Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ερωτήσεις Απαντήσεις από Help Desk για Ν. 4178/13


Recommended Posts

Και όχι "γραφεια"....εκπαιδευτήριο θα γράψεις. Δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο. Δες τι απαιτεί ο φορέας που ζητάει την άδεια. Άλλο χρήση γραφείων και άλλο εκπαιδευτηρίου.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 403
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας υπ΄ αρ. Φ1Α/333/4709/Δ5
αναφέρεται ότι δε χρειάζεται αλλαγή χρήσης για φροντιστήριο.

Ισχύει κάτι τέτοιο;

Επισης απο οτι διαβαζω εδω http://www.michanikos.gr/topic/8582-%CE%A3%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CE%B5-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%AE%CE%BA%CE%B5%CE%B9/ για εκπευδετηρια κατω των 100τμ δεν θελει αλλαγη χρησης σε εκπαιδευτηριο, μηπως γνωριζει κανεις την εγκυκλιο;

Edited by alel
Link to comment
Share on other sites

έχω περίπτωση πελάτη μου με υπαγωγή στον 4178 μιας ισόγειας αποθήκης.

Με τις πρόσφατες πλημμύρες η αποθήκη αυτή πλέον που ήταν από απλή λαμαρίνα δεν υπάρχει, σχεδόν κατεδαφίστηκε και ο ιδιοκτήτης απομάκρυνε αυτά που έμειναν και τωρα δεν υπάρχει τίποτα.

Έχουν εξοφληθεί όλα τα πρόστιμα και μένει μόνο η επισύναψη των αρχείων,τι κανω σε αυτη την περίπτωση??

Link to comment
Share on other sites

δε θελει να κανει μια 'επισκευη αυθαιρετου' ?

το θεμα μου ειναι οτι μου ζηταει βεβαιωση και δεν ξερω τι ακριβως να κανω σε αυτη την περιπτωση, υποτιθεται οτι παω σημερα και κανω αυτοψια τι καταγραφω?

Link to comment
Share on other sites

ο ιδιοκτητης (τωρινος ή μελλοντικος) πρεπει να απαντησει αν θελει το αυθαιρετο ή οχι.

Αν οχι δινεις βεβαιωση για το αδομητο πλεον.

Αν ναι το 'επισκευαζει΄ και δινεις τη βεβαιωση αυθαιρετου.

Link to comment
Share on other sites

μεσα στο οικοπεδο υπαρχει καταστημα και η αποθηκη ηταν στον εναπομειναντα ακαλυπτο χωρο του οικοπεδου,αν το επισκευασει οπως λες δε ξερω ποιες φωτογραφιες θα επισυναψω νεες η παλιες;και εφοσον δε το επισκευασει πως θα κλεισω τη δηλωση;τι θα εμφανισω στην κατοψη;κατι που δεν υπαρχει πλεον;

Link to comment
Share on other sites

Αν το επισκευάσει επισυνάπτεις τις νέες φωτογραφίες (κατά την ημερομηνία της νέας αυτοψίας) κι ελέγχεις αν τηρείται το νόμιμο (τακτοποιημένο) περίγραμμα και η θέση. Αλλιώς δίνεις βεβαίωση για αδόμητο και τα πληρωμένα πρόστιμα πάνε υπερ πίστεως και πράσινου ταμείου! Μπορείς να γράψεις και ως σχόλιο στην τεχνική έκθεση τι ακριβώς έγινε κάνοντας λόγο για επισκευή κι όχι για νέα κατασκευή.

Καλό είναι γενικά να βρίσκεις σχετικά θέματα για να κάνεις τις ερωτήσεις σου καθότι το συγκεκριμένο αφορά ερωταπαντήσεις από το πάλαι ποτέ Helpdesk + ΤΕΕ κτλ.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.