Jump to content

Πρόβλημα με το Software ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ


emnikol
 Share

Recommended Posts

Άρα δεν είναι από το λογισμικό...μήπως έχει κάποια σχέση η χρήση στη ζώνη, έχει δηλαδή επιλεγεί λάθος χρήση;

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω Άκη!

Τώρα φτιάχνω καινούργιο xml και τα περνάω ένα ένα με το χέρι! (@#$#%^*&*😒)

 

edit

Ούτε αυτό άλλαξε το αποτέλεσμα!

Απο Δευτέρα τηλ στο bc στο Πικέρμι (το ΚΑΠΕ) που διαχειρίζεται το πρόγραμμα.

Edited by dib
Link to comment
Share on other sites

Από περιέργεια έκανα μερικές δοκιμές σε ένα xml και το μόνο που δίνει τέτοιο αποτέλεσμα είναι πολύ μικρός βαθμός απόδοσης δικτύου ψύξης ….

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ συνάδελφε για το χρόνο σου!

Όντως έχω ένα 9αρι του 2000 με ΒΑ 2,50 σε 18% και το υπόλοιπο το έβαλα με θεωρητικό 1,70.

Ίσως να είναι αυτό που λες και επηρεάζει το αποτέλεσμα στις καταναλώσεις της ψύξης.

Τη Δευτέρα θα μάθω απο το ΚΑΠΕ.

Link to comment
Share on other sites

1 ώρα πριν, dib said:

 

Όντως έχω ένα 9αρι του 2000 με ΒΑ 2,50 σε 18% και το υπόλοιπο το έβαλα με θεωρητικό 1,70.

Ίσως να είναι αυτό που λες και επηρεάζει το αποτέλεσμα στις καταναλώσεις της ψύξης.

 

Καλησπέρα συνάδελφε δεν πιστεύω οτι αυτοί οι βαθμοί απόδοσης μπορούν να βγάλουν αποτέλεσμα για την κατανάλωση ψύξης σαν αυτό που ανέβασες στο forum(θα έπρεπε να είναι β.α.<<1,π.χ 0,05).Κοίταξε τις ρυθμίσεις στον Η/Υ σου που αφορούν τους αριθμούς(το είπε και άλλος συνάδελφος) να αλλάξεις την υποδιαστολή απο , σε . ή το αντίστροφο. Επίσης δες μήπως στα βοηθητικά συστήματα ψύξης έχεις βάλει μεγάλη ισχύ σε Kw.

  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

Έκανα μια δοκιμή και για Β.Α=0.005 (το EER πρέπει να είναι >=1) βγάζει κατανάλωση ψύξης σαν το νούμερο που ανέβασες στο forum.

Link to comment
Share on other sites

1 ώρα πριν, akis73 said:

Τις ρυθμίσεις για τα Ελληνικά εννοεί.

Άκη το έκανα, άλλαξα  υποδιαστολή με τελεία, κάποιες φορές το διορθώνει, σήμερα... δεν με τίποτα!

14 λεπτά πριν, andkour said:

Καλησπέρα συνάδελφε δεν πιστεύω οτι αυτοί οι βαθμοί απόδοσης μπορούν να βγάλουν αποτέλεσμα για την κατανάλωση ψύξης σαν αυτό που ανέβασες στο forum(θα έπρεπε να είναι β.α.<<1,π.χ 0,05).Κοίταξε τις ρυθμίσεις στον Η/Υ σου που αφορούν τους αριθμούς(το είπε και άλλος συνάδελφος) να αλλάξεις την υποδιαστολή απο , σε . ή το αντίστροφο. Επίσης δες μήπως στα βοηθητικά συστήματα ψύξης έχεις βάλει μεγάλη ισχύ σε Kw.

Ευχαριστώ συνάδελφε, όπως έγραψα πριν έκανα την αλλαγή που λες αλλά δεν...

Η ισχύς στα βοηθητικά είναι πολύ μικρή, συνήθως της τάξης 10-20W ανάλογα το τύπο και το μοντέλο.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.