Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αρα τελικα χρειαζομαστε να υποβαλλουμε συμφωνητικα για ολες τις συναλλαγες μας που εμφανιζονται στο συστημα του ΤΕΕ; Για παραδειγμα, συναδελφος εκανε τακτοποιηση και μου ζητησε  τοπογραφικο διαγραμμα, περασε κ τα στοιχεια μου στο συστημα οποτε εμφανιστηκε στις δικες μου αμοιβες. Χρειαζεται να κανω κ εγω συμφωνητικο με τον πελατη του κ να το ανεβασω στο taxis?

Δημοσιεύτηκε

ναι βεβαίως, δεν αποδικνυεται οτι το ανεβασε αυτος στο συστημα αλλα εσυ

Δημοσιεύτηκε

Εγω στην εφορία που ρώτησα μου είπαν πως πλέον δεν χρειάζεται θεώρηση των συμφωνητικών μεταξύ επιτηδεματίων. Διότι καταθέτουμε ηλεκτρονικά τις καταστάσεις ανα τρίμηνο. Το θέμα για μένα είναι αν στις καταστάσεις αυτές πρέπει να συμπεριλάβουμε και τα συμφωνητικά με ιδιώτες (ΠΕΑ,4178,κτλ.)

Δημοσιεύτηκε

Πάντως σε 3 λογιστές που ρώτησα, κανένας πελάτης τους δεν υπέβαλλε.....

  • Upvote 3
Δημοσιεύτηκε

Εγώ ανέβασα μόνο αυτά που ηταν με νομικά πρόσωπα πάντως και οχι με ιδιώτες.

 

Άντε να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστουν.....

  • Upvote 1
Δημοσιεύτηκε

Τριμηνιαιας οχι συμφωνητικου

 

Αναφέρομαι στις καταστάσεις συμφωνητικών. Πόσο τελικά είναι το πρόστιμο;

Δημοσιεύτηκε

Το ειπε πιο πριν ο συναδελφος, αλλα ειναι ανα τριμηνιαια κατααταση οχι ανα συμδωνητικο.

Αναφερομαι σε αυτα που υποβαλλονται με τις τριμηνιαιες καταστασεις.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.