Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΚΑΡΑΣ

Members
  • Περιεχόμενα

    19
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΚΑΡΑΣ

  1. Συνάδελφε το ευχαριστώ ειναι λίγο. Πολλά συγχαρητήρια για την προσφορά σου.
  2. Ευχαριστουμε. Εξαιρετική δουλειά!!!!
  3. Η συγκεκριμένη φωτ. είναι στην κορυφή του τρούλου όπου έχει την μεγαλύτερη πυκνότητα λόγω διασταύρωσης των ράβδων οπλισμού. Το σκυρόδεμα ήταν 30/35 γαρμπιλομπετο με υνες πολυπροπυλενίου και μεγαλύτερο % τσιμέντου υψηλής.
  4. Επιπλέον εγκρίθηκε από την αρμόδια ναοδομία και το τοπικό τμήμα των τεχνικών υπηρεσιών της τοπικής μητρόπολης.
  5. Η στατική μελέτη και ο τρόπος τοποθέτησης του οπλισμού υποδείχθηκε απο τον Π.Μ. του έργου.
  6. Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου Νέο Κλειτος Κοζάνης. Αν χρειάζεται κάποιος συνάδελφος κατασκευαστικεςπληροφοριες ας επικοινωνήσει.
  7. Έχεις δίκαιο Dimitris. Είναι κατάλοιπα του Γ.Ο.Κ. '85 πού δουλέψαμε αρκετά χρόνια. Ευχαριστώ για την επισήμανση.
  8. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν διάτρητοι κυβόλιθοι αν είναι οριακά η φύτευση η υπάρχουν διάδρομοι κυκλοφορίας (το 50% της επιφάνειας των διάτρητων κυβόλιθων υπολογίζεται σαν φύτευση).
  9. Ενδιαφέρουσες αρχιτεκτονικές ανησυχίες http://www.newsonly.gr/gallery.asp?catid=37501&subid=2&pubid=130322788
  10. Από ότι ξέρω όχι μόνο δεν εκπίπτουν αλλά το συνολικό ετήσιο ποσό των καταβληθέντων δόσεων προστίθεται στα τεκμήρια διαβίωσης.
  11. Σίγουρα συντελεστή κάλυψης, δόμησης και όγκου για το βατό τμήμα που υποθέτω θα είναι με κάποιο τρόπο κλειστό, ίσως με υαλοπίνακες. Ο υπόστυλος χώρος εδρασης κάλυψη και όγκο αν μπορεί να θεωρηθεί ημ. Χώρος.
  12. Ήθελα να πω για το θέμα της σύνταξης ότι το κράτος αν κατάλαβα καλά θα εγγυάται μια ελάχιστη σύνταξη που αν δεν κάνω λάθος την ονομάζει εθνική. Ακόμα αν δεν κάνω λάθος αυτή θα την λαμβάνουν όλοι ανεξαιρέτως των εισφορών που εχου πληρώσει. Έτσι θα μπορούσε να λαμβάναμε την ελάχιστη και επιπλέον ότι αναλογικά έχουμε πληρώσει με βάση τον κύκλο εργασιών όπως είπα πριν. Ελπίζω να έγινα κατανοητός.
  13. Καλησπέρα σε όλους. Άποψή μου είναι να πληρώνουμε τον κλάδο υγείας από ένα μηνιαίο εισόδημα και πάνω πχ ελάχιστος μισθός και από εκεί και περα θα μπορούσε να είναι αναλογικά βάσει εισοδήματος με συντελεστές. Οσο για την ενδεχόμενη σύνταξη να είναι το πλέον της ελάχιστης εθνικής που λένε συμφωνα με τις εισφορές που έχουμε καταβάλει σε ολο τον εργασιακό μας βιο. Δεν σας φαίνεται μια λογική και απλή σκέψη ? Οι ειδικότεροι ας σχολιάσουν .
  14. Στην πολεοδομία μας είναι απαραίτητη η κατάθεση του τμήματος των αμοιβών με το αντίστοιχο φεμ και ΤΣΜΕΔΕ. Αν και στην περίπτωση σου ο προηγούμενος μηχανικός είναι ο πατέρας σου δεν μπορείς να είσαι εσύ αυτος που θα πληρωθεί και θα είναι υπευθυνος για εργασίες που δεν επέβλεψε.
  15. Κατά την αλλαγή επιβλέποντα για οποιοδήποτε λογο υπάρχει τεχν. Έκθεση με το στάδιο των εργασιών και εξόφληση του τμήματος των επιβλέψεως που αφορούν τις εργασίες που έχουν γίνει. Ο νέος επιβλέποντα δικαιούται το υπολοιπο μέχρι την αποπεράτωση των εργασιών.
  16. Αναλογα με το βαθμο συγγενειας μπορεις να παρεις και απαλλαγη καταθεσης αμοιβων. http://www.michanikos.gr/files/file/1078-Απαλλαγή-κατάθεσης-αμοιβής-μηχανικού/
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.