Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Ποτέ δεν έχω δώσει δωρεάν βεβαίωση είτε κανονική είτε ανανέωση ληγμένης. Αυτές τις 2-3 που έβαλα μηδέν, ήταν όλες στα πλαίσια άλλης δουλειάς (σύσταση ο.ι., τακτοποίηση, κλπ) οπότε τις πληρώθηκα ενσωματώνοντας την αμοιβή στην αμοιβή της άλλης δουλειάς. Με αυτό τον τρόπο μένουν όλοι ευχαριστημένοι. Και εγώ που πληρώθηκα για όλα και ο πελάτης που πήρε τη βεβαίωση "δωρεάν"! ;)

Link to comment
Share on other sites

θελω να δωσω βεβαιωση για μεταβιβαση χωρου που εχω περαιωση την δηλωση 4178 εδω και 3 μήνες.

Τι κάνω? προφανως η ημερομηνια αυτοψιας ειναι >2μηνων.. Ξαναπερναω τα στοιχεια σε νεα δηλωση (με ολα τα πεδια κενα) και αναφερω καπου τον α/α και το ηλεκτρονικο κλειδι της δηλωσης αυθαιρετου για την εκδοση βεβαιωσης? πχ στις σημειωσεις?

ευχαριστω

 

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφοι μία ερώτηση:

σε μονοκατοικία με υπόγειο σε τμήμα της κάτοψής της, το οποίο κατασκευάστηκε μεγαλύτερο κατά 10 τ.μ., αλλά και πάλι είναι σε τμήμα της κάτοψης και με δεδομένο ότι παραμένει εξ' ολοκλήρου θαμένο και διατηρεί την βοηθητική του χρήση, επομένως δεν μετράει στον συντελεστή δόμησης θα δίνατε βεβαίωση ότι "δεν έχουν εκτελεστεί αυθαίρετες κατασκευές καθ' υπέρβαση της δόμησης, της κάλυψης και του ύψους";

Σημειώνω ότι κατά τα λοιπά τα σχέδια έχουν τηρηθεί στον πόντο και αναρωτιέμαι μήπως μπορεί να αποφύγει τη διαδικασία της τακτοποίησης.

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Όχι, θα τον τακτοποιούσα με αναλυτικό προυπολογισμό και μετά θα λάμβανε βεβαίωση.

Χωρίς κακή διάθεση, αλλά δεν βλέπω το λόγο να επωμιζόμαστε τις ευθύνες των αλλων και να υπογράφουμε κάτι που μελλοντικά πιθανότατα να  βρεθεί μπροστά μας (ηλεκτρονική ταυτότητα).

Link to comment
Share on other sites

Σας παρακαλώ μια βοήθεια όποιος μπορεί γιατί έχω ζαλιστεί!!!Κλήθηκα για να χορηγήσω βεβαίωση για μεταβίβαση.Στο συμβόλαιο αναφέρει την ύπαρξη μικρής ισόγειας κατοικίας,η οποία όμως διαπίστωσα ότι έχει κατεδαφιστεί χωρίς άδεια.Το κτίσμα αφορούσε παληά κατοικία περίπου του 1950 όπως μου λέει ο ιδιοκτήτης.Τί κάνω εγώ;Δίνω βεβαίωση;Αν ναί ως αδόμητο;

Link to comment
Share on other sites

ναι συναδελφε .ως αδομητο. παρε και μια υπευθυνη δηλωση απο τον ιδιοκτητη οτι κατερρευσε λογω παλαιότητας και ανεφερε το και στα σχολια. τοσε εισαι καλλυμένος απο παντου. αποψη μου.

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφοι, θέλω να δώσω απλή βεβαίωση νομιμότητας για διατηρητέο κτήριο - χωρίς καμία αυθαιρεσία. Ποια κατηγορία βεβαίωσης επιλέγω? Την πρώτη ? (Στο μεταβιβαζόμενο ακίνητο ή αυτοτελή ιδιοκτησία (οριζόντια ή κάθετη ιδιοκτησία) δεν υφίσταται αυθαίρετη κατασκευή και δεν έχει εγκατασταθεί αυθαίρετη χρήση και αυτό υφίσταται νομίμως.) ή την δεύτερη που εξαιρεί τα προ του 55?
Το θέμα σας μεταφέρθηκε στην παρούσα κατηγορία.
yian

Edited by yian
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.