Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κατάθεση δικαιολογητικών Β' φάσης του Ν.4014/2011


Recommended Posts

Η δικηγόρος στο ΥΠΕΚΑ λέει βλακείες. Οι δηλώσεις που είναι ολοκληρωμένες, και ειδικά για αυτές που χρησιμοποιήθηκαν για συμβολαιογραφική πράξη (και κατ' επέκταση κατετέθηκαν στο υποθηκοφυλακείο), είναι όπως το λέει η λέξη, ολοκληρωμένες, ειδάλλως δεν θα γινόταν κανένα συμβόλαιο. Το πάω αλλιώς, για κάθε ακίνητο σε ολοκληρωμένη υπαγωγή που έχει εκκρεμή την Β' φάση και που έγινε αγοραπωλησία, προφανώς έγινε παράνομα -σύμφωνα με το σκεπτικό της-.

Έχω σε pdf όλες τις δηλώσεις με σφραγίδα ΥΠΕΚΑ οι οποίες αναφέρονται ως "ολοκληρωμένες". Εκ του προφορικού, και εγώ μπορώ να λέω ό,τι θέλω. Για να δούμε όμως, θα βάλει την υπογραφή της σε επίσημη δήλωση εκ μέρους του ΥΠΕΚΑ?..

 

Επίσης, οι ερωτοαπαντήσεις ήταν στην ιστοσελίδα του ΥΠΕΚΑ, καμμία σχέση με το ΤΕΕ - αν εννόησε κάτι τέτοιο. Ναι μεν δεν είχαν σφραγίδα ΥΠΕΚΑ, εφ'όσον όμως βρισκόντουσαν στον επίσημο ιστότοπο του ΥΠΕΚΑ, μπορούσαμε να κάνουμε χρήση τους, όπως και έγινε!

Edited by cv01302
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Το ΤΕΕ έχει ξεφτιλιστεί όσο δεν πάει με αυτή την ιστορία των αυθαιρέτων, απλά παπαγαλίζει - χωρίς να παίρνει θέση λες και δεν στελεχώνεται από μηχανικούς, αλλά από μπακάληδες - ό,τι αισχρό αποφασίζεται χωρίς ντροπή από ένα Υπουργείο (αποδεδειγμένα) μπακάληδων και ό,τι επικίνδυνο ψηφίζεται από ένα κοινοβούλιο (απλά) μπακάληδων. Είμαστε μόνοι μας, παιδιά...ένας ολόκληρος επιστημονικός κλάδος έρμαιο επικίνδυνων αδαών, αν όχι αλητών.  Λυπάμαι εκ βαθέων τους ιδιοκτήτες που επένδυσαν τα χρήματα τους σε αυτή την κοροϊδία, αλλά πιο πολύ λυπάμαι όλους εμάς που ασχοληθήκαμε με αυτή τη σιχαμένη δουλειά, αφιερώνοντας χρόνο και φαιά ουσία. Και καλά ξεμπερδέματα.

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

δεν εχω λόγια............Ετοιμάζουν μες την εβδομάδα υπουργική αποφαση και απ οτι κατάλαβα δεν εχουν ακουσει καμια αποψη απο ελευθερο επαγγελματια πανω στο θεμα.Θεωρουν εκπροσώπους μας τα λαμόγια του τεε!!!!Ειμαστε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ εκτεθιμένοι.......

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Είναι παρανοϊκό να έχει πληρώσει ο πελάτης να του έχεις δώσει και περαίωση σε πολλές περιπτώσεις, και να πρέπει τώρα να του πεις ξέρεις τελικά το πρόστιμο σου είναι + τέσσερα πέντε χιλιάρικα παραπάνω..Με ποιον θα τα βάλει με το υπουργείο ή με εσένα;Αν τελικά ισχύσει κάτι τέτοιο δεν ξέρω πραγματικά πως θα αντιδράσω. Πιθανόν και να μην αλλάξω τίποτα και να το αφήσω έτσι και ας με ελέγξει ο ελεγκτής δόμησης...

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

απ οτι κατάλαβα δεν εχουν ξεκαθαρισει ακομη στο κεφαλι τους τι θα γραψουν στην υπουργικη αποφαση...Ας περιμένουμε να δουμε τι θα υπογράψουν στο τέλος!!!!

Link to comment
Share on other sites

Το ΤΕΕ μην το υπολογιζετε.

Πηρε το 3% και ολους εμας, τα μελη του, μας εχει γραμμενους εκει που ξερετε.

ΤΕΛΟΣ! Τα κανανε πλακακια "δωστε μας εμας οσα περισσοτερα 15αρια και μην σας νοιαζει για το κοπαδι μας, θα τους κανονισουμε εμεις"

Edited by terry
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Αφού σαν μηχανικός δεν καταλαβαίνω το ανώτερο επίπεδο γνώσεων τους  ..... λέω να προσλάβω μία δικηγόρο στο γραφείο για να ασχοληθεί με τα αυθαίρετα!!!! 

Άμα τσοντάρετε για το μισθό της θα λύσει και τα δικά σας θέματα (αφού εσείς δεν ξέρετε.....στραβάδια μηχανικοί!!!!).

Την κατάντια μου μέσα!!!!!!!

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.