Faethon11 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2015 ΧΑΧΑΧΑΧΑ... για αυτό μην δίνεις υποσχέσεις και μην βάζεις στοιχήματα... Μπορεί να το παίξεις 3πλή και να μην αρχίσει ο αγώνας...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antloukidis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2015 Ή να παίξεις κορώνα-γράμματα και να σταθεί όρθιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2015 Μ' άρεσε το εξώφυλλο της Μεγάλης Βρετανίας, που ..... παρουσιάζει τον Έλληνα πολιτικό να κοροϊδεύει την Άγκελα. http://news247.gr/eidiseis/kosmos/news/o-tsipras-ws-sugxronos-promhtheas-spaei-ta-desma-toy-eyrw.3290221.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2015 Στο στοίχημα η γραβάτα του Τσίπρα και του Βαρουφάκη!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axinar Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2015 Απίστευτη εξομολόγηση: “Με κατέστρεψε ο ΣΥΡΙΖΑ, είμαι σε απόγνωση” ... αδελφέ Ιάσονα, κάποτε στο χωρίο μου έλεγαν: "όταν έρθει το ΚΚΕ στα πράγματα...." σαν υπόσχεση. μετά από αυτό που έπαθες, έχω χάσει τον ύπνο μου. Λες να πάθω και εγώ καμιά λαχταρά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2015 Εγώ πάντως το "γάμο" τον έκανα πριν 12 χρόνια και σήμερα έχω δύο αγγελούδια, 11 και 8,5 χρόνων! Όσον δε αφορά σε αυτό το σημείωμα, το βρήκα να "κυκλοφορεί" στο internet και το έβαλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2015 (edited) .!!!! Πάνω από όλα ... η ασφάλεια !!! Edited Φεβρουάριος 10 , 2015 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2015 https://www.youtube.com/watch?v=20ruleihMuc Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2015 (edited) https://www.youtube.com/watch?v=aObEBlke21A#t=91 Κορυφαίο .... πάντα ανυπομονούσα για μια ομιλία του στη Βουλή.... Η διερμηνέας νοηματικής προσπαθεί να αποδώσει Ζουράρι στη νοηματική .... τι να λέει από μέσα της ... Στις ρυθμίσεις του video (στο γραναζι κάτω δεξιά) υπάρχουν και γαλλικοί υπότιτλοι .... αν κάποιος γνωρίζει ... θα άξιζε να μας πει αν τα γαλλικά είναι γαλική μετάφραση ή "γαλλικά". Edited Φεβρουάριος 11 , 2015 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
imhotep Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2015 (edited) πέραν της ουσίας της τοποθέτησης αυτό ακριβώς μελετούσα το πρωί, υπάρχουν στιγμές που "παγώνει" ή σταυρώνει τα χέρια η μεταφράστρια μακάρι να υπήρχε η "αντίστροφη" μετάφραση (όπως στο γούγλη...) και να το διαβάσει ο ομιλητής εκεί να δεις γέλιο Edited Φεβρουάριος 11 , 2015 by terry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα