Μετάβαση στο περιεχόμενο

48 ωρη γνωστοποίηση εργασιών στην Πολεοδομία με το Αρθρο 4 παρ 3 ΝΟΚ


Recommended Posts

Ετσι μπραβο!

 

Οταν ειπα στον υπαλληλο οτι ειναι γελοιο να παω στο ΣΑ φωτογραφιες και Τ.Ε., μου απαντησε: "το εχουν κανει και αλλοι συναδελφοι και το περασαν".

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 1,1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα Συνάδελφοι,

 

Στην Αγία Παρασκευή, τουλάχιστον για ΕΕΜΚ άλλα ζητάει η κοπέλα και άλλα ο κύριος - μου έχει συμβεί για την ίδια ακριβώς περίπτωση - και αυτό ενδεχομένως να συμβαίνει και στη 48ωρη. Επίσης άλλα ζητάνε στον Περισσό σε σχέση με Σωκράτους για 48ωρη. Δε ζητάνε Τεχνική Έκθεση, αυτό το θυμάμαι σίγουρα και νομίζω μόνο στέλεχος από άδεια και όχι τοπογραφικό και κάτοψη. Όχι ΚΑΕΚ παρόλο που αναφέρεται στο έντυπο. Και θέλουν η υπογραφή στο έντυπο να είναι επικυρωμένη (γνήσιο). Α! Και σε ρωτάνε αν είναι σίγουρα νόμιμο και δεν έχει αυθαιρεσίες...

Το συγκεκριμένο έντυπο που θέλουν στη Σωκράτους ποιό είναι ; Ο σύνδεσμος δεν παραπέμπει κάπου Συνάδελφε nik.

Edited by Antiermitianos
Link to comment
Share on other sites

Στην Αγία Παρασκευή, τουλάχιστον για ΕΕΜΚ άλλα ζητάει η κοπέλα και άλλα ο κύριος - μου έχει συμβεί για την ίδια ακριβώς περίπτωση - και αυτό ενδεχομένως να συμβαίνει και στη 48ωρη......

......Το συγκεκριμένο έντυπο που θέλουν στη Σωκράτους ποιό είναι ; Ο σύνδεσμος δεν παραπέμπει κάπου Συνάδελφε nik.

 

1) Πολύ φοβάμαι ότι το ίδιο θα ισχύει μεταξύ κυρίου και κυρίας και στην Σωκράτους....

 

2) Το έχω ανεβάσει και αυτό είναι το λινκ αλλά μόνο εγώ μπορώ να το δω. Πρέπει να εγκριθεί από τους μοντς. Αναμένουμε. Βασικά το έντυπο της 48ωρης είναι απλά είναι όπως το θέλουν στην Σωκράτους....καλό είναι να χρησιμοποιείτε αυτό για αυτήν την πολεοδομία. Πάνω κάτω το ίδιο είναι, μην περιμένεις κάτι διαφορετικό.

 

Το επισυνάπτω σε αυτό το ποστ να υπάρχει.

 

2) Τελικά είναι το ίδιο με αυτό που έχει ανεβάσει το ΥΠΕΚΑ. Μην σας μπερδεύω.

Edited by nik
Link to comment
Share on other sites

Εγω τσακωθηκα 5 φορες.

Δεν μπορω να κανω τιποτα παραπανω, οταν βλεπω συναδελφους και φερνουν ολοκληρο φακελο για μια 48ωρη και τρεχουν να φερουν οτι αλλο τους ζητησουν.

Δεν χρειάζεται να τσακώνεσαι. 

Κάνε μια αναφορά στο Σώμα Επιθεωρητών-Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.) (www.seedd.gr) & (www.gedd.gr).

Εχει ενδιαφέρον μια επίσκεψη σ' αυτές τις  ιστοσελίδες, πρέπει να καταλάβουμε εμείς, ότι οι απο κάτω, δλδ οι δημ. υπάλληλοι, σαμποτάρουν τους από επάνω, δλδ τους gamo ta ypourgeia mou, και το παιχνίδι παίζεται στις πλάτες μας.

 

..........Ο πολίτης μπορεί να απευθύνεται επιπροσθέτως, πέραν της δυνατότητας που έχει να  προσφεύγει στα  δικαστήρια, για την υποβολή των καταγγελιών του, τη διενέργεια συγκεκριμένων ελέγχων για τις πράξεις ή παραλείψεις της διοίκησης, στους κάτωθι φορείς, ως εξής:

 

1. Σώμα Επιθεωρητών-Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.) αποστολή του οποίου είναι η διασφάλιση της εύρυθμης και αποτελεσματικής λειτουργίας της Δημόσιας Διοίκησης, με την επισήμανση φαινομένων κακοδιοίκησης, διαφθοράς, αδιαφανών διαδικασιών, αναποτελεσματικότητας, χαμηλής παραγωγικότητας και κακής ποιότητας παρεχόμενων υπηρεσιών.

Για την πληρέστερη ενημέρωσή τους, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά   (τηλ.   213-2158801,   -8802,   -8804)   ή/και   να   επισκέπτονται   την ιστοσελίδα του εν λόγω Σώματος (www.seedd.gr).........

 

 2.  στο  Γενικό  Επιθεωρητή  Δημόσιας  Διοίκησης  αποστολή  του  οποίου  είναι  η διασφάλιση   της   εύρυθμης   και   αποτελεσματικής   λειτουργίας   της   Δημόσιας Διοίκησης, η παρακολούθηση και αξιολόγηση του έργου του Σώματος Επιθεωρητών-Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης και όλων των ιδιαίτερων Σωμάτων και Υπηρεσιών Επιθεώρησης και Ελέγχου της Δημόσιας Διοίκησης, καθώς και ο εντοπισμός φαινομένων διαφθοράς και κακοδιοίκησης.

Για την πληρέστερη ενημέρωσή τους, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά (τηλ. 210-6470370) ή/και να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης (www.gedd.gr).

Edited by SIRADRAB
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Ρωτήσαμε και τους δύο στην Αγ. Παρασκευή και μας είπαν ότι θέλει ΣΑ. Τώρα δεν μπορώ να πάω να ζητήσω από τον υπάλληλο να μην εφαρμόσει τις Τεχνικές Οδηγίες του ΝΟΚ και ας μην είναι νόμος κλπ. Όσο τραβηγμένο είναι αυτό που ζητάν οι Τ.Ο. στη συγκεκριμένη περίπτωση άλλο τόσο τραβηγμένο είναι να ζητήσεις από κάποιον υπάλληλο να μην τις εφαρμόσει, μπλέξαμε....

Link to comment
Share on other sites

SIRADRAB....πολύ ωραία αυτά που γράφεις να τα λέμε μεταξύ μας αλλά είναι εκτός πραγματικότητας. Οι προϊστάμενοι τους, τους τα λένε και τα κάνουνε. Το Σώμα που λες θα πάει στην προιστάμενη και αυτή θα απαντήσει απλά ότι υπάρχει ασάφεια στον νόμο.

 

Ξαναλέω, μία είναι η λύση. Να περάσει η 48ωρη στο ΤΕΕ ηλεκτρονικά. Όσο περνάει από την ΥΔΟΜ, η ΥΔΟΜ μπορεί να ζητάει ό,τι γουστάρει και λογαριασμό δεν δίνει...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.