Didonis Δημοσιεύτηκε September 2, 2025 at 07:14 μμ Δημοσιεύτηκε September 2, 2025 at 07:14 μμ On 2/9/2025 at 6:09 ΠΜ, Στέφανος Ψυχογυιός said: Το κύριο ερώτημα ......για διαμερισμάτωση προς/από κοινόχρηστους χώρους και για τις 5 ΟΙ (ειδικά στον 2ο, 3ο και 4ο που δεν έχουν άλλες παραβάσεις).... μια Διαμερισμάτωση για κάθε όροφο.
Γιαννης Παπ Δημοσιεύτηκε September 2, 2025 at 07:40 μμ Δημοσιεύτηκε September 2, 2025 at 07:40 μμ On 2/9/2025 at 10:09 ΜΜ, Didonis said: τικ κάπου διάβασα οτι αν εχω και αλλες παραβάσεις η διαμερισμάτωση πάει ως λοιπή παράβαση...που έτσι κ αλλιως ειναι ιδιο το κοστος με το "τικ" στη διαμερισμάτωση...αν εχω κ αλλες παραβάσεις αναλυτικού προυπολογισμού πρέπει να μπουν σε νεο Φ.Κ ως λοιπή παράβαση;
akis73 Δημοσιεύτηκε September 2, 2025 at 08:00 μμ Δημοσιεύτηκε September 2, 2025 at 08:00 μμ @Γιαννης Παπ καλησπέρα, όταν έχεις διαμερισμάτωση και λοιπές παραβάσεις, τότε δεν συμψηφίζονται, αλλά θα κάνεις 2 ξεχωριστά φύλλα καταγραφής, και τα 2 ως λοιπές παραβάσεις. Το ένα φύλλο θα το ονομάσεις "διαμερισμάτωση" και το 2ο φύλλο "λοιπές παραβάσεις". Ο λόγος είναι ότι το σύστημα αυθαίρετων του ΤΕΕ έχει ένα bug και όταν αφήσεις την διαμερισμάτωση με το τικ και προσθέσεις 2ο φύλλο ως λοιπές παραβάσεις, μπερδεύεται και σου ζητάει λάθος δικαιολογητικά. 1
Γιαννης Παπ Δημοσιεύτηκε September 2, 2025 at 08:12 μμ Δημοσιεύτηκε September 2, 2025 at 08:12 μμ (edited) @akis73 Ακριβώς αυτο ειδα και εγώ. Οταν βαζω κλικ στη διαμερισμάτωση μου ζητάει 6 δικαιολογητικά και οταν βγάζω το τικ μου βγάζει 12-13.... Να ρωτησω αν υπάρχει διαφοροποίηση των μη ανοιγόμενων υαλότουβλων σε τυφλή οψη με ομορο οικόπεδο (π.χ. ειναι πιο μικρά από οτι έδειχναν στην κάτοψη) καθώς και δημιουργια παταριού πάνω από το μπάνιο που μπάινει το boiler θα τα χρεώνατε ως λοιπή παράβαση; Edited September 2, 2025 at 08:20 μμ by Γιαννης Παπ
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα