akis73 Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 2 λεπτά πριν, s2k_1_ said: Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Τα έχω δοκιμάσει αλλά δυστυχώς επιμένει το πτόβλημα! Δες λιγο και το παρακάτω ποστ συναδέλφου: 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
s2k_1_ Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 35 λεπτά πριν, akis73 said: Δες λιγο και το παρακάτω ποστ συναδέλφου: Το πρόβλημα λύθηκε με τη δεύτερη κίνηση που έκανε, δηλαδή: - να ξετικάρω το Beta: use Unicode UTF-8 for worldwide language support. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση υποστήριξη! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
achille Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 Καλημέρα, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: ενώ έχω εισάγει κανονικά αντιλίες θερμότητας για την ψύξη με συντελεστές κλπ, μου βγάζει μηδενική κατανάλωση στην ψύξη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gsaraf Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 Στείλε screenshot την καρτέλα της ψύξης Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOM TSIR Posted February 20, 2023 Share Posted February 20, 2023 On 9/7/2019 at 12:59 PM, Πάνος said: Καλησπέρα. Τώρα που εγκατέστησα τα Windows 10 άλλο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι στο παράθυρο που ανοίγει για να δούμε τα αποτελέσματα, μου τα βγάζει με ακατανόητη γραμματοσειρα. Καμιά ιδέα κάποιος? Ευχαριστώ. Βρέθηκε λύση για αυτό; Ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis73 Posted February 20, 2023 Share Posted February 20, 2023 (edited) 23 λεπτά πριν, TOM TSIR said: Βρέθηκε λύση για αυτό; Ναι, προφανώς έχεις θέμα με τα Ελληνικά σου. Θα πας στο control panel -> Region -> Καρτελάκι Administrative και μετά διαλέγεις Ελληνικά. Κάνε επανεκκίνηση και λογικά θα είσαι οκ. Edited February 20, 2023 by akis73 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
savvas Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 On 6/7/2022 at 9:09 AM, Devacis said: Καλημέρα, Είχα το ίδιο πρόβλημα και βρήκα ότι αν εγκαταστήσεις το πακέτο Microsoft Visual C++ 2005 x86 από τον ακόλουθο υπερσύνδεσμο, θα λειτουργήσει σωστά το πρόγραμμα. https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=26347 Ελπίζω να σε βοηθήσει Ευχαριστώ πολύ συνάδελφε, είσαι θεούλης! Problem solved! Το συγκεκριμένο software εγκαταστάθηκε σε windows 11 x64 και δεν λειτουργούσε σωστά (λάθος κατάταξη, 2 έξτρα σενάρια κλπ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
matsampoukas Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 Καλημέρα! Δεν μου βγάζει αποτελέσματα στον φωτισμό, τα δείχνει όλα μηδενικά. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis73 Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 Γειά σου σε 1η φάση δες τι χρήση κτιρίου έχεις βάλει, μπας και αυτό που επέλεξες δεν έχει καταναλώσεις για φωτισμό. Σε 2η φάση δοκίμασε να ανεβάσεις το αρχειο xml στο buildingcert, δες αν στο τρέχει και εν συνεχεία κατέβασέ το ξανά στον υπολογιστή σου, λογικά θα στο τρέχει το συγκεκριμένο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
matsampoukas Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 Τριτογενές είναι. Δεν βγάζει κάποιο σφάλμα απλά δεν υπολογίζει καθόλου κατανάλωση στον φωτισμό. Δείχνει παύλες στο πέα και στις καταναλώσεις στο τεε κενάκ γράφει 0. Έχω windows 11 και έχω κάνει τις ρυθμίσεις με γλώσσα κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts