Μετάβαση στο περιεχόμενο

Διαμερισμάτωση


Recommended Posts

Μπορεί πως δε μπορεί, για να μην κάνει λάθος στο πρόστιμο το λέω.
Πιο σύνηθες να τσουβαλιάζεις τους αναλυτικούς προϋπολογισμούς των ΟΙ σε έναν και να υπολογίζεις από κοινού τα ποσοστά υπερβασης. Επικίνδυνο για αφηρημένους...

Link to comment
Share on other sites

γειά να σας πω, εδώ.... θα ήθελα αν ξέρετε δηλαδή, δεν ξέρω καν αν έληξε το θέμα που συζητάτε. Ομως άκουσα για μια ιδιοκτησία στην Αθήνα και θέλει βεβαίωση Μηχανικού. Είναι ένα παλιό διαμέρισμα, του 1970 σχεδόν νομίζω η πολυκατοικία και έμαθα ότι έχει αλλάξει διαρρύθμιση χώρων μέσα.. ήταν διαμέρισμα και κάποια στιγμή νομίζω το έκαναν ιατρείο, ζητάει την βεβαίωση. Θα κάνατε τακτοποίηση? 
Αφού χώρος κύριας χρήσης ήτανε και πάλι κύριας έγινε, θα έπρεπε να τακτοποιηθεί νομίζεται?

Νομίζω ο 4178 έλεγε ότι αν έχουν τροποποιηθεί τα ηλεκτρομηχανολογικά θα πρέπει να τακτοποιείται. Ελπίζω και θέλω να ελπίζω δεν εννοούν και τους μπριζοδιακόπτες γιατί τότε θα πρέπει να σηκωθούν οι κάτοικοι της πόλης και όχι μόνο αυτής και να τους κοπανάνε από ελεγκτή πολεοδομίας ως Πρωθυπουργούς.

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι αλλαγή χρήσης από κύρια σε κύρια; Δλδ αναλυτικός;

Θα μου πεις τα ιατρεία επιτρέπονταν σε κατοικιες, οπότε γιατί να του αλλάξεις χρήση. Δίκιο. Δες τις εργασίες και τσεκαρε που πέφτουν, Πολ παραβάσεις, εεμκ, χωρίς άδεια κλπ κ πράξε αναλόγως.

Edited by zazeng
Link to comment
Share on other sites

δεν τα καταλαβαίνω πολύ καλά αυτά που λες, ναι, λέω ότι ιατρείο επιτρέπεται και σε κατοικία οπότε ένα διαμέρισμα που έγινε ιατρείο γιατί να το τακτοποιήσεις σαν κύρια χρήση αλλαγή όταν μάλιστα σε 2 χρόνια μπορεί να ξαναγίνει διαμέρισμα?

Link to comment
Share on other sites

On 20/11/2020 at 9:47 ΜΜ, dimitris GM said:

ε...αμα  λες  στο υστερόγραφο το ποιό σημαντικο  στοιχείο... .

ναι γινεται, θα πουμε και εμεις...

 

 

😄υπόθεση είναι, δεν αφορά την παρούσα περίπτωση!

Link to comment
Share on other sites

On 5/11/2020 at 7:15 ΜΜ, Aenor said:

Καλησπέρα,

περίπτωση διαμερίσματος που έχει πάρει ενα δωμάτιο από το όμορο διαμέρισμα, ενώ επίσης το περιγραμμά του έχει τροποποιηθεί σημειακά (έχει μια εσοχή σε σχέση με την Ο.Α., έχει δηλαδή χάσει τετραγωνικά). Επίσης έχουν μετατοπιστεί ανοίγματα. Το σχέδιο της σύστασης είναι σύμφωνο με την πραγματικότητα.

Σκέφτομαι να καταχωρήσω μια λοιπή παράβαση για αλλαγή περιγράμματος και μια διαμερισμάτωση με το τσεκάρισμα του αντίστοιχου πεδίου. Η λοιπή παράβαση θα καλύπτει και τη μετατόπιση των ανοιγμάτων αφού πλέον αυτή μπορεί να ομαδοποιηθεί και δεν ειναι υποχρεωτικό να πάει με κατηγορία 3.

Θα μπορούσα να ομαδοποιήσω και τη διαφορετική διαμερισμάτωση και να δηλώσω μόνο μια λοιπή παράβαση που θα καλύπτει πρακτικά και τις 3 αυθαιρεσίες?

Για αυτό κανείς?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Σε κατάστημα που έχει υπέρβαση στο νόμιμο πατάρι ο ιδιοκτήτης έχει διαρρυθμίσει τον χώρο ώστε να χρησιμοποιεί μόνο το πατάρι ο ίδιος έχοντας ξεχωριστή είσοδο από το ισόγειο και νοικιάζει όλο το υπόλοιπο ισόγειο. Στο σύστημα του 4495 ενώ ζητάει 12 αρχεία για την αυθαιρεσία του παταριού,όταν επιλέγω και τη διαμερισματωση ζητάει μόνο 6 αρχεία για περαίωση. Ξέρετε γιατί συμβαίνει αυτό; Ευχαριστώ 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.