Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural

  • Δεν θα δοθεί νέα παράταση για τα ΠΕΠ του ΕΣΠΑ, υποβολές ως 10/05/2013


    Με ανακοίνωσή του το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων αναφέρει ότι:

     

    Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με τη δράση ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ερωτήματα που υπεβλήθησαν στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Επενδύσεων/ΕΣΠΑ, από το υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων διευκρινίζεται ότι δεν πρόκειται να δοθεί καμία νέα παράταση στην προθεσμία υποβολής των προτάσεων, η οποία λήγει στις 10 Μαΐου 2013.

     

    Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία υποβολής των προτάσεων ξεκίνησε στις 25 Φεβρουαρίου και ήδη παρατάθηκε μια φορά, από τις 25 Απριλίου που ήταν αρχικά η καταληκτική ημερομηνία, στις 10 Μαΐου.

     

    Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια των αργιών του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς, το Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων όπου υποβάλλονται ηλεκτρονικά οι προτάσεις (www.ependyseis.gr) θα λειτουργεί κανονικά και θα υπάρχει η δυνατότητα υποβολής προτάσεων όλο το 24ωρο. Επίσης, το Help Desk του Πληροφοριακού Συστήματος θα λειτουργεί τις εργάσιμες ημέρες από 9 π.μ. έως 5 μ.μ.

     

    Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΜΟΔ, μέχρι την περασμένη Τρίτη 23 Απριλίου βρίσκονταν σε διαδικασία επεξεργασίας περίπου 12.100 προτάσεις.

     

    Η Γ.Γ. Δημοσίων Επενδύσεων/ΕΣΠΑ συνιστά στους υποψήφιους επενδυτές να καταθέσουν έγκαιρα τις προτάσεις τους ώστε να αποφευχθούν οι καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν από φόρτο του συστήματος τις τελευταίες ημέρες.

     

    Επισημαίνεται τέλος, ότι η έγκαιρη υποβολή των προτάσεων θα συντείνει στην επιτάχυνση της διαδικασίας αξιολόγησης και την ένταξη των επενδύσεων και την καταβολή των ενισχύσεων στους ωφελούμενους επενδυτές.

     

    Διαβάστε την ανακοίνωση εδώ: http://www.espa.gr/el/Pages/NewsFS.aspx?item=524





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.