zulumpo Δημοσιεύτηκε January 6, 2026 at 04:26 μμ Δημοσιεύτηκε January 6, 2026 at 04:26 μμ Καλησπέρα Συνάδελφοι, Έχω κληρωθει ως ελεγκτής δόμησης σε β τελικό, και έχω κάνει και αποδοχή. Μπορώ να αρνηθώ τώρα την αποδοχή μου στο σύστημα; (αν ναι θα έχω κάποια επίπτωση;) Ευχαριστώ,
killertomato Δημοσιεύτηκε January 6, 2026 at 09:20 μμ Δημοσιεύτηκε January 6, 2026 at 09:20 μμ Δεν προβλέπεται μέσω συστήματος απ' όσα γνωρίζω, καλύτερα πάρε τηλέφωνο την ΥΔΟΜ και την υπηρεσία των ελεγκτών που ανήκεις για να διευθετήσουν το ζήτημα
ISMINI Δημοσιεύτηκε January 13, 2026 at 01:38 μμ Δημοσιεύτηκε January 13, 2026 at 01:38 μμ (edited) Καλησπέρα σας και καλή χρονιά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. Ποια είναι η αποζημίωση (αμοιβή) του Ελεγκτή Δόμησης για το Πόρισμα το οποίο αφορά την Αναθεώρηση έντυπης οικοδομικής άδειας για αλλαγή Επιβλεπόντων Μηχανικών χωρίς την συναίνεση των παλιών επιβλεπόντων και μερική τροποποίηση μελετών επιφανείας 19.838,76τ.μ , όπου θα καταγραφεί και το στάδιο των εργασιών. Στην πράξη αναγράφεται ότι πρόκειται για έργο Κατηγορίας Α (περ.i) / παρ.4, 7 αρθ.6 Ν.4030 / παρ.7 αρθ.2 ΚΥΑ299/2014. Επίσης πέραν της καταγραφής του σταδίου εργασιών τι απαιτείται να ελεγχθεί για την αλλαγή των επιβλεπόντων. Edited January 13, 2026 at 01:40 μμ by ISMINI
petros71 Δημοσιεύτηκε February 18, 2026 at 08:05 πμ Δημοσιεύτηκε February 18, 2026 at 08:05 πμ Καλημέρα, υπάρχει περίπτωση να έχει κάνει αποδοχή ο ελεγκτής δόμησης, να μην έρχεται στο έργο και να μην μπορεί να έρθει κάποιος σε επικοινωνία μαζί του; Τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση; Μιλάω με ΤΕΕ/ΥΔΟΜ;
venezia Δημοσιεύτηκε February 18, 2026 at 03:26 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε February 18, 2026 at 03:26 μμ Σε πρόσφατη επικοινωνία μου με ΕΥΕΔ για το ίδιο θέμα που τους ρώτησα αν μπορώ να προβώ σε σε έλεγχο χωρίς την παρουσία επιβλέποντα και να εκδόσω πόρισμα με την παρατήρηση για την μη παρουσία επιβλέποντα , η απάντηση ήταν ότι το πόρισμα είναι άκυρο χωρίς την παρουσία του επιβλέποντα . Ο νόμος αναφέρει ρητά την υποχρεωτική παρουσία επιβλέποντα.
Faethon11 Δημοσιεύτηκε February 18, 2026 at 04:40 μμ Δημοσιεύτηκε February 18, 2026 at 04:40 μμ On 9/7/2025 at 2:21 ΜΜ, OLINAPAL said: Καλησπέρα. Να καλέσω ελεγκτή αν λείπει η εξώπορτα του κτιρίου? Φυσικά δεν θέλει άδεια η πόρτα, αλλά συμμετέχει στις όψεις? Εγώ θεωρώ πως όχι. Καμία γνώμη? Εγώ πάντως έφυγα.. δεν μπήκα καν στον κόπο να ελέγξω.... On 18/2/2026 at 10:05 ΠΜ, petros71 said: Καλημέρα, υπάρχει περίπτωση να έχει κάνει αποδοχή ο ελεγκτής δόμησης, να μην έρχεται στο έργο και να μην μπορεί να έρθει κάποιος σε επικοινωνία μαζί του; Τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση; Μιλάω με ΤΕΕ/ΥΔΟΜ; Θέλω να πιστεύω ότι θα υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος.... Εγώ θα περίμενα μέχρι την ορισμένη ημερομηνία αυτοψίας και μετά θα μιλούσα με ΕΥΕΔ... Αλήθεια, σε τηλέφωνο και email δεν δίνει σημεία ζωής ??
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα