Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δυστυχώς nik έτσι είναι. το παράβολο ακολουθεί τα τ.μ. που στο 99% των περιπτώσεων Υ.Υ. είναι όλη η καλυπτόμενη επιφάνεια της ιδιοκτησίας που εξετάζουμε με αποτέλεσμα να εκτοξεύεται στα 1000 ή και παραπάνω ευρώ.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 553
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Παράλογο και μάλλον για αυτό το Help Desk έβγαλε αυτή την διευκρίνηση. Δεν έχει λογική αυτό το πράγμα. Να βγαίνει το πρόστιμο 400ευρώ και το παράβολο 2.000 ευρώ. Εντάξει είπαμε ο 4178 είναι παράλογος αλλά όχι και τόσο. Δεν μου έχει ξανατυχει κάτι τόσο περίεργο.

Link to comment
Share on other sites

nik

το ίδιο παράλογο ισχύει και για τις κατεδαφίσεις 

αυθαίρετης όταν δηλώσεις προς "έκδοση ο.α κατεδάφισης"

δηλ παράβολο 2000 +άδεια κατεδάφισης  +τ.δ σε ΕΓΣΑ κτλ

Link to comment
Share on other sites

Υπομονή, με τον καινούργιο νόμο ρύθμισης αυθαιρεσιών που ετοιμάζει ο Τσιρώνης, μπορεί να το αντιμετωπίσει διαφορετικά...

Για όσους αντέχουν!!!

Link to comment
Share on other sites

ΙΑΣΟΝΑ....κανείς δεν κάνει υπομονή. Ο πελάτης τώρα είναι αύριο δεν είναι. Πάνε όλοι το βάζουν με ένα αναλυτικό και τέλος. Εγώ το σκέφτομαι τι θα κάνω. Αν μου πει ο πελάτης δεν έχει λεφτά θα πάω με αναλυτικό.

Link to comment
Share on other sites

Σε δήλωση 4178 που έχει προκύψει από μεταφορά 4014 : Είχε καταβληθεί το παράβολο 500 € από 4014 και πληρώθηκε και το τέλος ΤΕΕ στο 4178. Είχε δηλωθεί και συμψηφισμός με μεγάλο ποσό. Αν στα νέα τετραγωνικά αντιστοιχεί παράβολο 2000 €, θα πρέπει να πληρωθεί ή δεν αναζητείται, από τη στιγμή που τα ήδη καταβληθέντα ξεπερνάνε το παράβολο;

Link to comment
Share on other sites

Εάν τα ήδη καταβληθέντα καλύπτουν το παράβολο, τότε αυτό δεν αναζητείται, διότι έχει ήδη πληρωθεί μέσω των δόσεων ή της εφάπαξ καταβολής.

 

ΠΧ:

Αρχικό πρόστιμο 10.000 με παράβολο 1000. Με εφάπαξ πληρώνει παράβολο 1000 και υπόλοιπο 7000.

Αλλαγή προστίμου με πρόστιμο 10.000 αλλά παράβολο 2000. Τότε δεν αναζητείται το επιπλέον 1000 του παραβόλου, διότι έχει ήδη πληρωθεί μέσα στα 7000.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Σε νεα δηλωση του 4178 πληρωθηκε παραβολο 1000 ευρω για 85μ2  και προεκυπτε προστιμο 1100 ευρω.Στην πορεια "αυξηθηκαν" τα μετρα σε 104 (με μια ΥΥ) και το προστιμο πηγε στα 1500 ευρω ενω το παραβολο που τους αντιστοιχει τωρα ειναι 2000,Απο τη στιγμη που εχει πληρωθει  παραβολο 1000 ευρω ξερει κανεις αν θα μου ζητηθει η διαφορα του παραβολου στην ολοκληρωση της υπαγωγης??

Στον 4014 δεν την ζητουσαν σιγουρα γιατι μου χε προκυψει μια δυο φορες να μου τη ζητησουν στις μεταφορες στον 4178.

Σε δηλωση του 4178 ομως δεν ξερω.....και λεω μπας και το σωσω..

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.