Μετάβαση στο περιεχόμενο

Άλλαξε η ηγεσία του ΥΠΕΚΑ


gvarth

Recommended Posts

συνάδελφοι μην τα δραματοποιούμε..στην τελική και ειδικά για τον κατασκευαστικό χώρο χειρότερος υπουργός από το κουφάλογο και τα τιμολόγιά του δεν υπήρξε...

 

Eγώ είμαι αντίθετος σε αυτό.

 

Τα τιμολόγια του Σουφλιά ήταν αρκετά ελκυστικά, τουλάχιστον για τα έργα υποδομής.Aλλά και για τις μελέτες.

 

Όσο για τον Παπακωνσταντίνου, ως υπουργός οικονομικών δεν μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα, μιας κ η θέση αυτή είναι γενικά θέση κομπάρσου, το έχω αναλύσει σε άλλο θρεντ με περίπου 250 (!!!) ποστς μου.

 

Είναι καλός τεχνοκράτης και άνθρωπος που έχει δουλέψει κ πιστεύω ότι θα είναι από τους καλύτερους υπουργούς που πέρασαν από αυτό το υπουργείο.

 

Και φυσικά δεν είμαι πασοκ ούτε για πλάκα......

 

Μην παρασύρεστε από συναισθηματισμούς.

Link to comment
Share on other sites

Οι κυβερνήσεις είναι σαν τις πάνες των μωρών που χρειάζονται συχνή αλλαγή για το γνωστό λόγο. Αχρείοι άνθρωποι κάνουν αχρεία πράγματα για το κοινό καλό. Ο άνθρωπος είναι στεγνός και ίσως γι αυτό τον έβαλε σ' αυτό το υπουργείο να επισπεύσει μερικά θέματα και διαδικασίες. Μπορεί να είναι καλό αυτό για μας για το βραχυπρόθεσμο μέλλον, όμως στο τέλος όλοι θα καταστραφούμε. Οι άνθρωποι είναι καπιταλιστές, πιστοί στα αφεντικά τους που τους συντηρούν με φάρμακα και ενέσεις στην εξουσία. Είναι άκρως επικίνδυνοι! Σίγουρα προτιμώ Μπιρμπίλω αντί του γλοιώδους ερπετού! Εξοστρακισμός!

Link to comment
Share on other sites

Οι άνθρωποι είναι καπιταλιστές, πιστοί στα αφεντικά τους που τους συντηρούν με φάρμακα και ενέσεις στην εξουσία. Είναι άκρως επικίνδυνοι!

 

θα συμφωνήσω με τη διαπίστωση ότι "οι άνθρωποι" εκτός από καπιταλιστές είναι και φανατικοί σοσιαληστές (το "λι" με η) και ένα από τα αφεντικά τους είναι και ο Φωτόπουλος και ο κάθε Φωτόπουλος...

Link to comment
Share on other sites

Τα τιμολόγια του Σουφλιά ήταν αρκετά ελκυστικά

 

κατά την πρώτη φάση της "επανίδρυσης" υπήρξε σφαγή που δημιούργησε δεδικασμένο ακόμα και σήμερα (με το νομοσχέδιο που προωθείται).κάποιες διορθωτικές κινήσεις έγιναν το 2008 αλλά όλες πάτησαν πάνω στο "δεδικασμένο" όσον αφορά τη γενική φιλοσοφία και το πώς αντιμετωπίζεται ένα έργο.

Link to comment
Share on other sites

Μπιρμπίλω τσάο δεν θα μας λείψεις (οι προχειράντζες σου θα μείνουν στην ιστορία). Παπακωνσταντίνου ένας ΟΤΕτζής Υπουργός ''ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ.'' άνευ σχολίων.

Δυστυχώς η μεγάλη πληγή Ο ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ παρέμεινε, ο οποίος ήτανε και θα είναι πίσω από όλα. Ο πεθερός του ''Δασκαλαντωνάκης-μεγαλοεργολάβος κτλ.'' δεν άφησε βράχο άκτιστο στην Κρήτη και τα Δωδ/σα και τώρα ο γαμπρός του περιορίζει τη δόμηση με την μία χαζοαπόφαση μετά την άλλη. ΓΑΠ οι μηχανικοί έχουνε μνήμη.

Link to comment
Share on other sites

Επίσης για την ΤΙΝΑ, όσο και αποτυχημένη από πλευράς συμβούλων μπορεί να την έλεγα.... την προτιμώ στη θέση αυτή παρά τον "Ψυχρό ανάδελφο".

 

...

 

Εχω αρχίσει πλέον και νιώθω σαν τους ανθρακωρύχους της Χιλής.... ήχους ακούω και ΦΩΣ ΔΕ ΒΛΕΠΩ!!!

 

Πάρα πολύ όμορφη παρομοίωση αυτή GRTOPO με τους ανθρακωρύχους!

 

Σχετικά με την κα. Υπουργό, εμένα παιδιά μού ήταν συμπαθής και λυπήθηκα που έφυγε! Έδειχνε ότι έχει ποιότητα ως άνθρωπος!

 

 

Changed Manolios and put on his clothes otherwise..

 

Προτιμότερο το "the other way around" αντί του "otherwise" μάλλον. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει αντίστοιχη έκφραση στα Αγγλικά.

Link to comment
Share on other sites

Προτιμότερο το "the other way around" αντί του "otherwise" μάλλον. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει αντίστοιχη έκφραση στα Αγγλικά.

 

Όπως και να το πεις το ίδιο λάθος ακούγεται 8-)

 

όσο για το Αγγλικό κομμάτι υπάρχει κάτι αντίστοιχο αλλά νομίζω μόνο προφορικά έχει νόημα να το ακούσεις

 

tomatoes tomatos potatoes potatos

Link to comment
Share on other sites

Μπιρμπίλω τσάο δεν θα μας λείψεις (οι προχειράντζες σου θα μείνουν στην ιστορία).

 

Καλά αυτό ξαναπές το. Το απόλυτο τίποτα αποδείχτηκε η κυρία... Εγώ προσωπικά είχα μυριστεί ότι είναι εντελώς άχρηστη από την αρχή, αλλά κατά βάθος έκανα υπομονή και ήλπιζα. Η πρώτη εντύπωση αποδείχτηκε σωστή τελικά...

Τέλος πάντων καιρός είναι να σοβαρευτούν και να αφαιρεθεί και το "Κ.Α." από το "Υ.ΠΕ.Κ.Α", γιατί ούτε "κλιματική αλλαγή" έχει παρουσιάσει κανείς σοβαρές αποδείξεις ότι υφίσταται (για κάθε έναν που την ισχυρίζεται μάλλον υπάρχουν άλλοι τρεις που λένε ότι αυτά είναι παραμύθια για οικονομικά συμφέροντα), αλλά ακόμα και αν υπήρχε, τέτοιες οικολογικές "πολυτέλειες" οφείλουμε να τις ξεχάσουμε οριστικά ως χώρα. Εξάλλου κάτι ήξεραν οι παλιοί που είχαν καταλήξει σε "Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ". Γενικά και σε κάθε θέμα, κάτι ήξεραν παλιά και σωστά είχαν καταλήξει σε αυτά που ο ΓΑΠ αποφάσισε να "αλλάξει" και τα έκανε θάλασσα... Από εφαρμογή πάσχαμε και όχι από θεωρία.

Link to comment
Share on other sites

Τέλος πάντων καιρός είναι να σοβαρευτούν και να αφαιρεθεί και το "Κ.Α." από το "Υ.ΠΕ.Κ.Α", γιατί ούτε "κλιματική αλλαγή" έχει παρουσιάσει κανείς σοβαρές αποδείξεις ότι υφίσταται ......

 

.... Εξάλλου κάτι ήξεραν οι παλιοί που είχαν καταλήξει σε "Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ". Γενικά και σε κάθε θέμα, κάτι ήξεραν παλιά και σωστά είχαν καταλήξει σε αυτά που ο ΓΑΠ αποφάσισε να "αλλάξει" και τα έκανε θάλασσα... Από εφαρμογή πάσχαμε και όχι από θεωρία.

 

Κατ αρχάς να σου δώσω τα συγχαρητήριά μου, γιατί κ εγώ είμαι από τους ''άλλους'', του global warming swindle. Ο κόσμος έχαψε αμάσητο ένα νέο χρηματιστηριακό προϊόν, σε περιόδους που το χρήμα είναι απαραίτητο να εκμαιευτεί.Εξάλλου, αν ήταν τόσο λεπτό το θέμα της κλιματικής αλλαγής, δεν υπήρχε ΚΑΜΙΑ περίπτωση να αφήσουν τόσο αμολητή την αγορά των αντίστοιχων προϊόντων με τέτοια κερδοφορία.......Mε γυναίκα υποψήφια διδάκτορα περιβαλλοντολόγο, επιβεβαιώνω ότι ο κύκλος του άνθρακα ΕΠΕΤΑΙ της θερμοκρασίας.ΕΠΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ.

 

Κατά δεύτερον, να σε διορθώσω μιας κ μιλάμε με ακρίβεια, το ''ΧΩ'' που έλεγαν οι παλιοί σωστά κατά τη γνώμη σου, ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ?Εκτός αν εννοούσαν χωροΑταξίας.;) ΥΠΕΔΕ είναι τ σωστό κατά τη γνώμη μου, κ ακόμα πιό σωστό το ΧΟΙ.ΠΕ.ΔΕ, χοιροστάσιο περιβάλλοντος και δημοσίων έργων.

Link to comment
Share on other sites

Μα είπα: "Από εφαρμογή πάσχαμε και όχι από θεωρία."

Θεωρητικά σωστά ήταν τα ΠΕ, ΧΩ, ΔΕ μαζί. Τώρα με τις βλακείες του ΓΑΠ πάσχουμε και στην πράξη και στη θεωρία.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.