Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε
3 ώρες πριν, gamvro said:

Σε αυτή ακριβώς αναφερόμουν και εγω!!!

Αυτή η μελέτη πληρώνεται στα πλαίσια μελετών που εκπονούνται επειδή απαιτείται για έκδοση αδειών. 

• 2 weeks later...
Δημοσιεύτηκε

Συνάδελφοι είμαι στο στάδιο 06.α Αίτηση σε υπαγωγή - αναμονή υπογραφής δανειακής σύμβασης ,η σύμβαση έχει υπογραφεί στην τράπεζα στις 14/06. Πόσες μέρες εκτιμάτε ότι θα χρειαστεί ακόμη για να μεταβεί στο 07β όπου δηλώνουμε τους προμηθευτές?

Δημοσιεύτηκε (edited)

Άγνωσται αι βουλαί των Τραπεζών...

Πιστεύω να μην καθυστερήσει πάνω από 1 εβδομάδα ακόμα.

Edited by gsaraf
  • 2 weeks later...
Δημοσιεύτηκε

Μπόρεσε κάποιος να δουλέψει το αρχείο doc, ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ VI - Έντυπο Καταγραφής Παρεμβάσεων, όπως το δίνει στην σελίδα του ΥΠΕΝ; Εγώ αδυνατώ να το επεξεργαστώ και αν κάποιος συνάδελφος το έχει σε μορφή word επεξεργάσιμη, θα ήταν μεγάλη βοήθεια να το ανεβάσει στο forum.

Δημοσιεύτηκε
On 5/7/2021 at 8:31 ΜΜ, dimosv said:

Μπόρεσε κάποιος να δουλέψει το αρχείο doc, ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ VI - Έντυπο Καταγραφής Παρεμβάσεων, όπως το δίνει στην σελίδα του ΥΠΕΝ; Εγώ αδυνατώ να το επεξεργαστώ και αν κάποιος συνάδελφος το έχει σε μορφή word επεξεργάσιμη, θα ήταν μεγάλη βοήθεια να το ανεβάσει στο forum.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ VI - Έντυπο καταγραφής παρεμβάσεων - ολοκλήρωσης έργου.docx

• Thanks 1
Δημοσιεύτηκε (edited)

καλημέρα. Ο διάδοχος για να δηλωθεί στο Εξοικ.Αυτ. πρέπει να συνδεθεί στο σύστημα ως ωφελούμενος ;

Edited by gab pet
Δημοσιεύτηκε (edited)

Ναι, να εγγραφεί ως ωφελουμενος ώστε να βρεις το αφμ του

Edited by katrmp
  • Like 1
Δημοσιεύτηκε

Έχω ωφελούμενο με αίτηση για προέγκριση δανείου με εγγυητή, έχω βάλει τα απαραίτητα στοιχεία όπως ζητήθηκε από το σύστημα. Η προθεσμία όμως από το σύστημα λήγει σε 3 μέρες (Κυριακή 18/07). Αν δεν έχω λάβει απάντηση ως άυριο 16/7 να κάνω ακύρωση και επανυποβολή;

image.thumb.png.7bc89ca87ed934c227a96aaaf668ff3b.png

Δηλαδή ακύρωση και επανυποβολή και ξαναμετρά 30 μέρες η προθεσμία;

το έχει κάνει κάποιος; 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.