Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χρέωση νέας ΥΔΕ (και τα κακώς κείμενα εν γένει)


elektrogrammi

Recommended Posts

να πιεσουμε για ναγινουν δειγματολειπτικοι ελεγχοι της αρμοδιας (που υποτιθεται οτι επρεπε να υαπρχει) επιτροπης.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 480
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Απο το 2011 συζητάμε αυτά και συν τοις άλλοις όλοι ξέρουν ποιοι δρουν με αυτόν τον τρόπο. Ούτε καν καταγγελία δεν χρειάζεται....Μέχρι και στην ΕΕΤΕΜ που το συζήτησα με είπαν από μόνοι τους και ποια είναι οι αμοιβή τους, τι να λέμε τώρα.... Όλοι τους γνωρίζουμε και το εξωφρενικό είναι όπως θα έλεγε και ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου (οικοδόμος) γιατί δεν τους κυνηγάμε.....

Edited by NIKOS ASTROS
Link to comment
Share on other sites

Εχετε δει το τελευταιο φυλλαδιο της ΔΕΔΔΗΕ που συνοδευει το λογαριασμο?

Εκει διαβασα μεσα σε ολα, να απευθυνομαστε στο 5φηφιο της ΔΕΔΔΗΕ και για εκδοση ΥΔΕ.

Δεν θελω να φανταστω οτι εχουν δικους τους που απλα "βγαζουν" ΥΔΕ, χωρις πολλα πολλα.

Link to comment
Share on other sites

Αν τη νύφη δεν τη πληρώνει αυτός που προσλαμβάνει τον απατεώνα-ηλεκτρολόγο δε θα γίνει ποτέ συνείδηση ότι πρέπει να προσλαμβάνεις σωστό επαγγελματία. Όσο ο κόσμος ζητάει απατεώνες, άρα υπάρχει ζήτηση, κάποιος θα την καλύπτει.

Link to comment
Share on other sites

Τα ειχαμε πει πιο παλια σε παρομοιο thread, τα ειχαμε πει και σε πμ αν θυμαμαι καλα. 

Εχεις 3 λυσεις

1. Γινεσαι και συ λαμογιο. Θα βγαζεις μεροκαμματο, δεν θα σε πειραξει κανεις γιατι δεν υπαρχει ελεγχος και τιμωρια, αν εισαι τιμιος ανθρωπος δεν θα μπορεσεις να το κανεις για καιρο γιατι δεν θα σε κολλαει υπνος το βραδυ

2. Τους κυνηγας μεχρι τελικης πτωσης. Επωνυμες καταγγελιες, τρεξιμο, θα μαλωσεις με κοσμο, θα σου βγει το ονομα οτι εισαι ο ρουφιανος κτλ. Το αν θα εχεις αποτελεσμα δεν το ξερω. Χλωμο το κοβω

3. Σταματας τις υδε και αλλαζεις αντικειμενο. 

Εγω επελεξα το 3ο πληροφοριακα

Link to comment
Share on other sites

βρε καλως τον! Γνωστοι και μη εξαιρεταίοι οι γειτονες, ιδιώτες "μηχανικοι",  της ΔΕΗ. Χρόοοονια κρατα αυτη η κολωνια που λενε.... Οτι εχουν υπογραψει ειναι χωρις αυτοψια και φυσικα σκοτωμενη τιμη... Ο φιλος και συναδελφος μου οταν δινει τιμη για ΥΔΕ και του φαινονται πολλά στον πελάτη, τους στελνει κατευθειαν στον γειτονα της ΔΕΗ. Του λεει, δεν πειραζει, πηγαινετε σ'αυτον , θα σας την κανει με τα μισα λεφτα, αλλα να ξερετε τι πέρνετε! Και τους παραθέτει περιληπτικά τους κινδύνους που εγκυμονούν και τι πραγματικά πληρώνει ο πελάτης. Το περιεργο ειναι οτι , αν και χανει αρκετούς, πολλοι ειναι που πείθονται και δεν πηγαίνουν στον αρπακολατζή... :confused:

Edited by miltos
Link to comment
Share on other sites

Λογικό είναι ο πελάτης να ψάχνει την χαμηλότερη τιμή.Το θέμα είναι να τον πείσουμε,και προσωπικά αυτό προσπαθώ να κάνω,να μην βλέπει τα 20-30 ευρώ που θα δώσει πάνω ή κάτω αλλά να καταλάβει τι σημαίνει ΥΔΕ και τι κινδύνους κρύβει η παράτυπη έκδοσή της,και φυσικά να καταλάβει οτι την υπογράφει και ο ίδιος αναλαμβάνοντας και αυτος μερίδιο ευθύνης σε πρίπτωση ατυχήματος.

Γιατί αν δεν συμβεί ατύχημα κανένας ποτέ δεν πρόκειτε να σχοληθεί.

Τώρα με τους δυο που έχουν τα γραφεία τους απέναντι απο την ΔΕΗ και μοιράζουν ΥΔΕ όχι μονο σε ιδιωτες αλλά και σε ηλεκτρολόγους χωρίς δικαίωμα υπογραφής το κάναμε θέμα στην τελευταία συνέλευση του συνδέσμου ΣΕΗΘ και φυσικά λύση δεν βρέθηκε.Ολοι θέλουν να τους καταγγήλουν αλλά κανείς δεν κάνει την αρχή.Ολοι λέμε θα έρθει η ώρα που θα το φάνε το κεφάλι τους μόνοι τους.

Στόχος μας επιμένω πως πρέπει να είναι η ενημέρωση του κοινού για να καταλάβουν τι σημαίνει ΥΔΕ και τι ευθύνες υπάρχουν για τους υπογράφοντες. 

Link to comment
Share on other sites

μα και να συμβεί καποιο ατύχημα ,που θα γίνει αργά ή γρήγορα , μην πιστεύεις οτι θα αλλάξει κάτι. οι μόνοι που θα την πληρώσουν ειναι το θύμα και οι δικοί του.

στο δικό μου το σπιτι ,νοικιάζω, δεν εχει καν ΔΔΕ και είναι και καινούριο.... εν τελει αφου παρακαλεσα να μου βαλει ο ιδιοκτήτης δεν έκανε τίποτα και έβαλα μόνος μου.

Edited by georgio_g
Link to comment
Share on other sites

Φίλε Γιώργο τα λεφτά που έχουν κάνει πολλοί από αυτούς αν τύχει κάτι θα εξαφανιστούν από την Ελλάδα...και θα ζήσουν πλουσιοπάροχα όπου γουστάρουν... Εμείς θα πάμε φυλακή λόγω χρεών....

Edited by miltos
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.