ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ Δημοσιεύτηκε September 1, 2025 at 09:49 πμ Δημοσιεύτηκε September 1, 2025 at 09:49 πμ (edited) Καλησπέρα σε ολους, Σε κτίριο 3οροφο χωρίς σύσταση, μετά από τακτοποίηση και έκδοση ταυτότητας κτιρίου που εξέδωσα, επήλθε θάνατος του ιδιοκτήτη. Έγινε στην συνέχεια σύσταση οριζόντιας ιδιοκτησίας βάσει δια διατάξεως τελευταίας βουλήσεως. Τώρα μου ζητούν ταυτότητες για τις ιδιοκτησίες που προκύπτουν. Η ερώτηση μου αφορά βασικά το σύστημα του τεε. Θα κάνω επεξεργασία της αρχικής δήλωσης? Θα ξεκινήσω νέες δηλώσεις εξαρχής? ( μαλλον οχι) αλλα διάβασα κάπου για αρχειοθέτηση αλλά δεν κατάλαβα την διαδικασία.... επιπλέον χρειάζομαι λογικά και αριθμούς καεκ μετα την σύσταση λογικά... σωστά? εχω μόνο το καεκ του όλου κτιρίου... Ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια σας Αν είσαι Μηχανικός βάλε την ειδικότητα στο Προφίλ σου Didonis Edited September 1, 2025 at 10:02 πμ by Didonis
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε September 1, 2025 at 10:45 πμ Δημοσιεύτηκε September 1, 2025 at 10:45 πμ On 1/9/2025 at 12:49 ΜΜ, ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ said: Θα κάνω επεξεργασία της αρχικής δήλωσης? Θα ξεκινήσω νέες δηλώσεις εξαρχής? ( μαλλον οχι) αλλα διάβασα κάπου για αρχειοθέτηση αλλά δεν κατάλαβα την διαδικασία.... Αν είσαι Μηχανικός βάλε την ειδικότητα στο Προφίλ σου Didonis Καλησπέρα. Καθώς επήλθε σύσταση θα πρέπει οι ιδιοκτησίες να περιγραφούν στην ΗΤΚ με ξεχωριστές καταχωρήσεις. Η αρχική ΗΤΚ αρχειοθετείται. Στις νέες ΗΤΚ που θα κάνεις, θα αναγράψεις τα στοιχεία της ΠΣΟΙ και τους ιδιοκτήτες που θα είναι υπόχρεοι. Τα ΚΑΕΚ των Ο.Ι αν δεν έχουν ακόμη αποδοθεί θα κάνεις τις καταχωρήσεις σου (έχεις το ΚΑΕΚ οικοπέδου) και θα κάνεις τροποποιητική όταν εκδοθούν αυτά τα ΚΑΕΚ ώστε να τα καταχωρήσεις και αυτά. Μπορείς να το αναφέρεις ως παρατήρηση. 1
ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ Δημοσιεύτηκε September 1, 2025 at 10:57 πμ Δημοσιεύτηκε September 1, 2025 at 10:57 πμ σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!!! μια απορία που μου προκύπτει είναι... πρώτα αρχειοθετώ την παλια ΗΤ. τι σχέση θα υπάρχει μεταξύ παλιάς και νέων? δεν πρέπει κάπως να συνδέονται αυτές? δεν ξερω αν θα σου φανεί πολύ ασχετη ερώτηση αλλα θα εκτιμούσα μια απάντηση.
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε September 1, 2025 at 11:00 πμ Δημοσιεύτηκε September 1, 2025 at 11:00 πμ (edited) Θα εμφανίζεται η αρχειοθετημένη (κλειδωμένη χωρίς δυνατότητα τροποποίησης). Αν θέλεις (προαιρετικά) μπορείς να αναγράψεις στα σχόλια ότι προηγήθηκε έκδοση ΗΤΚ στο κτίριο και πλέον λόγω σύστασης διηρημένων ιδιοκτησιών συντάσσονται νέες ΗΤΚ. υγ Πρόσθεσε την ειδικότητά σου στο προφίλ σύμφωνα με τους κανόνες συμμετοχής. Edited September 1, 2025 at 11:01 πμ by Pavlos33
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα