Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχει προχωρήσει σε κανένα συνάδελφο η αίτηση του για προσωρινός ενεργειακός επιθεωρητής?

Τα έχω στείλει και έκανα οριστική υποβολή παραπάνω από ένα μήνα πριν και ακόμη περιμένω.....

• 2 weeks later...
Δημοσιεύτηκε

Σήμερα υπήρξε νέα κατάσταση στην ιστοσελίδα...συγκεκριμένα εμφανίζεται πλέον: "Κατάσταση Αίτησης: Εξετάστηκε από ΓΕΠΕΕ. Αναμένεται έκδοση Υπουργικών Αποφάσεων Χορήγησης Προσωρινών Αδειών και Απόρριψης Αιτήσεων". Είμαστε σε καλό δρόμο μετά από 1 1/2 μήνα αναμονής...

Δημοσιεύτηκε

Σήμερα υπήρξε νέα κατάσταση στην ιστοσελίδα...συγκεκριμένα εμφανίζεται πλέον: "Κατάσταση Αίτησης: Εξετάστηκε από ΓΕΠΕΕ. Αναμένεται έκδοση Υπουργικών Αποφάσεων Χορήγησης Προσωρινών Αδειών και Απόρριψης Αιτήσεων". Είμαστε σε καλό δρόμο μετά από 1 1/2 μήνα αναμονής...

ποτε ειχες οριστικοποιησει γιατι εμενα ειναι ακομα προς εξεταση...

Δημοσιεύτηκε

Αν επιτρέπεται να ρωτήσω, τι αριθμό αίτησης έχεις;

Έχω κάτω από 1250 και ακόμα είναι προς εξέταση...

Δημοσιεύτηκε

Αν επιτρέπεται να ρωτήσω, τι αριθμό αίτησης έχεις;

Έχω κάτω από 1250 και ακόμα είναι προς εξέταση...

Το θέμα δεν είναι τι αριθμό πρωτοκόλλου έχεις, αλλά πότε το έστειλες προς εξέταση.

17/02/12 ήταν η πρώτη μέρα που μπορούσες να το στείλεις προς εξέταση.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.