Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρώτο ΠΕΑ - διάφορα ερωτήματα


mem_fretz

Recommended Posts

Συνάδελφοι στην περίπτωση ισόγειου μαγαζιού με υπόγειο χώρο ο οποίος είναι ανεξάρτητος όμως (ανεξάρτητη είσοδο)

τι ΠΕΑ βγάζουμε ;; Για όλα τα τετραγωνικά ή το ισόγειο μαγαζί μόνο του;; Σημειωτέον στην συμβολαιογραφική πράξη φαίνεται ως μία ιδιοκτησία.

Link to comment
Share on other sites

Συνάδερφε πιστεύω πως από την στιγμή που το υπόγειο δεν είναι κοινόχρηστο τμήμα ολόκληρου του κτιρίου, θα πρέπει να μελετήσεις το ισόγειο σε επαφή με Μ.Θ.Χ. και να κάνεις αναλυτικό υπολογισμό του υπογείου ως ΜΘΧ .

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφοι πρόβλημα

ΠΕΑ για πολυκατοικία δεν το δέχεται η εφορία για ενοικίαση ενός μόνο διαμερίσματος.

Τι κάνουμε?

Υ.Γ. Από λάθος μου είναι τσεκαρισμένο το κουτάκι "Τμήμα κτιρίου". Μήπως φταίει αυτό? Να κάνω ανάκληση?

Edited by antloukidis
Link to comment
Share on other sites

Να πας συνάδερφε και να τους τρίψεις Νομοθεσία στην μούρη. Να μάθουν να διαβάζουν και λίγο παραπέρα από εσωτερικές ενημερώσεις τις κάθε υπηρεσίας! Σε παλάτι στη Εφορία του ζητούσαν πιστοποιητικό για ενοικίαση Πρατηρίου Καυσίμου... Και έκανα αυτό που σου είπα!!!

Link to comment
Share on other sites

για την εντολη αναθεσης χρειαζεται το γνησιο της υπογραφης;tτη στελνουμε πουθενα η την κραταμε αρχειο;

Link to comment
Share on other sites

Για τα κτίρια μετά τον ΚΘΚ στη ζώνη Γ παίρνετε για τον Φέροντα Οργανισμό και τις τοιχοποιίες U=0,70 και σκιάσεις 0,90; Προς κλιμακοστάσιο αντίστοιχα λαμβάνετε U=0,35?

Link to comment
Share on other sites

Αν εννοείς ότι με βάση το στέλεχος της Οικοδ. Αδείας υπήρξε εγκεκριμένη μελέτη θερμομόνωσης, αλλά αυτή έχει (αποδεδειγμένα???) χαθεί ή καταστραφεί και παράλληλα δεν συντρέχει εμφανής λόγος αμφισβήτησής της (τρέχα γύρευε πως αφού δεν την έχεις στα χέρια σου) τότε ναι. Παίρνεις τα μέγιστα επιτρεπόμενα κατά το χρόνο έκδοσης της αδείας.

Τις σκιάσεις των αδιαφανών τις υπολογίζεις κανονικά (βάση των πινάκων), εφόσον ο συντελεστής θερμοπερατότητας U>0.6 [W/(m2K)].

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.