Μετάβαση στο περιεχόμενο

Όργανα ελέγχου ΕΗΕ


JasonK

Recommended Posts

Όντως είναι αρκετά καλό το Eurotest XE BT το έχω εδώ και λίγες μέρες και το δοκιμάζω.Έχει εύχρηστο μενού και συνδεσημότητα με bluetooth (αν και ακόμα δεν το έψαξα αρκετά στις λειτουργίες και δυνατότητες με το android). Η δυνατότητα να μετράει και την ισχύ (μαζί με την αμπεροτσιμπίδα) είναι απο τα μεγαλύτερα συν και το όργανο ολοκληρώνεται αρκετά με τα περιφεριακά.Θέλω να πιστεύω πως είναι η καλύτερη αγορά σε σχέση με το λόγο τιμής/απόδοσης(δυνατότητες).

Edited by miltos
Link to comment
Share on other sites

Παιδια Metrel MI 3102 all in one απο uk τιμή 862 με φπα και μεταφορικα και εχει τα παντα και software για ηυ και 999 μνημες μετρησεων

 

 

Τωρα το ειδα, συναδελφε πολυ ενημερωμενος βλεπω...(2 και βαλε χρονια πριν)

thomas83 ευχαριστω για την απαντηση

Edited by miltos
Διαγραφή τμήματος παράθεσης
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα,

Είμαι μεταξύ 3 οργάνων:

1. Eurotest XE με τιμή 790€

2. Eurotest Combo με τιμή 840€

3. Sonel 520 με τιμή 700€..

Οποια βοήθεια και εμπειρία ευπρόσδεκτη!!!!

Link to comment
Share on other sites

Εγώ έχω το sonel 520 τίμιο όργανο για τα λεφτά του, το έστειλα πρόσφατα για  καλιμπράρισμα τσεχία και έχω  μείνει ικανοποιημένος απο το service, μετράει επισης και cosφ. Τα αλλα δύο δεν τα έχω δουλέψει.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Τωρα το ειδα, συναδελφε πολυ ενημερωμενος βλεπω...(2 και βαλε χρονια πριν)

thomas83 ευχαριστω για την απαντηση

Αγαπητοί Συνάδελφοι (Ηλια και Θωμά)

Από ότι κατάλαβα το Metrel Eurotest XE BT είναι το νέο μοντέλο (το παλιό χωρίς ΒΤ) με διαφορετικά πλήκτρα και δυνατότητα μέτρησης γείωσης και με τη μέθοδο των 2 αμπεροτσιμπίδων (οι οποίες όμως αγοράζονται ξεχωριστά και κάπως ακριβά και δεν ξέρω αν αυτή την στιγμή βάση πρωτύπου πρέπει να το χρησιμοποιούμε). Επειδή σκέπτομαι να αγοράσω και εγώ ένα από τα δύο και δεν έχω χρησιμοποιήσει κανένα αλλά ούτε και έχω σχετική εμπειρία θα με ενδιέφεραν τα σχόλιά σας. Το ΒΤ το αγοράσατε από Ελλάδα?

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητέ συνάδελφε vskan το Metrel Eurotest 3102 XE BT το αγόρασα απο τον επίσημο αντιπρόσωπο στην Ελλάδα SKT TESTING όπου μπορείς να μπείς στη ιστιοσελίδα του και να δεις ότι πληροφορίες χρειάζεσαι απο τεχνικής άποψης και τιμής. Το μοντέλο 3102 χωρίς ΒΤ από ότι ξέρω θα πάψει να παράγεται και την θέση του θα την πάρει το 3102 ΒΤ. Αγόρασα το συγκεκριμένο μοντέλο μετά από μια έρευνα αγοράς καταλήγοντας για μένα να είναι η ποιο συμφέρουσα αγορά βάζοντας παράγοντες όπως έιναι το service, η εγγύηση, οι δυνατότητες στις μετρήσεις, η ευκολία χειρισμού,η ποιότητα κατασκευής και τέλος η τίμη του που είναι μέτρια. Τώρα ως προς τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται για την συμπλήρωση των πρωτοκόλλων ελέγχου αν θα αγοράσεις το όργανο και κάνεις μια τέτοια επένδυση καλό θα ήταν να πάρεις και 1-2 βιβλία που έχουν γράψει ειδικά για το θέμα κάποιοι συνάδελφοι, όπου αναφέρουν και με παραδείγματα ακριβώς βήμα, βήμα τι πρέπει να κάνεις.

Πάντως ότι και να αποφασίσεις στο διαδύκτιο και στο youtube έχουν αναρτήσει αρκετό υλικό και για την συμπλήρωση των εγγράφων της νέας ΥΔΕ και για τον χειρισμό οργάνων ελέγχου διαφόρων μοντέλων.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.