Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Πωλητήριο σε 16 ακίνητα με... ταμπέλα Μαρινόπουλος


    Τα 16 «φιλέτα» του Μαρινόπουλου, που είχαν αγοραστεί έναντι 63 εκατ. ευρώ πριν από 15 χρόνια από την εταιρεία Ζήνων, τώρα βγαίνουν προς πώληση.

     

    Είναι μια ακόμη παράπλευρη απώλεια όλης της κατάστασης που επικρατεί και του κινδύνου να υπάρξει κατάρρευση του deal με τον Σκλαβενίτη.

     

    Η πρόσκληση ενδιαφέροντος για τα ακίνητα που φιλοξενούν καταστήματα της αλυσίδα Μαρινόπουλος προβλέπει την κατάθεση προσφορών και για τα 16 κι όχι μεμονωμένα και η διαδικασία λήγει στις 10 Φερβρουαρίου. Εκτιμάται ότι η εταιρεία φιλοδοξεί ότι θα υπάρξει αγοραστής γι’ αυτό και τα βάζει «πακέτο».

     

    Πρόκειται για καταστήματα και αποθήκες Αθήνα, Γλυφάδα, Αιγάλεω, Αργυρούπολη, Αγρίνιο, στη Λένορμαν, στο Περιστέρι, τη Βούλα, στη Θεσσαλονίκη, στο Ρέθυμνο, τη Ρόδο, τα Τρίκαλα, στη Βέροια και τη Ξάνθη.

     

    Στην Ζήνων ο Μαρινόπουλος χρωστά μισθώματα χιλιάδων ευρώ παρά το γεγονός ότι η πρώτη δέχθηκε κούρεμα κατά 40% των οφειλών. Υπενθυμίζεται ότι το 2004, το πακέτο αυτό είχε αγοραστεί από το αυστραλιανό fund ΑPN στην τιμή που προσέγγιζε τα €135 εκατ. περιλαμβανομένου και του εμπορικού κέντρου City Gate στη Θεσσαλονίκη. Το περασμένο καλοκάιρι η επενδυτική αποφάσισε το κλείσιμο της εταιρέιας και την εκποίηση του χαρτοφυλακίου.

     

    Πηγή: http://www.ered.gr/el/content/Politirio_se_16_%C2%ABfileta%C2%BB_me_tampela_Marinopoulos/





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.