AristidisZ Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 (edited) γιατί το λες αυτο hk ; εγώ είχα ΠΕΑ σε διαμέρισμα 2000 ειχε μονωση, μου εδωσαν τη μελετη, είχε μεγάλο ηλιακό, είχε βάλει κουφώματα με θερμοδιακοπή (μου έδωσε τιμολόγια) ε μια χαρά βγήκε Β Edited Μάιος 14 , 2013 by AristidisZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 Συμφωνώ με τον hkamp Είναι απιθανο τα προ ΚΕΝΑΚ να βγούν Β, Αυτά που αναφέρετε συνάδελφοι είναι περιπτώσεις των περιπτώσεων (εξαιρέσεις) που όντως υπάρχουν ... Δεν μιλάμε για γι΄αυτά, αλλα για τη πλειονότητα των κτηρίων προ ΚΕΝΑΚ (99,99%) που σίγουρα είναι Γ και κάτω ... edit Γ, έχω βγάλει και γω (άδεια του 2004), αλλα ο ιδιοκτήτης είναι μηχανικός και έχει προσέξει πολύ την ποιότητα κατασκευής του και με το 1ο σεναριο (αλλαγή ηλιακού), βγήκε Β Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 Μην επιμενεις Ηλια. Η μελετη θερμομονωσης μου εδινε 0,49 και 0,64 συντελεστες για τουβλα και μπετα. Βαλε +0,1 για θερμογεφυρες Ο ανθρωπος ειχε λεβητα ΦΑ που εδινε μεγαλη αποδοση Σκεψου πως σε ατομικα λεβητακια ανεβαινει η καταταξη και λογω των βοηθητικων συστηματων που εχουν μεγαλη ισχυ Ε βαλε και τον ηλιακο, μια χαρα Β βγαινει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsx Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 (edited) Ντάξ βρε παιδιά. Όταν ο Ηλίας λέει απίθανο, εννοεί ότι είναι λίγες οι πιθανότητες (αν μεταφράζω σωστά), οπότε όλοι δίκαιο έχετε. Και επιπλέον, μπορεί να μην είχε την χαρά να δει σε ΠΕΑ τι σημαίνει επίτοιχος λέβητας φυσικού αερίου. Σε απογειώνει το ρημάδι... Edited Μάιος 14 , 2013 by tsx Link to comment Share on other sites More sharing options...
hkamp Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 Οπως το λέει ο tsx. Πολύ πιθανόν να παίζει και το επίτοιχο φ.α. Οι πιθανότητες όμως να έχει γίνει λάθος είναι πολύ μεγαλύτερες από τις πιθανότητες το προ ΚΕΝΑΚ κτίριο να βγει Β. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salpigoal Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 Διαμερισματακια καινουρια των 50-60 τ.μ (Κ.Θ.Κ) με μικρο κελυφος βγαινουν ευκολα Β αν εχουν ηλιακο...και χωρις A/C.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 (edited) με την καταγγελια που πε ο ανθρωπος ειμαστε ενταξει? αυτο ηταν το αχτι του.... Edited Μάιος 14 , 2013 by OTTO_engine Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 τελευταιο θα μου κανουν ελεγχο...... το 90% των πΕΑ μου ειναι στις 2 τελευταιες κατηγοριες.... μια φορα μουβγαινε Γ και λεω δεν γινεται καποια @@ εχω κανει.... οταν εβαζα τις σκιασεις πουχε πολλα 1 απο την κουραση μπηκαν 1 και ολα τα U Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos1987 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Και σε εμάς ο εισηγητής των σεμιναρίων που κάνω μας είπε οτι είναι εξαιρετικά δύσκολο να βγεί διαμέρισμα πρό ΚΕΝΑΚ με Β κατηγορία. Η μόνη περίπτωση είναι αν έχει τίποτα φ/β ή ηλιακούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2013 Πολυ σαφης ηταν.... Ποσο σπανιο δηλαδη ειναι να εχει ενα σπιτι δεκαετιας ηλιακο ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts