Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • "Πέρασε" από το δήμο ο Αστέρας Βουλιαγμένης


    Παρουσία του Προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ, κ. Στέργιου Πιτσιόρλα, του βοηθού Γενικού Διευθυντή του τμήματος ακίνητης περιουσίας της Εθνικής Τράπεζας, κ. Γιώργου Φράγκου, της συμβούλου σε πολεοδομικά θέματα της Εθνικής Τράπεζας, κας. Παρασκευής Μπάτσου, του Μελετητή, Αρχιτέκτονα – Μηχανικού, κ. Σπύρου Τσαγκαράτου, του μελετητή Περιβαλλοντολόγου – Δασολόγου, κ. Νικόλαου Χλύκα και του νομικού συμβούλου του ΤΑΙΠΕΔ κ. Κωνσταντίνου Καρατσώλη, παρουσιάστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης αναλυτικά το σχέδιο αξιοποίησης του «Αστέρα Βουλιαγμένης».

     

    Μετά την παρουσίαση της μελέτης από τους εκπροσώπους όλων των εμπλεκόμενων φορέων, δόθηκε ο λόγος στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και σε εκπροσώπους φορέων της πόλης, να θέσουν ερωτήματα στην ηγεσία του ΤΑΙΠΕΔ αλλά και να αναπτύξουν τις θέσεις και τους προβληματισμούς τους και τις πιθανές ενστάσεις τους.

     

    Μετά το τέλος της συζήτησης, το Δημοτικό Συμβούλιο με ευρεία πλειοψηφία (22 θετικές και μία αρνητική ψήφο), υπερψήφισε την ακόλουθη πρόταση του Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου:

     

    Ψήφισμα

     

    «Το Δημοτικό Συμβούλιο χαιρετίζει την ανταπόκριση που έλαβε το αίτημα του Δημάρχου προς τη διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ για επίσημη και δημόσια παρουσίαση της μελέτης αξιοποίησης της έκτασης της χερσονήσου του Μικρού Καβουρίου στη Δ.Ε. Βουλιαγμένης.

     

    Το Δημοτικό Συμβούλιο χαρακτηρίζει την παρουσίαση πλήρη και δηλώνει προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι εφόσον τηρηθούν όλες οι περιβαλλοντικές και λοιπές ρυθμίσεις που παρουσιάστηκαν και περιέχονται στο προτεινόμενο ΕΣΧΑΔΑ, θα στηρίξει το σχέδιο αξιοποίησης.

     

    Πιθανή παρέκκλιση από τα ανωτέρω, θα σημαίνει την απόλυτη αντίθεση του Δημοτικού Συμβουλίου και των κατοίκων της περιοχής, με όλα τα μέσα που έχουν στη διάθεσή τους.

     

    contentimage.php?id=54259

     

    Εξουσιοδοτεί τον Δήμαρχο να συνεχίσει να παρακολουθεί και να παρεμβαίνει στις εξελίξεις και να ενημερώνει σχετικά το Δημοτικό Συμβούλιο, σε περίπτωση που επιχειρηθεί απόκλιση που θα αλλοιώσει τη φυσιογνωμία της περιοχής και θα προκαλέσει πιθανή βλάβη στο φυσικό περιβάλλον και τις αρχαιότητες της περιοχής».

     

    Πηγή: http://www.ered.gr/el/content/Perase_apo_to_dimo_o_Asteras_Bouliagmenis/





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.