GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 Πολύ καλή πρωτοβουλία και φυσικά να ευχαριστήσω σαν μέλος του φόρουμ και να ευχηθώ καλή επιτυχία Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΩΝ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 Κάποτε μπαίναμε στον Παπασωτηρίου για πλάκα, και (επίσης για πλάκα) αγοράζαμε 2-3 βιβλία, μπας και τα χρειαστούμε κάποτε... Τώρα... Μιά συμμετοχή στο διαγωνισμό και για μένα παρακαλώ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DChris Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 θέλω κ γω ενα τευχος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alessio Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 Εντάξει θέλω κι εγώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpal Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 ένα "λαχνό" και για μένα παρακαλώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xathi Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 για να δουμε αν ειμαστε πουθενα τυχεροι....γιατι αλλου φως δεν βλεπω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANNY Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 Καλή επιτυχία σε όλους ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SemiRigid Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 (edited) Άλλη μια συμμετοχή. Το μόνο που μένει είναι να πάρω και ένα λαχείο που να τελειώνει σε 68. Ποιος ξέρει ίσως φανώ διπλά τυχερός. Άμα κερδίσω βέβαια, με τόσα λεφτά που θα έχω θα ποντάρω για την υπόλοιπη μου ζωή στο 69! Τον ελεύθερο μου χρόνο θα διαβάζω και ΝΟΚ. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε. Edited Νοέμβριος 23 , 2012 by SemiRigid Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotislit Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 καλη επιτυχια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teta Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 κι εγώ μέσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts