn5AeXdtvSoClrL8k6dm0EJ2KwDnMRVjyfnPUeJInJ48_97uHrMts-zFzeyCiBSQOpYnTy36MacmUFCx2ppFvBej56Mmc8Qdb8ZfRJqZnsIAdk8Lv_e6czmhEembNmZCMxLMtTKafRNnn4TNsLvABgqPNFSxtaAxCk7SE0gTmpJOmpfY

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.