Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φροντιστήριο για μπετά


rzp

Recommended Posts

Ποια είναι η Ματίνα τέλος πάντων; Τον Βαγγέλη τον έχετε ακουστά; (Γιά Ξάνθη μιλάω). Μία συζήτηση με Χαλιορή-Ρουσάκη πιθανόν να σε κατατοπίσει.

 

@Παναγιώτη, όταν έκανα εγώ διδακτορικό έκανε κι ο Χαλιορής (σε πιο προχωρημένο στάδιο βέβαια). Ο Ρουσάκης ήταν μικρότερο έτος από μένα αλλά προχώρησε γρήγορα. Εγώ την κοπάνησα...

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 47
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Βλέπω ότι η φήμη των cult εξωσχολικών προσωπικοτήτων προηγείται ΚΑΙ εδώ :)

Η Ματίνα πάντως είναι πολύ αξιόλογος συνάδελφος, καλή σε αυτό που κάνει και με πνεύμα πολύ μπροστά στον τομέα, αλλά και γενικότερα ίσως.

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά γιατί δε ζητάτε από τη σχολή πρόσθετη διδασκαλία;

Εμείς με τους μαθηματικούς μας τουλάχιστον όποτε τους έχουμε ζητήσει μας βοηθάνε.

Υπάρχει και μια ώρα φροντιστήριο. Εντάξει δεν είναι ιδιαίτερο αλλά από το να τα ακουμπάς έξω, καλύτερα να στα δείχνει ο ίδιος ο καθηγητής, και βλέπεις και πώς ακριβώς τα θέλει γραμμένα.

Link to comment
Share on other sites

Βαγγέλης Ξάνθη, καθάρισε μεταλλικές. Πολύ γνωστός φροντιστής στην Ξάνθη και κρίνοντας εκ' του αποτελέσματος καλός στη δουλειά του, μας πέρασε όλους εκείνο το εξάμηνο. Με τον Ρουσάκη ήμουν συμφοιτητής, έγινε επίκουρος το θηρίο; μπράβο του. Με τον Χαλιορή σειρές στο στρατό. Προχωράει ο κόσμος όχι σαν εμάς....!!!

Link to comment
Share on other sites

Όποιος θέλει να κάνει φροντιστήριο καλό είναι να πάει σε κάποιο στην πόλη που είναι η σχολή του γιατί εκεί υπάρχει μεγαλύτερη επαφή (μεσώ των φοιτητών) με τα θέματα που μπαίνουν σε κάθε εξεταστική. Βέβαια το μόνο που σου προσφέρει το φροντιστήριο είναι να περάσεις το μάθημα και τίποτα παραπάνω.Όποιος θέλει να μάθει πρέπει να παρακολουθήσει και να διαβάσει μόνος του.

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητοί συνάδελφοι το συγκεκριμένο "μάθημα" το έδωσα για αναγνώριση από το ΔΙΚΑΤΣΑ. Τότε λεγόταν ΚΩΣΙΙΙ και δεν ξέρω αν έχει σπάσει τώρα σε άλλα. Είχα την πολυτέλεια λόγω χρόνου να παρακολουθήσω αρκετές παραδόσεις και να συναντήσω - συνομιλήσω με τον Καραγιάννη. Βέβαια διέκρινα μια ειρωνία λόγω των σπουδών μου εξ Αγγλιας (Imperial) αλλά anyway...

Πάντως έχω να πω πως εφόσον παρακολουθεί κάποιος τις παραδόσεις που φυσικά σπάνια έρχεται ο Καραγιάννης (εκεί να δεις ειρωνία...) δε νομίζω ότι είναι απαραίτητο κάτι άλλο. Τότε είχαμε και ένα θέμα για ένα τετράστηλο πλαίσιο κτηρίου το οποίο έπρεπε να το γράψουμε με το χέρι (έλεος, πάνω από 500 σελίδες). Βέβαια με βοήθησε πάρα πολύ αυτό στο να εγκληματιστώ με τους Ελληνικούς κανονισμούς και να ξεχάσω τους Ευρωκώδικες (καλά τα British Standards ούτε το συζητάω).

Συμπερασματικά προτείνω παρουσία στις παραδόσεις -> κατανόηση -> επίλυση αποριών -> επίλυση διαφόρων εργασιών όπως τοιχεία κτλ -> επιτυχία στις εξετάσεις αλλά και το σημαντικότερο -> είσαι έτοιμος για μελέτη στην πράξη.

Το φαινόμενο με τα φροντιστήρια δεν μπορώ να το καταλάβω και δεν ξέρω ποιος απαξιώνει τα Ελληνικά πανεπιστήμια. Οι φοιτητητές ή οι καθηγητές? Είναι γελοίο κατά τη γνώμη μου να πηγαίνεις σε φροντιστήριο ενώ είσαι φοιτητής. Υπάρχουν μάλιστα απ' ότι έμαθα και κάποιοι που αναλαμβάνουν εργασίες....

Link to comment
Share on other sites

ΚΩΣΙΙΙ - Καραγιάννη. Βέβαια διέκρινα μια ειρωνία λόγω των σπουδών μου εξ Αγγλιας (Imperial) αλλά anyway...

 

Τι μου θυμιζεις συναδελφε ! Αξεχαστος... ειδικα στην εξεταση της εργασιας

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

ο Ρουσακης ειναι λεκτορας ρε παιδια...οχι επικουρος! υπαρχουν σημειωσεις στο utopia για οποιον ενδιαφερεται...και οι καθηγητες πιστευω οτι κανουν πολυ καλα τη δουλεια τους αν δειχνεις και εσυ ενδιαφερον...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.