Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Οι δέκα (10) νέες επενδύσεις για ξενοδοχεία στις Κυκλάδες


    Δέκα νέες επενδύσεις για ξενοδοχεία στις Κυκλάδες δρομολογήθηκαν μόλις τον περασμένο μήνα, με συγκεκριμένα δημοφιλή νησιά να κρατούν τα “ηνία” και έχουν τη μερίδα του λέοντος όσον αφορά τις νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις.

    Δείτε τις 10 νέες επενδύσεις του Φεβρουαρίου σε ξενοδοχεία στις Κυκλάδες, σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξε το bizness.gr:

    • Στα σκαριά βρίσκεται επένδυση για νέο ξενοδοχείο στην Πάρο. Το έργο αφορά στην κατασκευή νέου ξενοδοχείου Α’ τάξης, με υπόγειο και πισίνες. Το νέο ξενοδοχείο θα γίνει σε ακίνητο επιφάνειας 18,95 στρεμμάτων περίπου, που βρίσκεται στην περιοχή της Αγκαίρια, στην Πάρο. Για το έργο έχει ήδη εκδοθεί η σχετική προέγκριση οικοδομικής άδειας από την αρμόδια Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Πάρου. Δείτε λεπτομέρειες για το έργο εδώ.
    • Προεγκρίθηκε από την ΥΔΟΜ του Δήμου Μήλου η οικοδομική άδεια για νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Σίφνο. Το έργο αφορά στην ανέγερση νέου ξενοδοχείου 5 αστέρων, δύο ορόφων, το οποίο θα γίνει σε έκταση 960 τ.μ. περίπου στην περιοχή Καμάρες, στην Απολλωνία Σίφνου. Για λεπτομέρειες επισκεφθείτε το σύνδεσμο εδώ.
    • «Στα σκαριά» βρίσκεται επένδυση για νέο ξενοδοχείο στην Σαντορίνη. Το έργο αφορά στην ανέγερση ξενοδοχείου 4 αστέρων, δύο ορόφων. Το νέο ξενοδοχείο θα γίνει σε έκταση 3,38 περίπου στρεμμάτων που βρίσκεται στην περιοχή Καμάρι Επισκοπής Γωνιάς, στην Σαντορίνη. Για το έργο έχει ήδη εκδοθεί η σχετική προέγκριση οικοδομικής άδειας από την ΥΔΟΜ του Δήμου Θήρας. Δείτε λεπτομέρειες για το έργο εδώ.
    • Δρομολογείται επένδυση για νέο ξενοδοχείο στη Σαντορίνη, η οποία αφορά στην αλλαγή χρήσης υφισταμένων κτιρίων σε ξενοδοχείο και προσθήκη κατ’ επέκταση. Το νέο ξενοδοχείο θα γίνει σε ακίνητο που βρίσκεται σε έκταση 2,85 περίπου στρεμμάτων στην περιοχή Φοινικιά Οίας, στη Σαντορίνη και έχει ήδη λάβει την προέγκριση οικοδομικής άδειας από την αρμόδια Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Θήρας. Διαβάστε για το έργο στο σύνδεσμο εδώ.
    • Στα σκαριά βρίσκεται νέο ξενοδοχείο στην Ανάφη. Το έργο αφορά στη δημιουργία νέου ξενοδοχείου 4 αστέρων, που περιλαμβάνει την αλλαγή χρήσης υπάρχουσας κατοικίας σε ξενοδοχείο, τη νομιμοποίηση καθώς και την ανέγερση νέων ισογείων κτιρίων. Το νέο ξενοδοχείο θα γίνει σε ακίνητο που βρίσκεται σε έκταση 4,56 περίπου στρεμμάτων στην περιοχή Βαγιά, στην Ανάφη. Για το έργο έχει ήδη εκδοθεί η σχετική προέγκριση οικοδομικής άδειας από την αρμόδια Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Θήρας. Επισκεφθείτε τον σύνδεσμο εδώ για τις λεπτομέρειες.
    • Προχωρά η επένδυση για νέο ξενοδοχείο στην Ίο. Πρόκειται για την ανέγερση ξενοδοχείου 4 αστέρων, την ενημέρωση των οικοδομικών αδειών ως προς το τοπογραφικό και το διάγραμμα κάλυψης, και την κατεδάφιση 3 ισογείων κτιρίων. Το νέο ξενοδοχείο θα αναπτυχθεί σε ακίνητο έκτασης 24 περίπου στρεμμάτων που βρίσκεται επί της δημοτικής οδού Χώρας-Μυλοπότα, στην περιοχή Μυλοπότας του Δήμου Ιητών, στην Ίο και έχει ήδη λάβει τη σχετική οικοδομική άδεια από την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Θήρας.  Διαβάστε περισσότερα εδώ.
    • Προεγκρίθηκε οικοδομική άδεια από την αρμόδια Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Θήρας για επένδυση σε νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Σαντορίνη. Το έργο αφορά στην ανέγερση νέου ξενοδοχείου με υπόγεια, υπόσκαφα και πισίνες. Το νέο 5άστερο ξενοδοχείο θα γίνει σε έκταση 25,4 περίπου στρεμμάτων στην περιοχή Καμάρι, στη Σαντορίνη. Τις λεπτομέρειες του έργου θα βρείτε εδώ.
    • Δρομολογείται επένδυση για νέο ξενοδοχείο στη Μύκονο. Το έργο αφορά στην ανέγερση νέου ξενοδοχείου 3 αστέρων με υπόγειο, για το οποίο έχει ήδη εκδοθεί η σχετική προέγκριση οικοδομικής άδειας από την αρμόδια ΥΔΟΜ του Δήμου Μυκόνου. Μάθετε περισσότερα για το έργο εδώ.
    • Στα σκαριά βρίσκεται επένδυση για νέο ξενοδοχείο στην Πάρο. Το έργο, για το οποίο έχει ήδη εκδοθεί η σχετική προέγκριση οικοδομικής άδειας από την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Πάρου,  αφορά στην ανέγερση νέου ξενοδοχείου σε ακίνητο επιφάνειας 16,27 στρεμμάτων περίπου, που βρίσκεται στην περιοχή της Παράσπορος Παροικιάς, στην Πάρο. Για λεπτομέρειες δείτε το σύνδεσμο εδώ.
    • Εγκρίθηκε νέο ξενοδοχείο στη Νάξο. Το έργο αφορά στην αλλαγή χρήσης υπάρχουσας κατοικίας σε ξενοδοχείο 3 αστέρων και την προσθήκη κατ’ επέκταση και καθ’ ύψος, και έλαβε την οικοδομική άδεια από την ΥΔΟΜ του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Το νέο ξενοδοχείο θα γίνει σε ακίνητο που βρίσκεται σε έκταση 4,7 περίπου στρεμμάτων, στη θέση «Λάκκος» – «Πλάκα», στη Νάξο. Δείτε τις λεπτομέρειες για το έργο εδώ.




    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.