Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

vas.dim

Members
  • Περιεχόμενα

    171
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by vas.dim

  1. σίγουρα αναφέρεσαι στο φεκ β 1556/2010, για οικίσκο έως 15 τ.μ και κάλυψη έως 60% μήπως γνωρίζεις εαν ξαναχρειασθεί εγκριση απο το δασαρχειο ξανα?
  2. Διευκρινίσεις: σε υφιστάμενο αδειοδοτημένο χώρο που εχω αδεια λειτουργίας Φβ παρκου ισχύος 1 MW , βγαλαμε E.E.M.K. το 2012 για τις οικοδομικες εργασίες και τώρα ο ιδιώτης θελει να επεκτείνει τον σταθμο στον ηδη χωρο , κατα 2 MW 1.σύμφωνα με τον Ν.4602 /2019 κεφάλαιο Β αρθρο 65 οι εργασίες του ν4495/17 από α΄΄εως η ,ιθ,λ,λδ,λε δεν ισχυει το όριο του Π=25.000€, σωστά? θα χρειασθούνε να πεσουνε περιπου 200 μ3 τσιμεντα πασσαλόμπηξη μαζι με την βάση για τον οικίσκο ελέγχου 2. ο οικισκος ειναι 5Χ8μ και επισης για την στεγαση των inverter θα γινει ενα μικρο μεταλλικο στεγαστρο 4,60 Χ7,60 στην ΕΕΜΚ που βγάλω μπορω να συμπεριλαμβάνω τον οικισκο και το στεγαστρο , σωστα? επίσης θα χρειασθεί να μαζέψω παλι την χαρτούρα απο δασαρχειο κτλ. ή μπορω να χρησιμοποιησω τις ήδη γνωμοδοτήσεις? ευχαριστώ !
  3. Διευκρινίσεις: σε υφιστάμενο αδειοδοτημένο χώρο που εχω αδεια λειτουργίας Φβ παρκου ισχύος 1 MW , βγαλαμε E.E.M.K. το 2012 για τις οικοδομικες εργασίες και τώρα ο ιδιώτης θελει να επεκτείνει τον σταθμο στον ηδη χωρο , κατα 2 MW 1.σύμφωνα με τον Ν.4602 /2019 κεφάλαιο Β αρθρο 65 οι εργασίες του ν4495/17 από α΄΄εως η ,ιθ,λ,λδ,λε δεν ισχυει το όριο του Π=25.000€, σωστά? θα χρειασθούνε να πεσουνε περιπου 200 μ3 τσιμεντα πασσαλόμπηξη μαζι με την βάση για τον οικίσκο ελέγχου 2. ο οικισκος ειναι 5Χ8μ και επισης για την στεγαση των inverter θα γινει ενα μικρο μεταλλικο στεγαστρο 4,60 Χ7,60 στην ΕΕΜΚ που βγάλω μπορω να συμπεριλαμβάνω τον οικισκο και το στεγαστρο , σωστα? επίσης θα χρειασθεί να μαζέψω παλι την χαρτούρα απο δασαρχειο κτλ. ή μπορω να χρησιμοποιησω τις ήδη γνωμοδοτήσεις? ευχαριστώ !
  4. καλησπέρα συνάδελφε , έχω την ίδια περίπτωση , θελω να κατασκευάσω στέγαστρο σε εκτός σχεδίου περιοχή για πάρκινγκ αυτοκινήτων (τύπου LIDL) με διαστάσεις 5μΧ10μ ανέτρεξα στην νομοθεσια και καταλαβα οτι δεν μετράει σε καλυωη και δόμηση , εσυ τελικά πως το αντιμετώπισες? εβγαλες άκρη?
  5. Σε ευχαριστούμε που το ενημερωνεις και τι μοιράζεσαι μαζί μας. 😀
  6. Καλησπερα , Οικοδόμοι απασχολούνται σε εταιρεία έχοντας κάνει πρόσληψη σε συγκεκριμένο ΑΜΟΕ (ιδιωτικό έργο όπου ένσημα κτλ. τα κολλάει η εταιρεία). Η εταιρεία έχει υποκατάστημα σε άλλη περιφ.ενότητα και πρόκειται να υλοποιήσει οικοδομικές εργασίες και έχω βγάλει άλλον ΑΜΟΕ για το συγκεκριμένο έργο. Για να δουλέψουνε θα πρέπει να τους κάνω πρόσληψη μέσω εργάνη για τον ΑΜΟΕ ή μπορώ να τους κάνω πρόσληψη στο ΑΜΕ της εταιρείας?
  7. vas.dim

    Νόμος 4495/2017

    Και πάλι ευχαριστώ! 😀
  8. Ρώτησα στην πολεοδομία και μου είπε αυτό ακριβώς .. εφόσον έχω βεβαίωση ηλεκτροδότησης του 1980 μπορω να το χρησιμοποιησω σαν κατηγ 2 . Θα βάλω όμως αντλιοστάσιο? το ρώτησα και δεν είχε ξεκάθαρη απάντηση...
  9. καλησπέρα ! και εγω έχω ακριβώς την ίδια περίπτωση 3,5 Χ3,45 αλλά 2,30 ύψος και βεβαίωση πρώτης ηλεκτροδότησης το 1980 μόλις διάβαζα πιο πάνω τις απαντήσεις των συναδέλφων ... σύμπτωση:) και εγω νομιζω θα τον δηλωσω με κατηγορια 4 , εαν μάθεις κάτι σε παρακαλώ, ενημέρωσε μας
  10. έχω δώσει την εντολή πληρωμής στον ενδιαφερόμενο για Ε.Ε.Μ.Κ. αλλά την πλήρωσε σε άλλο κωδικό εκ παραδρομής (η ταμίας της τράπεζας μάλλον έβαλε τον αρ. πρ. της αίτησης). Μπορεί να το γλυτώσει ? Θα ξαναπληρώσει βέβαια τα 20 ευρώ ,αλλά μπορεί να του τα επιστρέψουνε ?
  11. σε έκταση 100 στρεμμάτων για αποτυπωση θέλω να φωνάξω τοπογράφο ο οποίος εχει drone οπως μου είπε πόσο εκτιμάται το κόστος ?δεν έχω ασχοληθει καθόλου...
  12. καλησπέρα σας, υπόγεια αποθήκη του 1968 όπου δεν υπάρχουν αυθαιρεσίες ,ο ιδιοκτήτης την έχει δηλώσει στο κτηματολόγιο ως ξεχωριστή ιδιοκτησία, τώρα θέλει να την πουλήσει σε ενδιαφερόμενο ο οποίος θέλει να τη χρησιμοποιεί ως θέση στάθμευσης. Υπάρχει ο χώρος πρόσβασης (ράμπα) και το εμβαδόν είναι αυτό της οικ. άδειας. Χρειάζεται να κάνω κάτι, αλλαγή χρήσης ή όχι? απο Β.Χ σε Β.Χ ?
  13. καλημερα σας, εχω να αντιμετωπισω μια παρομοια κατασταση οπου υπογεια αποθηκη του 1968 εχει πουληθει ξεχωριστα και ο ιδιοκτητης την εχει δηλωσει στο κτηματολογιο ξεχωριστα, τωρα θελει να την πουλησει σε ενδιαφερομενο ο οποιος θελει να τη χρησιμοποιει ως θεση σταθμευσης.Υπάρχει χωρος προσβασης (ραμπα) και το εμβαδον ειναι της οικ αδειας. Χρειαζεται να κανω κάτι?αλλαγη χρήσηςή οχι? απο Β.Χ σε Β.Χ ?
  14. πολύ χρήσιμο ,ευχαριστώ πολύ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.