Faethon11 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2014 Έτσι ακριβως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2014 Δεν είναι κακό να υπάρχει κατάθεση μίας συμφωνηθείσας αμοιβής στην ΕΤΕ και αυτή να ελέγχεται από μία δημόσια αρχή π.χ. πολεοδομία ή ΥΠΕΚΑ (4014) ή buildingcert. Ας ξεκολλήσουμε λίγο και μην τα απορυθμίζουμε όλα τελείως. Η κατάθεση της αμοιβής διασφαλίζει και σε κάποιον βαθμό... 1) το ότι πληρωνόμαστε 2) στην ώρα μας. Έχουμε κάτι να πούμε στον πελάτη, ότι ξέρεις τι θέλω την αμοιβή μου ΤΩΡΑ γιατί πρέπει να την στείλω στην πολεοδομία, ΥΠΕΚΑ κ.τ.λ. . Δεν είναι πρόσθετο βάρος για εμάς το να πληρώνουμε αμοιβή στην ΕΤΕ. Ούτε τέλος ΤΕΕ πληρώνουμε πλέον. Απλά αν γίνονταν ηλεκτρονικά θα γλυτώναμε τις ουρές. Κατά τα άλλα εγώ είμαι υπέρ των αμοιβών στην ΕΤΕ για τον παραπάνω λόγο. Είναι ένας λόγος να πληρωθούμε στην ώρα μας. Φυσικά δεν λέω ότι μας διασφαλίζει 100%. Αλλά είναι κάτι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiakos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2014 Άρα είσαι υπέρ στο να πληρωνόμαστε μέσω τράπεζας, όπως άλλωστε και το Υπ. Οικονομικών. Και εγώ μαζί σου, αλλά όχι μέσω ΕΤΕ, μέσω όποιας τράπεζας θέλουμε, όχι μέσω αστείων παροχημένων διπλοτύπων που δεν προσφέρουν τίποτα, όχι περιμένοντας σε ουρές που τρώνε πολύτιμες εργατόωρες που μεταφράζονται σε απώλεια ελεύθερου χρόνου ή εισοδήματος (αν είχε δουλειά). Πολύ περισσότερο δε όχι επειδή το απόφάσισε αυθαίρετα το ΤΕΕ. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
flouris Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2014 Τελικά ισχύουν ακόμη κρατήσεις ΤΣΜΕΔΕ-ΕΜΠ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
thntoumas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2014 Αυτή τη στιγμή που τίθεται το ερώτημα ούτως ή άλλως ισχύουν, από τη στιγμή που το πολυνομοσχέδιο(το οποίο εμπεριέχει διατάξεις που αφορούν αυτές τις κρατήσεις) δεν έχει πάρει ακόμα αριθμό ΦΕΚ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nvido011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2014 και υπολογίζεται βασει της νόμιμης -τα 48,45ε-ή της συμφωνημένης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earl Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2014 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2014 Έχουμε καμία πληροφορία εάν το 2% υπέρ ΤΣΜΕΔΕ και το 1% υπέρ ΕΜΠ έχουν καταργηθεί;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2014 το 2% σύμφωνα με τον νόμο δεν θα καταργηθεί. Από 1/7/14 θα καταργηθεί το 1% υπέρ ΕΜΠ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arche Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2014 Συμφωνώ με kiako, ας βάλουν και την attica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2014 Θα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου. Γιατί θα πρέπει το κράτος να διασφαλίσει "1) το ότι πληρωνόμαστε 2) στην ώρα μας". Γιατί ειδικά για εμάς τους μηχανικούς; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα