Μετάβαση στο περιεχόμενο

asteris2

Members
  • Περιεχόμενα

    45
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by asteris2

  1. Συνάδερφε -Νέο μέλος- μόλις ξεκίνησα κι εγώ αδειοδότηση .. Τα πάντα εξαρτώνται από τη δυναμικότητα της μονάδας .. μικρή - μεσαία - μεγάλη κ.λ.π. Πόσα λίτρα θα επεξεργάζεται το χρόνο... Απ' αυτή θα βγάλεις τον εξοπλισμό που χρειάζεσαι και θα τον τοποθετήσεις στην κάτοψή σου. Όλες σου οι μελέτες εξαρτώνται από τον εξοπλισμό της επιχείρησης. Σε πρώτη φάση - δεν ξέρω αν εχεις κι Αρχιτεκτονικά κ.λ.π - αλλά οι χρήσεις γης και η αρχαιολογία ειίναι εκ των "ών ουκ ανευ" ... καλή τυχη έχει τρέξιμο το θέμα αλλά και ευρουλάκια ..
  2. Το μεγάλο θέμα στην όλη υποθεση των ιδιωτικών γυμναστηρίων είναι το : "ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ"..Σύμφωνα με το Π.Δ 219/ 2006 (δεν ξέρω αν έχει τροποποιηθεί) η Νομαρχία.. Λογικά με την κατάργηση των Νομαρχιών η Αποκεντρωμένη Δ/ση ... Κανείς δεν ξέρει τίποτα...!!!
  3. Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε τις θλιβερές μεθοδεύσεις υπέρ της Εldorado Gold και της "επένδυσης" ,του νυν Δημάρχου Χ.Πάχτα, ναι, ναι του γνωστού, καθώς και τις προσπάθειες παρεμπόδισης του αγώνα των κατοίκων, εκ μέρους της Πολιτείας με την καταστολή των αντιδράσεων και των πάσης φύσεως δράσεων που αποφάσιζαν τα Συντονιστικά των κατοίκων της περιοχής.
  4. Συνάδερφοι για να πούμε και του στραβού το δίκιο 1. το ΤΕΕ δεν είναι ο συνδικαλιστικός φορέας των μηχανικών 2. σε κάθε απεργία από μας τους μηχανικούς απεργεί το 10 με 15 % και 3. για το ΤΕΕ στις εκλογές του Νοεμβρίου βγάλαμε 1η και 2η δύναμη παρατάξεις που πρόσκεινται στην κυβέρνηση. Για ν' αλλάξουν πράγματα πρέπει λοιπόν ν' αλλάξουμε πρώτα εμείς. Καλός ο καναπές αλλά διεκδικήσεις "επί του καναπέως" δεν γίνονται Πάντα συναδερφικά ...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.