Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι ομάδα είμαστε;


ilias

Τι ομάδα είμαστε;  

1.168 μέλη ψήφισαν

  1. 1. Τι ομάδα είμαστε;


This poll is closed to new votes


Recommended Posts

kerr_to_heri_tou_theou.jpg.thumb_203x296

 

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΤ ΜΑΝΣΟΝ

Η Λόντον Σίτι ετοιμάζεται να αγωνιστεί εναντίον του Ολυμπιακού για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η θερμοκρασία είναι υψηλή, η ατμόσφαιρα τεταμένη. Καθώς η Ελλάδα φλέγεται, ο προπονητής Σκοτ Μάνσον είναι αναγκασμένος να τραβήξει τα λουριά στους παίχτες της ομάδας του. Οι εντολές του σαφείς: απαγορεύεται το ποτό, το ξενύχτι και η επαφή με γυναίκες. Η ομάδα πρέπει πάση θυσία να μείνει συγκεντρωμένη, να παίξει καλά στο ματς του Πειραιά και να γυρίσει στο Λονδίνο ανανεωμένη προκειμένου να ετοιμαστεί για τον κρίσιμο επόμενο αγώνα στην έδρα της, το Σιλβερτάουν Ντοκ.
 
Το πλάνο όμως του Σκοτ Μάνσον δεν θα μπορούσε να προβλέψει ένα μοιραίο γεγονός. Όταν το αστέρι της Σίτι καταρρέει στη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό, οι θεατές κι οι ποδοσφαιριστές των ομάδων παθαίνουν σοκ. Άραγε ο παίχτης πέθανε από καρδιακή προσβολή; Ή μήπως έχει συμβεί κάτι άλλο και ο θάνατος θα πρέπει να αποδοθεί σε σκευωρία; Καθώς οι ελληνικές αρχές ξεκινούν έρευνα για δολοφονία, ο Σκοτ Μάνσον καλείται να λύσει το μυστήριο, να ανακαλύψει γρήγορα την αλήθεια και να επαναφέρει την ομάδα στους κανονικούς της ρυθμούς.

World famous!!!!

Edited by Faethon11
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Με ένα στραβό αποτέλεσμα άρχισαν τα όργανα (γιούχα, μπουκάλι)... Για να δούμε πότε θα εμφανιστούν οι γνωστοί παλιοί επιστήμονες!!!!

Εμ, όταν πρέπει να περάσεις από τις λάσπες (προκριματικά) για να φτάσεις στην αγελάδα για το άρμεγμα (όμιλοι).........

Link to comment
Share on other sites

21:00: Φουλ ελληνική βραδιά στο Γιουρόπα Λιγκ με Παναθηναϊκό, ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΚ

Μετά τους αγώνες του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, σειρά παίρνουν απόψε οι άλλες τρεις ελληνικές ομάδες που μας εκπροσωπούν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Την αρχή κάνει στις 21:00 ο Παναθηναϊκός που υποδέχεται στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τη σουηδική ΑΪΚ Στοχκόλμης με στόχο τη νίκη με ασφαλές σκορ για να αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισής του στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Τη σκυτάλη παίρνει στις 21:45 ο ΠΑΣ Γιάννινα που αντιμετωπίζει στην Ολλανδία τη θεωρητικά ανώτερή του Αλκμααρ,

ενώ τη βραδιά κλείνει η αναμέτρηση της Σεντ Ετιέν με την ΑΕΚ στις 22:00 στο «Ζοφρουά Γκισάρ». Και οι Ηπειρώτες και οι «κιτρινόμαυροι» ευελπιστούν σε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους επιτρέψει να διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση στους αγώνες ρεβάνς στις έδρες τους.

 

υγ

ραντεβου στις 12.... :smile: :-)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.