Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρόβλημα με το Software ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ


emnikol

Recommended Posts

@anvar
1) Δοκίμασε να ξανακατεβάσεις το xml από την επιθεώρηση (το κενό), μήπως το αρχείο σου είναι "χαλασμένο", και πέρνα τα δεδομένα σου από το ένα στο άλλο με copy-paste. Το κτίριο μπορείς να επιλέξεις όλες τις γραμμές μαζί για αντιγραφή. Τα συστήματα μία μία.
2) Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις το xml από το Α-ΠΕΑ και να περάσεις σε αυτό τις τιμές που θες.
3) Δοκίμασε αν έχεις φυλάξει το αρχείο να εγκαταστήσεις μια παλιότερη έκδοση του ΤΕΕ-ΚΕΝΑΚ και να δοκιμάσεις τα 1 και 2 με αυτό.

ΥΓ
Μην αγχώνεσαι για το χρόνο, μέχρι να καταφέρουν να ανοίξουν το επόμενο βήμα στην πλατφόρμα θα προλάβεις να βγάλεις άκρη.
Τρωμάρα τους, το πρόγραμμα τρέχει από το 2021, οι εργασίες σε πολλά έργα έχουν τελειώσει και μπαίνει 2024 και ακόμα δεν είναι πλήρως λειτουργική η πλατφόρμα.
 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Καλησπέρα σας. Είχα το ΤΕΕΚΕΝΑΚ στα windows 7 για χρόνια χωρίς προβλήματα. Πριν λίγες ημέρες έκανα αναβάθμιση στα windows 10. Ενώ τρέχει κανονικά, στη θέρμανση, ψύξη και ΖΝΧ τα πεδία των μηνιαίων συντελεστών είναι γκρι (απενεργοποιημένα) και δε μπορώ να τα συμπληρώσω και να ολοκληρώσω την επιθεώρηση. Έχω κάνει επανεγκατάσταση, έχω τρέξει το MS C++ redistributable και έχω πάει στα properties και έβαλα windows XP(SP3).

EIKONA.thumb.jpg.e79c472ad9c3171c474b651862952fc5.jpgΞέρει κανείς κάτι;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Γειά σου, δοκίμασε να βάλεις τα regional settings των Windows, ώστε το κόμμα να είναι για δεκαδικά και η τελεία για τις χιλιάδες.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα, σωστές οι ρυθμίσεις σου ως προς αυτό το κομμάτι. Τώρα βλέπω ότι στην εικόνα που παρέθεσες η 1η γραμμή είναι μεν γκρι στους μήνες, όχι όμως και η 2η γραμμή. Άρα τι γίνεται αν σβήσεις την 1η γραμμή και συμπληρώσεις τους μήνες στην 2η γραμμή;

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Οκ άρα ούτε αυτό δείχνει να είναι. Πιό ΜS C++ έχεις περάσει; Δοκίμασε και το 2005 όπως στο παραπάνω ποστ συν/φου από πιο παλιά:

https://www.michanikos.gr/forums/topic/22398-πρόβλημα-με-το-software-τεε-κενακ/?do=findComment&comment=1171218

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Νομίζω το ίδιο είχα κατεβάσει. Το ξανακατέβασα από το link που μου έστειλες και το έτρεξα. Δεν άλλαξε κάτι.

Σ' ευχαριστώ και πάλι.

 

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα, το αρχείο xml που έχεις φορτώσει, το έχει φτιάξει μέσω BC ή από αλλού; Δοκίμασε να το ανεβάσεις στο BC, και κατέβασέ το εκ νέου και ανοιξέ το.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.