ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2008 στον φάκελο παραδείγματα c:\programm files\LH software\MASTER\Παραδείγματα\Στατικά\Ειδικά θέματα Μήπως έπρεπε να δημοσιεύσεις στο σχετικό θέμα που το είδες? Καλό σου βράδυ. Αναμένουμε και την ενεργή συμμετοχή σου. Άρης Link to comment Share on other sites More sharing options...
savvas.p Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2008 Κάνω μία μελέτη για αλλαγή χρήσης κτιρίου. Στα χέρια μου έχω τα σχέδια των ξυλοτύπων της προηγούμενης μελέτης η οποία είχε γίνει με το Fespa. Η θεμελίωση είναι με κοιτόστρωση και πεδιλοδοκούς. Θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει μία επεξήγηση για τις διαστάσεις της διατομής της πεδιλοδοκού, η οποία είναι: Δ1.1 ΑΝΕΣ. 120/62/Η=60 Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anka Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2008 Δ1.1 = δοκοσειρά 1, άνοιγμα 1 ΑΝΕΣ. = ανεστραμένη πλακοδοκός Πλάτος κορμού bw = 120cm Ύψος h = 62cm Πάχος πλάκας = 60cm Link to comment Share on other sites More sharing options...
savvas.p Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2008 Κυρίως στο 62cm είχα κολλήσει. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, γιατί τώρα μπορώ να συνεχίσω την προσομοίωση σε άλλο πρόγραμμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iovo Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2009 Για την αύξηση των επιτρεπόμενων τάσεων κοιτάξτε εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokrates Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2009 Καλησπέρα, είμαι εν δυνάμει συνάδελφος και θα ήθελα παρακαλώ να με βοηθήσετε για μια εργασία που κάνω στο πολυτεχνείο. Πως προσομοιώνουμε στο fesπa την γωνία 2 προβόλων; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2009 Μπορείς να το κάνεις έτσι: Link to comment Share on other sites More sharing options...
avgoust Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2009 Υπάρχει εκτενής συζήτηση εδώ http://www.michanikos.gr/showthread.php?t=1625 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosk Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2009 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως μεταβιβάζει τα φορτία από τις πλάκες στις δοκούς το εν λόγω πρόγραμμα? Πως μπορώ να έχω προεσκόπιση και πως μπορώ να οριστεί από τον χρήστη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2009 Εχει αναφερθει κ σε αλλο τοπικ...Δεν μπορεις να το ορισεις εσυ...Γινεται αυτοματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα