Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εφαρμοστικός Νόμος :"Πωλείται επιπλωμένο" & "Μπάτε σκύλοι αλέστε..."


GRTOPO

Recommended Posts

Τα λεφτά που υπολογίζει να μαζέψει το Υπ.Οικ. από την έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης και άυξηση τελών κυκλοφορίας είναι €850εκ. Τόσα ακριβώς υπολογίζεται το έλλειμα του ΟΣΕ για φέτος.

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

 

Το κωλοκράτος που με τόση θέρμη υποστηρίζουν GeorgeS κλπ προτιμά να γονατίσει ολη την αγορά παρά να μαζέψει το κωλοχανείο του ΟΣΕ. Αυτά είναι τα δεδομένα. Αφήστε τους τραπεζίτες και το διεθνές κερδοσκοπικό κεφάλαιο. Εδώ δεν μπορούμε να μαζέψουμε το δικό μας μαγαζί ρεεεεεεε. Και εσείς περιμένετε να σωθούμε?????

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 526
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Πάνω που λέμε για τον ΟΣΕ, άκουσα πως στην νέα συλλογική σύμβαση των εργαζόμενων του ΟΣΕ, θεσπίστηκε ένα νέο επίδομα, το επίδομα ΔΙΑΦΟΡΑΣ. Αυτό το επίδομα είναι ίσο με τη διαφορά που είχε ο εργαζόμενος στο μισθό του πριν και μετά μνημονίου, έτσι ώστε να παίρνει τα ίδια με πριν!

 

Δεν υπάρχει σωτηρία λέμε...

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς οι απαράδεκτες, αδικαιολόγητες, εξωφρενικές δαπάνες που αυξάνουν συνεχώς το έλλειμμα αντί να το μειώνουν και να το μηδενίζουν είναι άπειρες.

Παράδειγμα στο Ταμείο Ταμείο Ασφάλισης Προσωπικού ΟΤΕ σύμφωνα με τον Τακτικό Προϋπολογισμό του 2011, το 2010 είχαν δοθεί 678.000.000 ευρώ.

Link to comment
Share on other sites

Αυτό που λες kasvan δεν ξέρω πόσο αληθεύει. Είναι μια θεωρία. Τι πάει να πει δεν μπορώ να πληρώσω τους τόκους αλλά επειδή έχω πλεόνασμα 1 δις ας πούμε θα με δανείσουν πιο εύκολα και με χαμηλότερο επιτόκιο ? Κάθε φορά θα πρέπει να δανείζομαι νέα χρήματα για να αποπληρώνω τους τόκους των προηγούμενων. Δηλαδή κάθε χρόνο θα δανείζομαι για να πληρώσω δανεικά. Με αυτό το ρυθμό, στο τέλος οι τόκοι θα φτάσουν όσο είναι όλα τα έσοδα.

 

Επίσης πόσες χώρες στην Ευρωπη έχουν πρωτογεννές πλεόνασμα ? Αγγλία, Ιταλία, Γαλλία, Βέλγιο, Ισπανία, ΗΠΑ, όλοι έχουν δημοσιονομικά ελλείματα. Για ποιό πλεόνασμα συζητάμε ?

 

A. Δεν υπάρχει περίπτωση να αποπληρωθούν τα χρέη μας γιατί θα γίνει αυτό που λες. Έχοντας πρωτογενή πλεονάσματα μπορούμε να πάμε έστω σε χρεοκοπία αλλά με τους δικούς μας όρους και όχι των δανειστών. Έτσι όπως είναι η κατάσταση σήμερα είμαστε υπόδουλοι στους δανειστές μας.

 

Σχετικά με το χρέος, όλοι οι "νοικοκύρηδες" (ΗΠΑ, Ιαπωνία,Γερμανία, Γαλλία ) έχουν τεράστιο εξωτερικό χρέος (ιδιωτικό + δημόσιο) αλλά κρύβονται μπρος στο δικό μας "δημόσιο χρέος". Αποκτώντας πρωτογενή πλεονάσματα μπορείς να τους πεις όλους "για κοίτα ποιος μιλάει!!!"

 

Β. Πλεονάσματα είχαμε σαν χώρα άλλοτε. Μην ξεχνάς ότι το δημόσιο χρέος το 1981 ήταν 475 εκατ. € (25% τού τότε ΑΕΠ). Αστείο νούμερο.

 

Σαν χώρα έχουμε πλούτο: Ναυτιλία, Ανεκμετάλλευτο ορυκτό πλούτο (πετρέλαιο, φυσικό αέριο, χρυσό, ορυκτά, αδρανή υλικά, ουράνιο κλπ), Τουρισμό, Αλιεία, Γεωργική παραγωγή (άλλοτε ήμασταν αυτάρκεις).

 

Πότε όμως δεν αποτέλεσε κεντρική πολική η αξιοποίηση των πόρων μας και του πλούτου μας αλλά το ρουσφέτι, η ρεμούλα και η ικανοποίηση του ονείρου του αφισοκολλητή -και όχι μόνον-"μια θεσούλα στο δημόσιο". Το αποτέλεσμα το βιώνουμε...

Link to comment
Share on other sites

Διότι πήγα σήμερα στην Εφορεία και ρώτησα για το ΠΩΣ θα πληρώσω την έκτακτη εισφορά που την περιμένουμε όλοι με χαρά και ανυπομονησία στα τέλη του μήνα, όταν δεν έχω λάβει ακόμη την επιστροφή φόρου του 2010, έχοντας καταθέσει ΟΛΑ τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

 

Και η απάντηση είναι: ''αν περιμένεις πάνω από 300 ευρώ επιστροφή, μάλλον δεν θα τα πάρεις γιατί έχουμε πρόβλημα ρευστότητας.Το πιό πιθανό είναι να τα καταθέσουμε σε ΙΒΑΝ, αλλά δεν ξέρουμε πότε.Μάλλον θα πρέπει πρώτα να πληρώσεις την έκτακτη εισφορά και μετά να περιμένεις την επιστροφή.''

 

Σε εμένα πάντως που έκανα φορολογική δήλωση 2/6 μπήκε η επιστροφή 30/6, 700€.

Link to comment
Share on other sites

Τα λεφτά που υπολογίζει να μαζέψει το Υπ.Οικ. από την έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης και άυξηση τελών κυκλοφορίας είναι €850εκ. Τόσα ακριβώς υπολογίζεται το έλλειμα του ΟΣΕ για φέτος.

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

 

Το κωλοκράτος που με τόση θέρμη υποστηρίζουν GeorgeS κλπ προτιμά να γονατίσει ολη την αγορά παρά να μαζέψει το κωλοχανείο του ΟΣΕ. Αυτά είναι τα δεδομένα. Αφήστε τους τραπεζίτες και το διεθνές κερδοσκοπικό κεφάλαιο. Εδώ δεν μπορούμε να μαζέψουμε το δικό μας μαγαζί ρεεεεεεε. Και εσείς περιμένετε να σωθούμε?????

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

 

agrafiot, μην λες πράγματα που δεν είπα. ΔΕΝ υπερασπίζομαι ένα σπάταλο κράτος, ούτε το κράτος όπως λειτουργεί σήμερα. Η διαφωνία μας είναι ότι εσύ δεν θες καθόλου κράτος, ενώ εγώ υποστηρίζω την έννοια του κοινωνικού κράτους. Αλλά αυτό είναι φιλοσοφική και ιδεολογική διαφωνία.

 

Μην μου βάζεις λόγια που δεν είπα ποτέ. Όσο για το κωλοχανείο του ΟΣΕ, να ξεκινήσει το συμμάζεμα και η απόδοση ευθυνών.

 

Ξέρεις ποιά είναι η διαφορά μας ?

 

Εσύ λες απλά να απολυθούν πρώτα οι εργαζόμενοι. Εγώ λέω να απολυθεί πρώτα αυτός που τους προσέλαβε.

 

Εσύ λες να κόψουν μισθούς. Εγώ λέω να βγάλουν πρώτα στο αέρα τις κλειστές συμβάσεις συμβούλων, μελών Δ.Σ. και διοικητών (και μετά ενδεχομένως και των υπολοίπων).

 

Εσύ λες να καταργηθούν εργατικά δικαιώματα και τυχόν προνόμια. Εγώ συμφωνώ για τα προνόμια, αλλά να ξεκινήσουμε από τους Συμβούλους και τις διοικήσεις που πήραν τις αποφάσεις.

 

Εγώ είπα επίσης agrafiot, ίσως δεν το είδες, ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, και αντ αυτού -λόγω εθνικής κρίσης- να ανοιχθούν ΟΛΟΙ οι τραπεζικοί λογαριασμοί και να υπάρξει αναλογικά ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΟΛΩΝ (άρα εκτός απο ελ. επαγγελματίες και μισθωτών και δημ υπαλλήλων) 1% επί των καταθέσεων τους αθροιστικά και 0.05% αύξηση για κάθε 100.000 ευρώ άνω ενός ποσού (500.000 ή 1.000.000). Εξαιρούνται ποσά από δάνεια. Αλλά γκρινιάξατε μερικοί. Επίσης, όχι δεν αφήνουμε τους τραπεζίτες. Αν στην Ελλάδα δόθηκαν αρκετά δις και αυτά φαγώθηκαν, ας ανοίξουμε τους λογαριασμούς ΟΛΩΝ να δούμε σε ποιανού το στομάχι φαγώθηκαν. Γιατί το βεβαιο είναι οτι ΔΕΝ ΕΞΑΝΕΜΙΣΤΗΚΑΝ αλλά σε κάποιους λογαριασμούς μαζευτηκαν. ΩΡΑ λοιπόν να επιστραφουν.

Link to comment
Share on other sites

Φίλε μου είσαι ΤΕΕ 2005 και έχεις να πληρώσεις ΤΣΜΕΔΕ κατά τα λεγόμενά σου από το 2006, ενώ σταμάτησες να εργάζεσαι αρκετά μετά το 2006.Ποιά συγγνώμη οφείλω και για ποιό λόγο? ΠΟΤΕ δεν σε αποκάλεσα ούτε εμμέσως ούτε πλην σαφώς μπατατχσή (σε αποκάλεσα εν δυνάμει παράλυτο), είπα απλά ότι αν έχεις ΠΡΕΠΕΙ να πληρώσεις ενώ αν δεν έχεις τότε δεν πληρώνεις, εκ των πραγμάτων ουκ αν λάβεις παρά του μή έχοντος.Στην τελική δεν μου πέφτει εμένα λόγος αν ο κάθε συμπολίτης μου αθετεί τις υποχρεώσεις του, αρκεί να μην αποκαλεί εμένα ''κορόιδο''.Τελικά όταν λες εισαγωγικά ως σημείο στίξης εννοείς όντως αυτό που κάνουν κάποιες γκόμενες με τα δάχτυλά τους δίπλα από τα αυτιά τους σαν κουνελάκι ναι ή όχι?

 

 

Πήγα την προηγούμενη εβδομάδα σε γραφείο συμβολαιογράφου στο κέντρο να πάρω αντίγραφο από πίνακα κατανομής ποσοστών σύστασης. Έλειπε. Με στέλνει η βοηθός του να βγάλω φωτοτυπία. Κατεβαίνω, τη βγάζω, γυρίζω και της λέω "επικύρωσέ το μου". Περνάει λίγη ώρα μέχρι να βρει σφραγίδες, μεγαρόσημα κλπ. ανοίγει η πόρτα και σκάει εν τω μεταξύ ο συμβολαιογράφος ιδρωμένος, αλαφιασμένος, κακότροπος. Ηλικία 60κάτι. Κάθεται στο διπλανό της βοηθού γραφείο και με την ευκαιρία τον ρωτάω για ένα θέμα σχετικό. Τελειώνει με την επικύρωση, "τι οφείλω;" ρωτάω. "5 ευρώ". "Κόψτε μου μια απόδειξη". Πετάγεται ο "μόρτης": "Ααα απόδειξη... Δεν κόβω απόδειξη για 5 ευρώ! Αν θες απόδειξη άστο μη δίνεις τίποτα!".

"Γιατί αν επιτρέπεται δεν κόβετε απόδειξη;" (με ύφος μεταξύ αθωότητας και ειρωνείας εγώ).

" Αποδείξεις κόβω για ποσά πάνω από 100 ευρώ! Αν είναι να κόβω για 5 ευρώ τελειώνει το μπλοκ σε 1 εβδομάδα! Και ξέρεις τι θέλει μετά για να τρυπήσεις άλλο; Ταμείο Νομικών, φορολογικές ενημερότητες, *****, φατά...".

Υποστηρίζεις ακόμα ότι θα πρέπει να συνεχίζω να πληρώνω εισφορές έχω-δεν έχω για να πάρει ο ΚΕΡΑΤΑΣ αυτός σύνταξη του χρόνου;;;

Zavi, 2005 εγώ, 2004 εσύ. Ουτέ εγώ, αλλά ούτε κι εσύ υποθέτω δουλέψαμε τότε πρώτη φορά. Σε κάποιον κερατά σαν τον παραπάνω πιθανότατα δουλεύαμε και πιο πριν, με τα έξοδα να έρχονται "μια η άλλη" τελικά και να αναγκάζεται να τσοντάρει κι ο μπαμπάς ή να φορτώνουμε πιστωτικές για να τη βγάλουμε (επειδή τα ξέρω, για αυτό ουρλιάζω στην "πιτσιρικάδα" εδώ μέσα να μην δέχεται να ξεφτιλίζεται για ένα κομμάτι ψωμί και να μην αναφέρεται σε "οικονομικά πακέτα" για τα ...850 ευρώ το μήνα, για να μην πάθει αυτό που έπαθα εγώ). Πλήρωσα το 2005 ίσα για να κάνω έναρξη και έχοντας άριστη υγειονομική περίθαλψη σε άλλο ταμείο ως προστατευόμενο μέλος, προτίμησα να καλύψω άλλες εκκρεμότητες αφού έτσι κι αλλιώς αρνήθηκαν να με απαλλάξουν της εισφοράς ΚΥΤ τουλάχιστον όπως αιτήθηκα (θα τους τα πάρω μαζεμένα και με τους τόκους βέβαια, σύντομα). 7 χρόνια εσύ τυπική "εμπειρία", 6 εγώ. Τι να λέει; Πολύ λίγος χρόνος για να βγάλουμε συμπεράσματα και να κρίνουμε ο ένας τον άλλο εύκολα. 4 χρόνια δε μπορούσα να πληρώνω εισφορές εγώ (πλέον έχω κάνει διακανονισμό), αύριο μπορεί να μη μπορείς εσύ για 5-6 χρόνια. Στην τελική τους πληρώνω τόκους ρε zavi! Συν ότι τους δίνω ζεστό χρήμα τώρα που το χρειάζονται αντί να τους το έδινα παλιότερα να πάνε να τα χάσουν στα "δομημένα ομόλογα". Σε ξαναρωτώ λοιπόν: είσαι βέβαιος ότι θέλεις να συνεχίσεις να πληρώνεις για να πάρει σύνταξη ο κερατάς από πάνω; Γιατί εσύ κι εγώ είναι βέβαιο ότι δεν θα πάρουμε ποτέ και όπως είμαι βέβαιος ότι ξέρεις και καταλαβαίνεις, η ασφάλιση στο ΤΣΜΕΔΕ και εν γένει η από εδώ και πέρα πληρωμή των "χαρατσιών" για να μπορούμε να λέμε ότι ασκούμε το επάγγελμα, είναι επένδυση. Και είναι κακή επένδυση όπως άρχισε να φαίνεται, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι θα αποφασίσουμε αν θέλουμε να την χρηματοδοτούμε εμείς άσχετα με το τι "θέλουν" ή "περιμένουν" οι κυβερνώντες.

 

Αλλά σου είπα ότι δεν έχω πρόθεση να αρπαχτούμε, δεν τα έχω μαζί σου, αρκεί να μη μου σπας τα νεύρα γιατί εγώ είμαι από τους μαλάκες που πληρώνουν για να έχουν ενημερότητες.Παρεπιπτόντως, αν με χρειαστείς ποτέ για βιτρίνα, ή οποιοσδήποτε άλλος, είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος, η καλύτερη βιτρίνα, παιδί μάλαμα, γυαλιστερός, ξάστερος και πεντακαθαρίδης.;)

 

Ευχαριστώ για την προσφορά. Δε σε χρειάζομαι όμως. Γιατί:

1) Αυτή τη στιγμή που γράφουμε, "πεντακάθαρος" είμαι κι εγώ. Με μεγάλο κόπο και αιμορραγία βέβαια, αλλά είμαι. Απλά αποφάσισα ότι δε με συμφέρει να είμαι άλλο πλέον.

2) Δεν το εκτιμάει κανείς. Ούτε δουλειά για να το εκμεταλλευτώ υπάρχει, ούτε "μπράβο" μου λέει κανείς...

Zavi έχω φτάσει 38 ετών και δε με αφήνουν να βγάλω το ψωμί μου! Για αυτό ουρλιάζω. Και αν και ηλικιακά εγώ είμαι λίγο μεγαλύτερός σου, και εσύ επαγγελματικά (τυπικά) ελάχιστα παλιότερος, στο ίδιο καζάνι βράζουμε, η ουσία είναι ότι είμαστε καταδικασμένοι και οι δύο με την πορεία που χάραξαν χωρίς να μας ρωτήσουν. "Παλιός" θεωρείσαι τουλάχιστον μετά από μια 20ετία και φοβάμαι ότι είναι απολύτως αδύνατο να προλάβουμε να "παλιώσουμε". Σύντομα (αν και το απεύχομαι) θα έρθεις και εσύ στη θέση μου. Το μόνο που θα συμβεί με τη νοοτροπία σου, είναι να κερδίσουν μερικοί "παλιοί" (σαν τον από πάνω) 5-6-7 χρονάκια σύνταξη παραπάνω. Τα νούμερα δε βγαίνουν. Οτιδήποτε και να μου προβάλλεις ως επιχείρημα θα έχω πάντα απάντηση να σου δίνω. Όχι γιατί δεν είσαι έξυπνος ή καλός συνομιλητής, αλλά γιατί σε αυτά που υποστηρίζω, έχω καταλήξει κατόπιν πολλής μα πάρα πολλής σκέψης και δυσκολίας επαγγελματικής τον τελευταίο καιρό. Δεν αγανάκτησα ούτε από μόδα, ούτε από ...ανία.

 

Η χρεοκοπία είναι δυνατόν ποτέ να είναι αποδεκτή και βιώσιμη λύση;

Αναπόφευκτη, οδυνηρή, απαράδεκτη, τραγική, απορριπτέα, καταστροφική ναι, αλλά βιώσιμη; και αποδεκτή;

Και μάλιστα χρεοκοπία ενός κράτους; Και με ποια αιτιολόγηση;

ότι δεν μπορούμε να μειώσουμε τις δαπάνες του δημόσιου τομέα;

ότι δεν μπορούμε να εισπράξουμε τους φόρους;

ότι δεν μπορούμε να περιορίσουμε την παραοικονομία;

ότι δεν μπορούμε να ανεβάσουμε την παραγωγικότητα μας;

 

Και σε εσένα λοιπόν συνάδελφε.

Με την αιτιολόγηση ότι τα νούμερα δε βγαίνουν. Ό,τι και να κάνουμε από αυτά που λες.

Link to comment
Share on other sites

tpanag φίλε μου

Σέβομαι τη γνώμη σου. Μπορεί να έχεις εσύ δίκιο.

Αλλά επιμένω ότι τα νούμερα βγαίνουν.

Αρκεί να κάνουμε το σωστό.

Ως πολίτες, πολιτικοί, κυβέρνηση, κόμματα.

Τα νούμερα βγαίνουν και στην άσκηση του επαγγέλματος μας.

Με υπομονή και επιμονή, με τη σύνταξη του κτηματολογίου που με κάποιο τρόπο θα προχωρήσει, με τις διορθώσεις των ιδιωτών για αυτό που λειτουργεί, με τα "μεγάλα" έργα που κάποια στιγμή θα συνεχιστούν, με τις ρυθμίσεις των αυθαιρέτων, με “μεροκάματα” σε άλλους συναδέλφους, με βοήθεια από άλλους συναδέλφους, με συνεργασία μεταξύ μας, με αλληλεγγύη, με μείωση των δαπανών μας, με περιορισμό των εξόδων στην προσωπική μας ζωή, με αξιοποίηση αποταμιεύσεων, με βοήθεια από την οικογένεια μας.

Και θα πάρουμε και σύνταξη από το ΤΣΜΕΔΕ και οι παλαιότεροι και οι νεότεροι.

Link to comment
Share on other sites

Ούτε δύο βδομάδες δεν πέρασαν από την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου και του Εφαρμοστικού και οι ίδιοι, που μας έλεγαν ότι είναι μονόδρομος και σωτηρία, τώρα μας λένε για "Επιλεκτική Χρεοκοπία"! :shock::shock::shock:

Βρε κοίτα να δεις κάτι πράγματα!

Link to comment
Share on other sites

Φίλε ted είναι απλά τα πράγματα:

 

ΔΕΝ υπάρχει πρόθεση να εφαρμοστεί δημοσιονομική εξυγίανση στη χώρα.ΟΣΑ μνημόνια και να υπογραφούν, ΔΕΝ έχουν καμία τύχη αν δεν εφαρμοστούν.

 

Ελάχιστοι είμαστε εμείς που επιθυμούμε να μπει τάξη σε αυτό το μαντρί.Οι υπόλοιποι γουστάρουν party fever forever, thank god it's friday και όλα τα συναφή.Και θα μας πάρουν όλους εμάς τους υπόλοιπους στο λαιμό τους, με τη δικαιολογία της ''κοινωνικής ευμάρειας''.

 

Είπαμε τα εξής:

 

Οι πολιτικοί είναι για τον ***τσο

Το πασοκ είναι για τον ***τσο

Ο έλληνας ΔΥ είναι ευγενής, ανήκει στην κοινωνική ελίτ

Το ευρώ δεν είναι oca.

Δεν είχαμε ως χώρα του πάρτυ κανέναν οικονομικό μηχανισμό άμυνας.

 

 

Ο howard έχει δίκιο, γι αυτό και του ζήτησα συγγνώμη γονατιστός, γιατί εγώ νόμιζα ότι υπήρχε ελπίδα, ενώ δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ πρόθεση να δημιουργηθεί ελπίδα.Όλη η ελίτ θα κρατήσει (?) τους μισθούς της όσο μας δίνουν ακόμη λεφτά τα κορόιδα τα τροϊκάνια, και μόλις τελειώσουν τα λεφτά θα αρχίσει το κλάμμα και το ''για όλα φταίει το κράτος'', όπως πάντα.

 

Σκεφτομαι πολύ σοβαρά να φύγω από αυτό το χοιροστάσιο και να μην ξαναγυρίσω.Τα νεύρα μου έσπασαν από τη αδράνεια της Κυβέρνησης.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.