Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ελεγκτές δόμησης


venezia

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 3,9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σε περίπτωση δευτέρου ελέγχου κατηγορίας Β κατά τον δεύτερο και τελικό έλεγχο γίνεται να μην έχουν τοποθετηθεί/εγκατασταθεί οι ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις του λεβητοστασίου; (Λέβητας - καυστήρας - δοχείο αδρανείας κ.τ.λ.).

Link to comment
Share on other sites

Αν είναι κατοικία και είσαι ο μόνος εκλεχτής τότε ας πάει και το παλιάμπελο :smile:  :smile:  :smile:  . Εννοείται μετά ρετσίνας , ή τσίπουρου η υπογραφή !

Link to comment
Share on other sites

Τελικά όταν ο αρχικός έλεγχος γίνεται σε 2 φάσεις λόγω διαφορετικής χρονικής κατασκευής (διαφορά 5 ημερών) και γίνεται επίσκεψη 2 φορές, οι αμοιβές πηγαίνουν επί 2? Ξαναφωνάζουν ελεγκτή? Το κάνουμε δώρο το δεύτερο? Μας κερνάνε καφέ για το δεύετρο?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Εχω προσθήκη μπαζωμένης βεράντας σε υπάρχον κτίριο.

Με γενική θεμελίωση,  το ύψος των τοιχείων ειναι περίπου 3μ.

η μισή επιφάνεια των περιμετρικών τοιχείων είναι μέσα στο έδαφος και η άλλη μισή επιφάνεια πάνω από το έδαφος, η τελική στάθμη του εδάφους έχει κλίση.

 

Το υπεκα γράφει
 

 

3. α) Ο αρχικός έλεγχος για τα κτίρια των Κατηγοριών Β΄ και Γ΄ διενεργείται μετά την ολοκλήρωση των ξυλοτύπων, του οπλισμού θεμελίωσης και των τοιχίων του υπογείου εφόσον υπάρχουν

 

Σε αυτη τη περιπτωση θεωρείται ως υπόγειο και ο ελεγκτης θα χρειαστεί να δει και τον οπλισμό των περιμετρικών τοιχείων (και του μεσαίου τοιχείου) σιδερωμένο μέχρι το ύψος των 3μ

ή θα χρειαστεί να δει μόνο τον οπλισμό της γενικής θεμελίωσης και δεν χρειάζεται να δει τον οπλισμό των περιμετρικών τοιχείων?

 

http://postimg.org/image/c5zubmnwb/

http://postimg.org/image/qbfr1vpwx/

Edited by Paul_Mix
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.