letom Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 Είναι υπόγειο και ισόγειο με 2 ξεχωριστά διαμερίσματα (αριστερά και δεξιά του κοινόχρηστου διαδρόμου). Ο ιδιοκτήτης είναι ο ίδιος και θα κάνω αποτύπωση και των 2 διαμερισμάτων. Στο πρόγραμμα τα έβαλα τέρμα αριστερά εκεί που λέει "Διαμ. 1", "Διαμ. 2" . Το άθροισμα των τμ μου το έβγαλε αυτόματα στο κουτάκι "Κατοικίες με Σ.Ε. 0,60". Το "είναι αποτύπωση" το έχω τσεκάρει. Δες το screenshot: http://img12.imageshack.us/img12/2340/apotyposi.jpg Όταν λες αν είναι ανεξάρτητα πάνε σε ξεχωριστό αρχείο εννοείς να κάνω "νέα μελέτη" για κάθε διαμέρισμα? Και υπόγειο με κοινόχρηστους να τα βάλω ξεχωριστά ή μαζί με τον υπολογισμό ενός εκ των δύο διαμερισμάτων? Και τότε ποιος ο λόγος να έχει εκεί αριστερά τα κουτάκια με τα διαμερίσματα μέχρι "Διαμ. 20"? Εκτός αν εννοεί δωμάτια (του ίδιου διαμερίσματος)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 Αν ειναι διαμερισματα τοτε οκ. Λαθος μου.. Βαλλε τα συνολικα τμ στην κατηγορια κατοικιες 40-150τμ.. Μπορεις εναλλακτικα να πας και στο συντελεστη 0,60 ΑΛΛΑ αν πας για ΟΑ, αναγκαστικα ισχυουν τα 5000λ δλδ 1162Ε (και κατι ψιλα..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
letom Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 Ευχαριστώ για τη βοήθεια! Όχι, δεν πρόκειται για ΟΑ, για ανασύσταση κατεστραμμένου φακέλου είναι και στην πολεοδομία ζήτησαν μόνο τα αρχιτεκτονικά! Τα έβαλα στα 40-150τμ και βγήκε το πολυπόθητο 641,32 ευρώ! Αν και δεν καταλαβαίνω γιατί βγαίνει διαφορετική αμοιβή με το να τα βάλω αθροιστικά στο 40-150τμ σε σχέση με έτσι όπως τα είχα βάλει (Διαμ. 1 και Διαμ. 2). Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 Αν παει απο πολεδομια κατα 99% θα πας με το 5000λ... Σου βγαζει αλλη αμοιβη επειδη σε παει στο μειωτικο συντελεστη 0,60. (εχεις καθε δικαιωμα να το κανεις, αρκει να εχεις μεχρι δυο κατοικια μεχρι 120τμ εκαστη..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
letom Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 Αν παει απο πολεδομια κατα 99% θα πας με το 5000λ...Ναι, φυσικά θα πάνε τα σχέδια από πολεοδομία για έγκριση! 5000λ είναι 1162,65Ε δηλαδή τόσα που είχα υπολογίσει στην αρχή! Άρα τελικά θα πάω με υπολογισμό ελάχιστης!ΥΓ: Σε αυτά τα 5000λ συμπεριλαβάνεται και το τοπογραφικό? Μάλλον όχι αλλά ρωτάω να είμαι σίγουρος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 ΟΧΙ... Το τοπογραφικο παει εξτρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
letom Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 terry χίλια ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις! Πολύ πιο κατατοπιστικές από αυτές του ΥΠΕΚΑ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIRADRAB Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2011 Σήμερα βγήκε η 7.7.3 έκδοση του προγράμματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΕΚΤΖΙΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2011 από την πρώτη έκδοση v.7.7 μέχρι τώρα παρά τις αναβαθμίσεις αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα στο τμήμα του προγράμματος για τα αυθαίρετα. όταν πατάω το κουμπί "επιλογή αρχείου" μου εμφανίζει κενή τη λίστα. έχω windows 7, έχει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα? έχει κανένας καμιά λύση? έστω καμιά ιδέα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2011 Εμένα στα 7αρια δουλεύει καλά. τα 32άρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα