Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Δημοσιεύτηκε

Εδώ "βούλιαξε" χθες ένα απορριμματοφόρο... Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω:

Να οικτίρω τον εργολάβο για την επικίνδυνη ανικανότητά του να συμπυκνώσει το επίχωμα γύρω από την αποχέτευση;

Ή να τον ευφημίσω για την θαυμαστή ικανότητά του να διαστρώσει την άσφαλτο σε πάχος κόκκου αδρανούς;

attachment.php?attachmentid=3476&stc=1&d=1294761411

post-33925-131887255884_thumb.jpg

Δημοσιεύτηκε

Πόσος χρόνος είχε περάσει από την στιγμή της συμπύκνωσης μέχρι το "ατύχημα"; Εάν είχαν περάσει πάνω από μισός χρόνος, τότε πιθανότατα ο εργολάβος που έκανε την συμπύκνωση δεν έφταιγε τόσο, όσο το γεγονός ότι το επίχωμα απομακρύνονταν σιγά-σιγά μέσα από την προφανώς σπασμένη αποχέτευση.

Δημοσιεύτηκε

Έτσι όπως το λές είναι, αλλά περίπου:

Η αποχέτευση δεν είναι σπασμένη, αλλά λόγω της ελλιπούς συμπύκνωσης και της υψηλής διαπερατότητας του χαλαρού υλικού όταν βρέχει υπάρχει ροή διηθούμενων υδάτων γύρω από τον σωλήνα. Τελικά δημιουργούνται κοιλότητες και -κάποια στιγμή- κατάρρευση της συμπυκνωμένης υπόβασης του δρόμου.

Γιαυτό οι βλάβες αυτού του είδους εμφανίζονται συχνά μετά από ισχυρή βροχόπτωση...

Το συγκεκριμένο έργο έγινε πέρυσι την άνοιξη.

• 2 weeks later...
Δημοσιεύτηκε

Δειτε αυτο, απο ρωσικο δρομο. Δεν ξερω αν ειναι για γελια ή για κλαματα αυτο που θα δειτε

• 2 weeks later...
Δημοσιεύτηκε

Άντε να πέσει κανένα μηχνάκι εκεί μέσα!

Αλλά θα μου πεις πάλι τι μηχανάκι να κυκλοφορήσει στη Ρωσία με τέτοιο κρύο.

Εξάλλου τα LADA αντέχουν!:)

• 2 weeks later...
Δημοσιεύτηκε
Γιατί εγώ δεν κατάλαβα αν είναι εσκεμένο ή όχι;

Υπάρχει κάποιος λόγος που έγινε αυτό έτσι;

http://www.michanikos.gr/attachment.php?attachmentid=1344&d=1245316411

μπήκαν οι πρόβολοι για την σκίαση των μπαλκονιών και βρηκε ευκαιρία ο σιδερας να χρεώσει μετρα καγκελο! :lol:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.