Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έγγαμος,  2.500€

ΙΧ 1600 2004, 4.480€

Σύνολο 6.980€

Φόρος 1.814,80€

Προκαταβολή 998,14€

Χαράτσι 650,00€

Τελικό σύνολο φόρου 3.462,94€

Δημοσιεύτηκε

26% στο τεκμαρτό ισχύει απο το 1ο ευρω αν ειναι μεγαλύτερο απο το δηλωθέν.

26% είναι μία κλίμακα και τέλος? ή ανεβαίνει και αυτό κλιμακωτά.?
Δημοσιεύτηκε

Για ποσό πάνω από 50000€ (και για το ποσό πάνω από τις 50000€) είναι 33% άμα θυμάμαι καλά (δε με απασχόλησε και ούτε θα με απασχολήσει).

Δημοσιεύτηκε

Για ποσό πάνω από 50000€ (και για το ποσό πάνω από τις 50000€) είναι 33%

Σωστά..... Το υπεβάλλον ποσό των 50.000€ φορολογείται με 33%

Δημοσιεύτηκε

Ξέχασε να του πει το τέλος νταβατζή εεε επιτηδεύματος ήθελα να πω....

• Upvote 1
Δημοσιεύτηκε

Συγγνώμη ρε παιδιά που ξαναρωτάω αλλά δεν έχω βρει απάντηση ακόμα. Για να φορολογηθεί ένας ε.ε. ως μισθωτός, αυτές οι -μέχρι τρεις- έγγραφες συμβάσεις που λέει ο νόμος θεωρούνται και τα συμφωνητικά πχ. για τακτοποίηση αυθαιρέτων που κάνουμε με ιδιώτες πελάτες?

• 5 months later...
Δημοσιεύτηκε

Μιας και αρχίζουν οι εκκαθαρίσεις των δηλώσεων, έχετε πρόχειρη και μια χούφτα υπογλώσσια.

Τα δικά μου μαντάτα τα έμαθα πρώι πρωί...K a l o   k o u r a g i o   που έλεγε και ό άλλος.

• 1 month later...
Δημοσιεύτηκε

Συγγνώμη ρε παιδιά που ξαναρωτάω αλλά δεν έχω βρει απάντηση ακόμα. Για να φορολογηθεί ένας ε.ε. ως μισθωτός, αυτές οι -μέχρι τρεις- έγγραφες συμβάσεις που λέει ο νόμος θεωρούνται και τα συμφωνητικά πχ. για τακτοποίηση αυθαιρέτων που κάνουμε με ιδιώτες πελάτες?

γνωρίζει κάποιος να απαντήσει στην ερώτηση;

Παράδειγμα αν έχω όλο το χρόνο 3 απυ με συμφωνητικό προς το ίδιο άτομο μπορώ να φορολογηθώ σαν μισθωτός;

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.