Jump to content

  • Κτηματολόγιο: Αντίστροφη μέτρηση για την Αθήνα για 550.000 ιδιοκτήτες

     Share


    Τη Μ. Δευτέρα ξεκινά η προανάρτηση για 550.000 ιδιοκτήτες που έχουν 700.000 ακίνητα - Ο χάρτης των αλλαγών και οι νέες παρατάσεις.

    Σε δύο εβδομάδες, τη Μ. Δευτέρα, αρχίζει η προανάρτηση για τον Δήμο της Αθήνας. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως 550.000 ιδιοκτήτες που έχουν 700.000 ακίνητα στον Δήμο της Αθήνας και έχουν δηλώσει 1.250.000 δικαιώματα το 2008 (πληρώνοντας 35 ευρώ) θα πρέπει να είναι σε επιφυλακή προκειμένου – σε περίπτωση λάθους – να διορθώσουν τα αποτελέσματα της επεξεργασίας.

    Οπως λέει, μιλώντας στα «ΝΕΑ», ο συντονιστής του έργου της κτηματογράφησης της Αθήνας (και εκπρόσωπος της αναδόχου κοινοπραξίας) Γιώργος Δημητρίου, ήδη από την ερχόμενη εβδομάδα οι ιδιοκτήτες θα αρχίσουν να λαμβάνουν SMS στα κινητά τους και e-mail ώστε να είναι ενήμεροι για την έναρξη της προανάρτησης.

    Ολα τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί και ελεγχθεί από τον ανάδοχο, όπως λένε από το Κτηματολόγιο, θα αναρτηθούν σε μια πλατφόρμα στην ιστοσελίδα του Κτηματολογίου (www.ktimatologio.gr). Εκεί, οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες θα μπορούν χρησιμοποιώντας τους κωδικούς του Taxisnet σε διάστημα δύο μηνών να ελέγξουν αν υπάρχουν λάθη και, στην περίπτωση αυτή, να υποβάλουν αίτηση για επανεξέταση των στοιχείων.

    Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση των ΝΕΩΝ της Τρίτης

    Αντίστροφη μέτρηση για την Αθήνα


    Πηγή: https://www.in.gr/2019/04/09/greece/antistrofi-metrisi-gia-tin-athina/

    Engineer
     Share


    User Feedback

    Recommended Comments

    22 ώρες πριν, dimitris GM said:

    παραταση για την προαναρτηση

     

    http://www.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=785&sni[524]=6390&language=el-GR

     

    Δημήτρη καλό μεσημέρι...

    ... θα διαφωνήσω, δεν πρόκειται για παράταση της προανάρτησης (η οποία λογικά θα κατέβει σαν ηλεκτρονικό σύστημα μέσα στην εβδομάδα)...

    ... αλλά για απλό ορισμό ενός χρονικού περιθωρίου για ατελή κατάθεση των ελλείψεων...

    ... από εκεί και πέρα, αναμονή 7 μήνες για την κανονική ανάρτηση.

    Link to comment
    Share on other sites

    σωστα

    τυπικά, δεν εχουμε "παραταση"...απλα εχουμε προθεσμια δυο μηνες ακομα...

    ουσιαστικά,  εχουμε μια παραταση, που δεν εχουμε...:smile:

    "Διευκρινίζεται ότι η ανάδοχος κοινοπραξία που τρέχει τη φάση της προανάρτησης για τον μεγαλύτερο Δήμο της χώρας έχει ένα περιθώριο δύο μηνών (έως 24 Αυγούστου) προκειμένου να παραδώσει τη βάση της ανάρτησης στο Κτηματολόγιο. Στην ουσία, όπως λένε οι ίδιες πηγές, "έχουμε παράταση χωρίς να έχει δοθεί τυπικά παράταση". "

    Link to comment
    Share on other sites



    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.