Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 131
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε (edited)

POS?

Το βλέπω να έρχεται το POS.

ΠΩΣ??

Και αν ο παππους θελει να πληρωσει  τοις μετρητοις? 

Edited by KOKARADI
  • 2 months later...
Δημοσιεύτηκε

Γνωρίζει κανείς πως γίνεται η κατάθεση προκαταβολής μέσω τραπέζης; Γιατί δε νομίζω ότι ο πελάτης θα πρέπει να συμπληρώσει το ειδικό έντυπο κατάθεσης που υπολογίζει και το ΦΠΑ και να πληρώσει ΦΠΑ για την προκαταβολή....

Δημοσιεύτηκε

Απλά στο έντυπο κατάθεσης συμπληρώνει ως αιτιολογία: "προκαταβολή για ..."

Δημοσιεύτηκε

στο κοινό (μη ξεχνάς ότι δεν υποχρεωτική η κατάθεση στο ΤΕΕ!)

Δημοσιεύτηκε

Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι η διευκόλυνση κατάθεσης αμοιβής μηχανικού ηλεκτρονικά επιβεβαιώνει ότι την κατάθεση αυτή την κάνει ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ στον εαυτό του. Διότι αν ο πελάτης δεν έχει λογαριασμό ΕΤΕ (όχι τελείως απίθανο) πώς θα μπει στο e-banking της Εθνικής; 

Διαβάζω ότι καταργήθηκε η κατάθεση στην ΕΤΕ. Και στα δικαιολογητικά των αυθαιρέτων που ζητάει σκαναρισμένο καταθετήριο τι ανεβάζετε;

Δημοσιεύτηκε

Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι η διευκόλυνση κατάθεσης αμοιβής μηχανικού ηλεκτρονικά επιβεβαιώνει ότι την κατάθεση αυτή την κάνει ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ στον εαυτό του. Διότι αν ο πελάτης δεν έχει λογαριασμό ΕΤΕ (όχι τελείως απίθανο) πώς θα μπει στο e-banking της Εθνικής; 

Διαβάζω ότι καταργήθηκε η κατάθεση στην ΕΤΕ. Και στα δικαιολογητικά των αυθαιρέτων που ζητάει σκαναρισμένο καταθετήριο τι ανεβάζετε;

Το θέμα έχει συζητηθεί. Εγώ ανεβάζω μια δήλωση που αναφέρω το νόμο και πως δεν είμαι υποχρεωμένος να καταθέσω την αμοιβή μου στην Εθνική. Σε περίπτωση που η αμοιβή είναι πάνω από 500ευρώ βάζω καταθετήριο αλλά όχι της Εθνικής.

Προσωπικά το λογαριασμό της Εθνικής τον έκλεισα.

• Upvote 2

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.