Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οδηγός για την ενίσχυση για αγορά εξοπλισμού - ΕΣΠΑ


Recommended Posts

Εγώ πήρα τηλέφωνο στη "Γενική Γραμματεία Επενδύσεων και Ανάπτυξης

Υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας", τους είπα ότι εδώ και 3 μήνες τα τηλέφωνα του ΕΣΠΑ δε δουλεύουν και η κοπέλα με συνέδεσε με έναν κύριο ο οποίος με εξυπηρέτησε αμέσως! (είχα αρκετά επιθετικό τόνο στη φωνή μου στην αρχή..)

 

Τηλέφωνο: 210 3332402, 210 333 2406, 210 333 2384

 

Το πρόβλημά μου ήταν στις ημερομηνίες. Μου είπαν ότι υπάρχει πρόβλημα γενικά και ότι αν είμαι σίγουρος για τις ημερομηνίες έναρξης (αρχικής και τρέχουσας) να στείλω διορθωτική, ΞΑΝΑ με τις ίδιες ημερομηνίες και να γράψω στις παρατηρήσεις ότι άλλο σχετικό.

Link to comment
Share on other sites

Απ΄ότι διαβάζω από τους συναδέλφους μάλλον θα πρέπει να ευχαριστούμε το Θεό που τα στοιχεία μας ταυτοποιήθηκαν χωρίς πρόβλημα...

Link to comment
Share on other sites

Στο site του εσπα βγαλαν ανακοινωση σημερα και λενε οτι οι διορθωτικες υποβολες θαναι μεχρι τις 10/3, ενω στο email λεγανε μεχρι αυριο.Να το πιστεψουμε?Δωσαν και κατι διευκρινισεις εξτρα που παντως εμενα δε με καλυπτουν!

 

Αξιζει προσοχης το οτι οσοι εχουν λαθος τη διευθυνση εδρας να το διορθωσουν και στον τοπο εγκαταστασης, δηλαδη και στο βημα 1 και στο βημα 2!

Link to comment
Share on other sites

Ελαβα email μη ταυτοποιησης της εδρας -μονο- (καμια αναφορα του τοπου εγκαταστασης) και εκανα την διορθωτικη την πρωτη μερα που ηταν διαθεσιμη.

Τώρα ανακοινωσαν οτι πρεπει να γινει διορθωση και στον τοπο εγκαταστασης αλλα πλεον δεν έχεις περιθωρια για δευτερη διορθωτικη.

 

Τι κανω τωρα....πολυ απλα με πεταν εξω?

 

-----------------------

Μετά απο ερώτηση που έστειλα μέσα απο το πρόγραμμα και απο άμεση ανταπόκριση (4 φορές επικοινώνησα μέχρι τώρα και απάντησαν σε λίγοτερο απο 12 ώρες) έγινε αναιρεση της οριστικοποίησης της διορθωτικής υποβολής μου και έτσι άλλαξα τελικά και έδρα και τόπο εγκατάστασης αφου είναι η ίδια.

Ελπίζω να μην προκύψει τίποτα άλλο....

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.