myri Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2012 (edited) Όχι, γιατί να έχει? Έχει "νόμιμη" αμοιβή? δεν έχει 1.569,58 ευρώ; Edited Φεβρουάριος 15 , 2012 by myri Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkara Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2012 δεν έχει 1.569,58 ευρώ; εδω μιλαμε για τη δηλωση μηχανικου περι μη αυθαιρεσιων..οχι για τακτοποιηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2012 myri εγώ για να είμαι και ειλικρινής όλες τις βεβαιώσεις 150 ευρώ τις δηλώνω (την επανέκδοσή της όμως θα τη δηλώσω 10 ευρώ-σιγά να μην παίρνω τηλέφωνο στο ΤΕΕ για ακύρωση της προηγούμενης κλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkara Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2012 (edited) καλησπερα κανα.. δινεις ομως υπερ τεε-ΤΣΜΕΔΕ;; καποιοι μου ειπαν πως οχι Edited Φεβρουάριος 15 , 2012 by myri Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2012 δεν δίνω τίποτα μέχρι στιγμής (ούτε ΦΕΜ ούτε ΤΣΜΕΔΕ ούτε ΤΕΕ) έχω μόνο το συμφωνητικό και την Α.Π.Υ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkara Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2012 ξερει καποιος σε ποιες περιπτωσεις δεν χρειαζεται τοπογραφικο στα εκτος σχεδιου;;;; πχ υπαρχει αγροτεμαχιο σε σχεδιο διανομης του 33 το οποιο ειναι ιδιοκτησια (δλδ δεν προερχεται απο διανομη)... τα ομορρα ομως αγροτεμαχια προερχονται απο διανομη.. αυτο χρειαζεται εγσα? τα ορια του ειναι καθορισμενα απο την διανομη των ομορρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
architect_duth Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2012 αυτο ειναι σιγουρο;;εγω εκοψα 10 για κατι αγροτεμαχια φιλου και δεν εδωσα τιποτα τεε-τσμεδε...καποιοι μου το ανεφεραν εδω μεσα.. φπα φεμ ομως κανονικα δεν έχει 1.569,58 ευρώ; myri εγώ για να είμαι και ειλικρινής όλες τις βεβαιώσεις 150 ευρώ τις δηλώνω (την επανέκδοσή της όμως θα τη δηλώσω 10 ευρώ-σιγά να μην παίρνω τηλέφωνο στο ΤΕΕ για ακύρωση της προηγούμενης κλπ) Η βεβαίωση μηχανικού δεν έχει "νόμιμη" αμοιβή, οπότε ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ούτε συμφωνητικό κάνω, αλλά και ούτε πρόκειται να πληρώσω (τουλάχιστον τώρα) κρατήσεις. Το μόνο που κάνω είναι να γράφω τη συμφωνηθείσα αμοιβή στο κουτάκι που απαιτείται (ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΒΕΒΑΙΑ αφού δεν υπάρχει "άλλη" αμοιβή πέρα από αυτήν) και να κόβω την αντίστοιχη ΑΠΥ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
myri Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2012 παιδια αν δεν έχει νομιμή και μιλάμε για επανέκδοση, η κοινή λογική αυτό λεει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Korinna Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2012 συνάδελφοι τα φώτα σας όσο μπορείτε..μου ζητήθηκε βεβαίωση περι μη αυθαιρεσιών σε διαμέρισμα πολυκατοικίας .ήταν όλα εντάξει κ την έδωσα. παράλληλα μου είπαν πως στη μεταβίβαση-πώληση του διαμερίσματος θα μπεί ως παρακολούθημα μια κλειστή θέση στάθμευσης της πυλωτής. ο συμβολαιογράφος ζήτησε κ γι'αυτή βεβαίωση εφόσον στη σύσταση που υπάρχει, η θέση στάθμευσης αποτελεί αυτοτελή ιδιοκτησία με χιλιοστά επι του οικοπέδου κτλ. το θέμα είναι πως όταν κατέβηκα στην πυλωτή διαπίστωσα πως αυτή η κλειστή θέση παρκινγκ δεν κατασκευάστηκε. υπάρχει χώρος για τη στάθμευση αυτοκινήτου αλλά είναι ανοιχτός. τι κάνω εγώ? μπορώ να δώσω βεβαίωση αφού δεν έχω επιρροή σε δόμηση, κάλυψη και ύψος κ επειδή όντως ο προβλεπόμενος στην άδεια χώρος υπάρχει αλλά ανοιχτός κ όχι κλειστός? απ΄την άλλη η μη υλοποίηση των σχεδίων της αδείας μήπως πρέπει να δηλωθεί στο ν.4014 ως μία λοιπή παράβαση δηλ. να πληρώσουν 500 ευρώ και ύστερα να δώσω τη βεβαίωση? 'εχω κολλήσει κ επείγονται οι άνθρωποι να προχωρήσουν τα συμβόλαια. οποιαδήποτε γνώμη είναι ευπρόσδεκτη. ευχαριστώ,.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkara Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2012 νομιζω κορινα πως δεν μπορεις να δωσεις...να δωσεις βεβαιωση για κατι που δεν υπαρχει και στη θεση του ειναι κατι αλλο;;; δεν μπορεις να δωσεις βεβαιωση για κατι αλλο απο αυτο που ειναι... προσωπικα δε θα εδινα και θα το εψαχνα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα