Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Χρονιά ρεκόρ για τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια - Οι χώρες προέλευσης των επιβατών


    Αυξημένη κατά 14% ήταν η επιβατική κίνηση στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια που διαχειρίζεται η Fraport στην Ελλάδα σε σύγκριση με το 2022. Συνολικά διακινήθηκαν περίπου 11,8 εκατ επιβάτες εκ των οποίων οι 3,2 εκατ με διεθνείς πτήσεις και οι 8,6 εκατ. με εσωτερικές.

    Σε όλα τα αεροδρόμια σημειώθηκε αύξηση στην επιβατική κίνηση που έφτασε το 28,2% (Καβάλα) και το 26,1% (Θεσσαλονίκη). Μοναδική εξαίρεση με πτώση τόσο στην συνολική επιβατική κίνηση εσωτερικού/ εξωτερικού -4,2% και με διψήφιο ποσοστό -11,4% στη διεθνή κίνηση, έναντι του 2022 αποτελεί η Μύκονος. 

    Ειδικότερα για τον μήνα Ιούνιο η κίνηση στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια έφτασε στα 4,98 εκατ. αυξημένη κατά 7,9% σε σύγκριση με το ρεκόρ των 4,62 εκατομμυρίων επιβατών του περυσινού Ιουνίου.

    Screen Shot 2023-07-14 at 08.41.56.png

    Οι περισσότεροι ταξίδεψαν από την Μεγάλη Βρετανία και ακολούθησαν οι πτήσεις από την Γερμανία την Ιταλία την Πολωνία και την Ολλανδία

    ΝFraport_Greece_06_Int_Traffic_by_Country.jpg


    Πηγή: https://ered.gr/real-estate-news/xronia-rekor-gia-ta-14-perifereiaka-aerodromia-apo-poies-xwres-hrthan-oi-perissoteroi-epibates



    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.