lou Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2014 (edited) Δοκίμασε να γράψεις στη γραμμή εντολών FILEDIA και όρισε την τιμή σε 1. edit: Mε προλαβε ο Ακης.... Edited Φεβρουάριος 7 , 2014 by lou Link to comment Share on other sites More sharing options...
spsonis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2014 Μπραβο ρε παιδια! Σας ευχαριστω και τους δύο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 Πρόβλημα παλιός-γνώριμος από τα παλιά... Βάζω ένα hatch. Μετά από μετακίνηση του hatch ή αν το πάω σε άλλο σχέδιο κλπ (δεν έχω εντοπίσει ακριβώς πως γίνεται) χαλάει το hatch.... Παράδειγμα: Χρησιμοποιώ το hatch GRAVEL το οποίο είναι πλακόστρωση. Πάω μετά να ξαναβάλω την πλακόστρωση και μπαίνουν ακανόνιστες γραμμές λες και έχει διαλυθεί το pattern - το σχέδιο του hatch....Καταλαβαίνει κανείς τι εννοώ? Το έχει λύσει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos_ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 Γιάννη, αυτό συνήθως έχει να κάνει με τις επιλογές στο πεδίο hatch origin. Δοκίμασε να επιλέξεις default to boundary extends και center. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 Αρχηγέ!!! Έλυσα το παλιό γνώριμο πρόβλημα!!!! Είσαι μεγάλος!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaspde Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2014 (edited) Καλησπέρα, έχω το AutoCAD Architecture 2014 και τρέχω ως απλό προφίλ autocad. Για κάποιο λόγο το ribbon εξαφανίστηκε στο workspace drafting & annotation, ενώ αν επιλέξω 3D modeling ή 3D basics το δείχνει μια χαρά. Πήγα στο menu customise και φαίνεται προς στο workspace drafting & annotation υπάρχει ribbon, αλλά εμένα δεν μου το βγάζει. Τι μπορεί να φταίει; Edit: βρήκα λύση. Γράφεις μια ribbonclose και μετα ribbon στη γραμμή εντολών και οκ Edited Μάιος 12 , 2014 by kostaspde Link to comment Share on other sites More sharing options...
geokaloger Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2014 Δουλευω στο land με υποβαθρο autocad 2002. Στο save as δεν μου βγαζει παραθυρο αλλα πρεπει να το ορισω στην εντολη command "χειροκινητα" Γνωριζει καποιος τι πρεπει να κανω για να βγει παραθυρο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2014 Δώσε στη μεταβλητή FILEDIA την τιμή 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
geokaloger Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2014 ευχαριστω για την ανταποκριση.Αν δε σου κανει κοπο μου λες που θα την βρω την μεταβλητη αυτην; Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis73 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2014 Γράψε κάτω στην μπάρα την εντολή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα