Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προς κατεδάφιση το Badminton στο Γουδή


kostassid

Recommended Posts

Οταν υπογραφεται καποιος νομος, πριν βγει το ΦΕΚ δεν γνωμοδοτει το ΝΣΚ, καποιο νομικο τμημα, καποιος??

Ετσι βγαζει νομους η Βουλη?

 

Αρα η Βουλη μαλλον πως ειναι παιζακια που παιζουν...

Edited by terry
Link to comment
Share on other sites

Οι Ολυμπιακοί αγώνες ήταν τελικά αναμφισβήτητα η ταφόπλακα της Ελλάδας... Πεταμένα λεφτά χωρίς καμία ανταπόδωση όπως αποδείχτηκε, σε δεκάδες πανάκριβα κτίρια που τελικά έμειναν άχρηστα. Και σε όσα λίγα χρησιμοποιήθηκαν (όπως και να χρησιμοποιήθηκαν) έχουμε τον κάθε ...πικραμμένο που προφανώς ζει στην κοσμάρα, του να προκαλεί περαιτέρω ζημιά. Τραγωδία...

Edited by tpanag
Link to comment
Share on other sites

Δεν φταινε οι Ολυμπιακοι (και γω κατα του αθλητισμου ως επαγγελαμα και μπιζνα ειμαι), αλλα η βρωμια των πολιτικων και των συμπολιτων μας.

Στην Βαρκελωνη γτ δεν εγινε το ιδιο?

Οι Ολυμπιακοι φταινε που τα εργα δοθηκαν με απευθειας αναθεσεις, που δεν αξιοποιηθηκαν, που ρημαξαν και που κοστισαν 10 φορες πανω?

 

ΥΓ. Καλο παραδειγμα ηταν το Μπατμιτον και ας λετε οτι θελετε, Επισης καλο παραδειγμα ειναι και οι καινουριες εστιες του ΕΜΠ, που εγιναν ομως τοπος καταληψεων για κατι κακομαθημενο κ#@$παιδα.

Edited by terry
Link to comment
Share on other sites

λέτε όλοι ότι σας αρέσουν οι εγκαταστάσεις, απολαύσατε τον χώρο κτλ.

εμένα ποιός θα με αφήσει να απολαύσω ένα μητροπολιτικό πάρκο?

ποιός δεν μου λέει ότι σειρά έχει και το πάρκο Συγγρού, επειδή κάποιοι απολαμβάνουν τον χώρο, ως χώρο διασκέδασης?

 

επίσης ποιός θα αποζημιώσει τους κατοίκους, οι οποίοι επένδυσαν (όχι μόνο χρήματα) και αγόρασαν από κάποιους συναδεέλφους μας σπίτια για να είναι κοντά σε μητροπολιτικό πάρκο.

Διότι η αγορά εμός σπιτιού κοντά σε μητροπολιτικό πάρκο κόστισε αρκετά πιο ακριβά. Αθροίστε λοιπόν αυτό το παραπάνω κόστος (υπεραξία) που έδωσαν οι κάτοικοι και θα δείτε ότι είναι πολύ μεγαλύτερη από την χασούρα του εκμεταλευτή του μητροπολιτικού πάρκου (νυν μπαντμιντον - έχουμε γεμίσει με ξένες ονομασίες)

 

Αυτούς ΠΟΙΟΣ θα τους αποζημιώσει?

 

Χαίρομαι που τουλάχιστον το ΣτΕ λειτουργεί και παράγει έργο.

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή το μητροπολιτικό πάρκο , κινδυνεύει από το μπάντμινγκτον και δεν κινδυνεύει από τον τεράστιο συντελεστή δόμησης των γύρω περιοχών ?

 

Οι αποφάσεις του ΣτΕ είναι υποκριτικές και δεν λαμβάνουν υπ' όψη τους το δημόσιο συμφέρον και την πραγματικότητα .

 

Αντίθετα ζούν μέσα σε ένα νομικό μικρόκοσμο που απέχει πόρρω από την πραγματικότητα και που πολλές φορές επιβραβεύει παλαιές αυθαιρεσίες των αιτούντων πολιτών .

 

Εχουμε το αισχρό παράδειγμα των Σεπολίων , της περιφερειακής Υμηττού και πολλών άλλων , όπου το ΣτΕ υπεράσπισε το ιδιωτικό συμφέρον , απέναντι στο Δημόσιο .

 

Το τραγικό είναι ότι αυτές οι αποφάσεις είναι αποφάσεις που έχουν ληφθεί με απλή πλειοψηφία , πράγμα που σημαίνει ότι κάποιοι άλλοι δικαστές είχαν διαφορετική άποψη .

 

Εχω ξαναπεί ότι οι αποφάσεις που αφορούν θέματα δημοσίου συμφέροντος , πρέπει να λαμβάνονται αποκλειστικά με ΟΜΟΦΩΝΙΑ . Αλλοιώς χάνεται ο λόγος ύπαρξης του ΣτΕ και γίνεται μέσο άσκησης πολιτικής και κομματικών στρατηγικών .

Link to comment
Share on other sites

Να το εντάξουν στον 4014 κι ας τους αφήσουν να ..."κουρεύονται"!!!

Δεν θα 'χει και ιδιαίτερο πρόστιμο (καθότι δημόσιο κτίριο)....

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή το μητροπολιτικό πάρκο , κινδυνεύει από το μπάντμινγκτον και δεν κινδυνεύει από τον τεράστιο συντελεστή δόμησης των γύρω περιοχών ?

Ποιος σου είπε πως ο μεγάλος ΣΔ είναι περιβαλλοντολογικώς λανθασμένος;

Αντιθέτως η συμπαγής πόλη καταστρέφει λιγότερο το περιβάλλον και είναι πιο ορθή από άοψη οικονομιας σε πόρους.

Link to comment
Share on other sites

Όσοι έχουν την εντύπωση ότι το ΣΤΕ είναι το προπύργιο της συνταγματικότητας ας ρωτήσουν τους παλιότερους πως και γιατί ο ΓΟΚ 85 βγήκε αντισυνταγματικός (τι επάγγελμα είχε ο προσφεύγων και άλλα πολλά και σημαντικά), θα καταλάβουν πολλά.

Link to comment
Share on other sites

Ok ας το κατεδαφίσουν, για να στήσουμε μια μεγάλη κρεμάλα για 300+1 άτομα. Τον Άκη και τη γυναίκα του, θα τον κρεμάσουμε με σκοινί αξίας 2500ευρώ. Έχουν καλομάθει. Μη παραπέσουν τώρα στα τελευταία. Και στο δικό τους φάτνωμα να κάνουμε και μια υπερ-διαστασιολόγηση, έτσι για το χουβανταλίκι ρε παιδί μου! 3 νούμερα ΙPE πιο πάνω! Για να βγαίνει ο όχι μόνο ο έλεγχος σε οριακή κατάσταση λειτουργικότητας και αστοχίας, αλλά και σε οριακή κατάσταση χλιδής!

Edited by kostaspde
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.