Μετάβαση στο περιεχόμενο

thkoyzel

Members
  • Περιεχόμενα

    20
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by thkoyzel

  1. Σε ένα κτίριο γραφείων (άδεια 2004) όπου στο συμβόλαιο της σύστασης ενός ορόφου του, φαίνεται ένα γραφείο αλλά στα πολεοδομικά σχέδια φαίνονται 2, με διαφορές όπως είναι φυσικό σε υδραυλικά-αποχετευτικά-θέρμανση κλπ, και με το 4014 θα δηλωθούν κάποιοι κλεισμένοι εξώστες. Φαντάζομαι ότι πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την πραγματοποιηθέντα σχέδια. Όλες αυτές τις αλλαγές πως μπορώ να τις συμπεριλάβω ( χρειάζονται τακτοποίηση ώστε αυτή η κάτοψη να αποτελεί και την ταυτότητα του χώρου αυτού; Αν κάποια στιγμή χρειαστεί κάποιο αντίγραφο επικυρωμένο από δημόσια υπηρεσία (πολεοδομία πως θα μπορέσει να εμφανιστεί και να χρησιμοποιηθεί αυτή η κάτοψη; Τελικώς πότε νοείται αμοιβή αποτύπωσης αφού σε όλες αυτές τις περιπτώσεις στην ουσία ξανασχεδιάζεις την κάτοψη; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντησή σας.
  2. Αμα φτάσουμε να το σκεφτόμαστε για 10 εκ. και δη σε πρόβολο μας περιμένουν πολύ δύσκολα αργότερα
  3. Σήμερα πέρασα το φάκελο από πολ. Θεσ/νίκης. Ο υπάλληλος μου είπε ότι το ιδιοκτησιακό για τον 3843/10 δεν τους αφορά.
  4. Σε περίπτωση που εξαρχής το κτίριο στήθηκε ψηλότερα και δε τίθεται θέμα ξεμπαζώματος, πέρα από την υπέρβαση ύψους που είναι δεδομένη, πως αυτή υπολογίζεται; Στις συνήθεις περιπτώσεις των μεζονετών που έχουμε 9μ. > 7.5μ ποια τ.μ. θεωρούνται υπερβάλλοντα, του υπογείου ή του ορόφου;
  5. Ο νόμος μιλάει για εργασίες επισκευής και συντήρησης για λόγους υγιεινής και αισθητικής, με ότι αυτό συνεπάγεται, αλλά και σε σεμινάριο του ΙΕΚΕΜ η κα Λεμπέση ήταν σχεδόν κάθετη ότι δεν αποπερατώνονται και ότι και καλά τα δηλώνεις για να γλυτώσεις μελλοντικά πρόστιμα. Γιαυτό μάλλον τελείωσε τα και μετά δήλωσε τα.
  6. Αντίστοιχη περίπτωση έχω κι εγώ. Σε κατάστημα με ο.α. 1976 έχω να τακτοποιήσω με 3843 το υπόλοιπο παταριού ( στην άδεια φαίνεται το 1/2). Τόσο στο κατάστημα που έχω αναλάβει, όσο και στο διπλανό οι ιδιοκτήτες, εκ κατασκευής προσάρτησαν από μισό ο καθένας και το κενό χώρο που υπήρχε πάνω από την είσοδο της οικοδομής, των υδρομέτρων και των μετρητών της ΔΕΗ. Τί γίνεται με το χώρο αυτό; Σε περίπτωση εμπλοκής με τους συνιδιοκτήτες πως προχωρώ;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.