ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε November 1, 2025 at 07:08 μμ Δημοσιεύτηκε November 1, 2025 at 07:08 μμ On 1/11/2025 at 1:34 ΜΜ, Didonis said: Συνήθως θέλουν να βλέπουν το ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΣΗ..... Εγώ όμως φίλε θα το έβαζα ως Υπέρβαση Δόμησης!!! 1
Didonis Δημοσιεύτηκε November 1, 2025 at 07:57 μμ Δημοσιεύτηκε November 1, 2025 at 07:57 μμ On 1/11/2025 at 1:34 ΜΜ, Didonis said: .... θα έβαζα στην υπαγωγή και κλικ στο κουτάκι Διαμερισμάτωση στη στάθμη του ορόφου .... αν πρόσεξες έχω το "και" .... Δεν αναιρεί να μπουν και άλλες υπερβάσεις πχ Σ.Δ. απλά δεν ασχολήθηκα με το όλο διότι δεν έχω και όλα τα δεδομένα.
dimitris GM Δημοσιεύτηκε November 1, 2025 at 08:24 μμ Δημοσιεύτηκε November 1, 2025 at 08:24 μμ On 1/11/2025 at 9:08 ΜΜ, ΙΑΣΟΝΑΣ said: Εγώ όμως φίλε θα το έβαζα ως Υπέρβαση Δόμησης!!! Σωστα Ως προς την σκαλα: Το "πανω" μερος της σκαλας ειναι κοινοχρηστο και χρησιμευει για την "ανοδο" προς τους οροφους Το "απο κατω" ανηκει και αυτο στα κοινοχρηστα αλλα δεν εχει κλεισει με τοιχοποιία και αυτο το "κενο" που δημιουργησε προσαρτηθηκε στο καταστημα, αυξανοντας το εμβαδον του. Οσον αφορα το αλλο θεμα της ΔΔ, αυτη γινεται ανα οροφο, με παραβολο 250 ανα οροφο, ειτε για ολες τις ΟΙ του οροφου, μετα απο συμφωνη γνωμη των ιδιοκτητων του οροφου ειτε για μια ΟΙ σε περιπτωση που δεν συμφωνουν μεταξυ τους. [ παντως στο ερωτημα αναφερεται οτι εχουν συμφωνησει ολοι οι ιδιοκτητες του οροφου] Οσον αφορα το θεμα του αριθμου των αιτησεων, με βαση το αρθρο 99 παρ. α, κατ' επιλογη των ιδιοκτητων, η αιτηση μπορει να ειναι "μια" για το συνολο των αυθαιρεσιων είτε περισσοτερες αιτησεις για καθε μεμονωμενο αυτοτελη χωρο ΟΙ που αποτελει αντικειμενο μεταβιβασης. [γνωμη μου ειναι οτι το σωστο στην ανω ρυθμιση, θα ηταν, να γινονταν αναφορα σε ΟΙ που αποτελει αντικειμενο τακτοποιησης και οχι μεταβιβασης, αφου τακτοποιηση μπορει να κανει καποιος και χωρις να μεταβιβάσει] .
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα