katrmp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2020 δεν νομίζω, κάπως θα πρέπει να λυθεί για τις εταιρείες Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2020 3 minutes ago, NeckBreaker said: Δηλαδή τεχνική εταιρεία ΟΕ με κύριο ΚΑΔ τον 71.12 και δευτερο τον 42.12 πως ακριβώς θα πιστοποιήσουν από που ήρθε ο τζίρος;;; Αφού όπως φαίνεται "κοιτούν" το E3, αυτό μπορούν να το δουν στους κωδ. 022 & 023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeckBreaker Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2020 Σωστά, άρα χαιρετίσματα..Μας κοροϊδεύουν κανονικότατα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venezia Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2020 (edited) @georgegaleos Θα βγάλουν διευκρινήσεις...................... Βγάλαν .. βγάλαν... Ίσως εγώ δεν ήθελα να το πιστέψω και ήλπιζα !!! Όσοι είμαστε σε καθεστώς απαλλασσόμενου ΦΠΑ ή με μηδενική δήλωση ΦΠΑ τελευταίου 6-μήνου δεν το δικαιούμαστε το 800-αρι Edited Απρίλιος 16 , 2020 by venezia Συμπλήρωση κειμένου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo-engineer Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 On 28/3/2020 at 11:04 ΠΜ, Geo-engineer said: 25/03/2020 και αφου ειχε επικαιροποιηθει η λιστα με τος ΚΑΔ, το βραδυ μου ηρθε ενημερωση απο το taxheaven πως μπορουν να κανουν αιτηση και οι ελ. επαγγελματιες (Δεν απασχολω προσωπικο), μέσω εργανη. Αφου διαβασα 3,4 ΦΕΚ και μαλλόν δεν τα κατάλαβα καλά, αποφασισα να κανω αιτηση την ιδια ωρα γτ νομιζα πως ετσι παιρνουμε τα 800€. Ξαφνικα την επομενη μερα μαθαινω πως ημαστε εκτος και θα βγουνε τα vouchers για τα 600€. Γνωριζει κανεις αν μπορώ να ακυρώσω την αίτηση κ αν θα εχω κυρώσεις; Τι αίτηση έκανες ακριβώς; Στα URL που μοιράζονται εδώ στο forum (για ΕΡΓΑΝΗ) εγώ είδα μόνο επιλογή παύσης σύμβασης εργαζομένων (δηλαδή δήλωση εργοδότη ότι παύει σύμβαση με υπάλληλο). Δεν είδα επιλογή που υπονοεί ότι δηλώνω οτιδήποτε για ατομική επιχείρηση. Γνωρίζει κανείς αν δικαιούμαστε την έκπτωση -40% στο ενοίκιο, ως πληττόμενοι χωρίς να απασχολούμε προσωπικό; αν ναι κάνω ορθή επανάληψη στο εργάνη στην αίτηση που έκανα παραπάνω λανθασμένα ή σε κάποια άλλη πλατφόρμα; ή κάνω νέα αίτηση στο εργάνη και η παλιά απλά θα απορριφθεί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick_61 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 (edited) Δικαιούμαστε την έκπτωση 40% ενοικίου. Αν έχεις κάνει απλή αποθήκευση και όχι υποβολή της αίτησής σου στο εργάνη, τότε μπορείς να συνεχίσεις με την ίδια. Αν την έχεις υποβάλλει, κάνεις ορθή επανάληψη. Edited Απρίλιος 17 , 2020 by Pavlos33 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
firvain69 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Ερώτηση και συγνώμη αν έχει απαντηθεί Μηχανικός μέλος Ο.Ε. - νόμιμος εκπρόσωπος. Ατομική κλειστή απο 02/2019. Κυριο καδ και στα 2 το 71121100 Η Ο.Ε. δεν παίρνει 800 γιατί τα περισσότερα έσοδα το 2018 είναι στο κύριο ΚΑΔ. Έχει δευτερεύοντες σε αυτούς που περιλαμβάνονται αλλά δεν είναι τα περισσότερα. Καλά το καταλαβαίνω ως εδώ? Μπορώ να κάνω για τα 600? Αν ναι τι θα βάλω ως αντίγραφο απο TAXIS? της εταιρείας? (μαλλον όχι) Το ατομικό ? (εκεί γράφει ορθά ΠΑΥΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ το 2019). Δεν παίρνω τίποτα? Έχω χάσει τη μπάλα. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venezia Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 7 ώρες πριν, nick_61 said: Δικαιούμαστε την έκπτωση 40% ενοικίου. nick_61 : βρήκες σε πια εγκύκλιο αυτοαπασχολούμενος Μηχανικός χωρίς υπάλληλο με ενοικιασμένο γραφείο δικαιούται το 40% ? Σε πιο link κάνουμε αίτηση ? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick_61 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 (edited) https://www.taxheaven.gr/news/48368/meiwsh-enoikiwn-kata-40-gia-tis-plhttomenes-gia-to-mhna-aprilio-dhmosieyohke-o-nomos-me-th-sygkekrimenh-diataxh https://www.taxheaven.gr/news/48377/h-meiwsh-enoikioy-kata-40-afora-kai-toys-plhttomenoys-kladoys-eleyoerwn-epaggelmatiwn-episthmonwn-nees-parembaseis-apo-to-ypoik https://www.taxheaven.gr/news/48385/meiwsh-enoikioy-aprilioy-kata-40-gia-tis-plhttomenes-epixeirhseis-diaoesimh-h-dynatothta-ypobolhs-sto-ps-erganh Αίτηση κάνεις : https://eservices.yeka.gr --> Είσοδος με κωδικούς TAXIS --> Δηλώσεις Αναστολής Συμβάσεων Εργασίας Edited Απρίλιος 17 , 2020 by Pavlos33 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kane Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2020 On 16/4/2020 at 9:15 ΜΜ, venezia said: @georgegaleos Θα βγάλουν διευκρινήσεις...................... Βγάλαν .. βγάλαν... Ίσως εγώ δεν ήθελα να το πιστέψω και ήλπιζα !!! Όσοι είμαστε σε καθεστώς απαλλασσόμενου ΦΠΑ ή με μηδενική δήλωση ΦΠΑ τελευταίου 6-μήνου δεν το δικαιούμαστε το 800-αρι επειδη εχω χασει τη μπαλα με τις λογιστικες φανφάρες...μηδενικη σημαίνει ετυμολογικά μηδενικη; δηλ 0 τιμολογια εσόδων, 0 εξόδων; ή εννοει μηδενική, πιστωτική; (οτι δε πληρώνουμε δηλ φπα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα